Şubat ayı hepten bomba. Elden Ring, Dying Light 2 ve Horizon gibi 3 tane büyük yapım var. Oynaması dert ama Elden Ring e yüzlerce saat gömülür |
Bildirim
Şubat ayı hepten bomba. Elden Ring, Dying Light 2 ve Horizon gibi 3 tane büyük yapım var. Oynaması dert ama Elden Ring e yüzlerce saat gömülür |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByScarface1905 -- 31 Ocak 2022; 23:53:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sifu'yu merak ediyorum açıkçası, belki de eşi benzeri yok. Hem dövüş mekanikleri hem de ölüp yaşlandıkça dövüş yeteneğinin artması fln çok orijinal bir düşünce. Mutlaka denemek istiyorum Sifu'yu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 1 Şubat 2022; 0:4:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben asla souls tarzı oyunlar oynamam diyordum. Arkadaşımda bloodborne diski vardı dedim ver şunu bakayım bi deniyelim Bloodborne ile başladım bitirdim. Hızımı almadım sonra Darksouls 3, Darksouls 2, Nier, The surge bunları bitirdim. Bence aralarından en zoru Nier'di o yüzden Nier 2'ye bulaşmak yemedi bende |
@Old-Snake Hocam beni de ekleyebilirsiniz. PS5 -> PSN: MortalRide Xbox Series S -> Xbox Live Gamertag: MortalRide |