Bu arada Bungie Sony'ye hayırlı olsun :) Nokta atışı olmuş. En zayıf oldukları kısım online/FPS/game as a service bir stüdyoyu satın aldı Sony. Halo 1-2-3-odst-reach gelir artık PS'e |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (3. sayfa)
-
-
Aynen, SONY'nin en büyük açığıydı FPS olmaması ve Online oyun da eksikti. Bungie ise hem FPS hem Online oyun açığını aynı anda kapatacak kapasitede bir stüdyo. Zaten yeni bir IP üzerinde çalışıyorlar mış.
Gene biz oyunculara yarayacak bu, Çift tabanca olmanın faydaları ayrıca
-
Aynen öyle oldu.Nokta atışı oldu bence de...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonynin hiç bir exculicive oyunu fps türünde yok zaten. Bir tek kill zone vardı onun da üzerine gidilmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByScarface1905 -- 31 Ocak 2022; 21:58:43 >
Killzone shadow fall'da çok kötü oyundu yani hiç kimse sevmedi. Ama Bungie'i almasının sebebi belli zaten FPS ve Online açığını kapatmak iyi de olacaktır diye düşünüyorum.
Bende o nesilde gene çift tabancaydım xbox 360 resmi olarak yoktu henüz ve ucuza alıyorduk spot olarak ey gidi günler
-
Bu konunun en güzel tarafı, buradaki adamların sülalesinin raad olması.Bakın girin Tartışma Konusu'na büyük kavga var Bungie sonrası.. Halbuki var mı bizde stres?? Rahatlık gibisi yok
Selamlar, xbox gamertag: DuskyGibbon6436
-
Bungie hayırlı olsun Sony e. Bence de iyi bir seçim olmuş.
Devamı da gelecek demiş alımların Jim abimiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam kebapp Bu konunun güzelliği ve lezzeti burada çıkacak işte. İki konsol hakkında da aynı anda güzelce herkes konuşabilecek. Her haberi paylaşabileceğiz. Yardımlaşacağız. Arkadaşlar edineceğiz.
Diğer ana konularda, rakip konsolun normal muhabbetini bile edemiyorsun hem yasak, hem tehlikeli
-
Selam beni de ekleyebilirsiniz
PS5 ve XSS
Psn: TheodenKing_
Gamertag: Fearnorr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyoruz hocam
Herkese merhaba arkadaşlar. Konu mantıklı olmuş . Keyifli oyunlar herkese
PSN : Tolida08
Gamertag : Tolida08
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@brigand35 Dostum senide bekliyoruz konuya aynı şekilde. Gelirsen şereflendirirsin bizi
-
@Explorion @TheodenKing @Steve Paul Jobs Eklendiniz beyler, Hoş geldiniz
-
Discordtwitter“PlayStation x Discord We’re gradually rolling out the ability to link your PlayStation Network account to share what games you’re playing. Learn how to connect your account here: https://t.co/Jbgx7zWEVW”https://twitter.com/discord/status/1488240777549402112
PSN hesaplarınızın Discord'a bağlanması işlemleri başlatıldı. Bu sayede PSN deki aktif durumunuz ve oynadığınız oyunlar Discord'da gözükecek. Yakın zamanda da Discord uygulaması PlayStation için yayınlanması bekleniyor.
PlayStation® x Discord: Connect Your Account and Show What You’re Playing
-
Selamun aleykün agalar :)))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aaaaa tabiki dostum...
Herkese selamlar arkadaşlar
psn : brigand_35
xbox : brigand35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 31 Ocak 2022; 23:45:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X