Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık en az 7 yıl kafa rahat hocam, en doğru seçim oldu sizin adınıza. Ben de aynı kombinle gidiyorum, araya CFW'li Switch de ekleyebilirim bütçeyi denkleştirebilirsem sonrasında kaparım nesli bende.

• Deck bakalım, abim yurtdışında yaşıyor ona aldırtabilirsem denk gelirsem alabilirim hocam. Ama o zamana dolar ne olur meçhul artık orası XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel koleksiyon olmuş XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Beyler banada bir hdmi çoğaltıcı lazım. Monitörde 1 tane HDMI girişi var PC ve XBOX arasında geçmek için sök tak ediyorum kabloyu uğraştırıyor. Şöyle 3 girişi olan bir cihaz lazım, PC, XSX ve PS5 takılı olacak diğer ucu da monitörde olacak. Var mı bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz bir ürün?

• Ps 5 in pembe koluna hastayım. Ps 5 sahibi olursam bir nedeni de bu kol olacak :)))XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Rpg sever olarak benimde Switch oyunları koleksiyonum bu şekildedir. Gerçi bazılarını dün sattım.

Bunun haricinde xbox series x kullanıyorum fakat Final Fantasy XIV online oynayabilmek için ps5 düşünüyorum.

Alabilmem için oyun ve amiibo koleksiyonlarımdan fedakarlık yapmam gerekecek ileride göreceğiz.

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU
  • Teşekkürler. Yukarıdaki fotoğraftan shin megami tensei ve bazı diğer oyunları satmam gerekti ama yine de göz nurum:)

Şimdi bir sonraki hedefim Final Fantasy serileri için ps 5 edinmek.

Şu an xbox ta Elden Ring ve aralarda ESO Online oynuyorum ama çok açtığım söylenemez.

• PC ve ps5 olur mu😋

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt

Hocam ben de "Nintendo Switch Kullanıcısı" diyorum kendime. Şu tabloyu görünce kendimden utandım. XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Venom Snake kullanıcısına yanıt

Neler var Hocam, bir ara eski 3ds ve ds oyunlarına merak saldım ama baktım bütçe yetmiyor tam batak :)

Listeden eksilenler oldu mümkün olduğunda exclusive oyunları ve rpg oyunları kutulu tutmaya gayret ediyorum.

• Series s ve ps 5 kullancısı olarak konuyu takibe aldım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben Xbox'ı satıp 3080'li pc topladım. Pc + Ps5 + Nintendo ile devam

• zed Z kullanıcısına yanıt

Bende geçen günkü sunumdan sonra Series S i satıp, Nintendo Switch aldım. Ps5 ve Switch ile bir süre devam edicem. Muhtemelen seneye de Steamdeck e geçiş yaparım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Binlerce saat görüyorum şu resme bakınca harika koleksiyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun.

pembe ve mor en sevdiğim renkler XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Kollardan hangisini daha çok beğendiniz pembe mi mor mu :)

Ben de ps 5 aldım yeni yanına kol alacağım ama ikiside favori rengim kararsız kaldım:)

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.