Şimdi Ara

XBOX SERIES S ALINIRMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA XBOX SERİES S ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE X ALMAKMI DAHA MANTIKLI YOKSA SERIES S Mİ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Milletin x al boyle x al soyle dedigine bakma ikisinide denedim, 4k tv de aralarindaki farki ayirmak icin sahin olmak lazim, butcen yoksa s al, ama benim butcem cok rahat x alir dersen x al. illaki x alacam diye butceni sarsma. Bu soylediklerim tv icin gecerli, tvlerde %90 ni 60 fps.

• 6 aydır kullanıyorum. 4K tvde de kullandım, monitörde de kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeli oyunlarda daha fazla zaman geçireceksiniz s alın online rekabeti seçiyorum hatta delisiyim diyorsanız uzun vade için x alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe varsa x al tabiki . Yoksa s üzmez. S sahibiyim ben iyi üstü bir PC varken böyle güzel keyifli oyun oynamıyordum. X için bütçeden ziyade iyi bir 4 k TV de varsa güzel kombin olur ama ortasinif 1080 p bir Tv'de cihazada yazık olur. Monitörde hiç kullanmadım ,taraftarida değilim monitör un.

• Kullandığınız TV/Monitör 1080p ise kesinlikle S alın. 4K kullanıyorsanız X almanız taraftarıyım. Kendim 1080p TV'de S kullanıyorum, hiçbir şikayetim yok. Ama 4K TV'de One X kullanmış biri olarak söylüyorum ki ekranınız 4K ise aradaki fark küçümsenecek kadar değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.