Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1561. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.622
Cevap
396
Favori
1.664.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arayüz, kullanım, mağaza, aksesuar aynı sadece performans farklı. İki konuda da genellikle ortak konular konuşuluyor ama ayrı ayrı yazmak gerekiyor veya geri dönüş az oluyor hali hazırda zaten TR de az kullanım varken ikiye bölünmüş oluyor.

Bunu X konusunda da yazmak lazım oradaki insanların da fikri önemli tabi.

• amazondan aldım bende mart 2022 de başlamış.microsoftu arayınca düzeltiyolarmış fakat 1 haftadır arıyorum müşteri hizmetleri açmıyor ilginç mail atacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft türkiyenin kargo adresi burası mı ?

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenwww.microsoft.com
    Microsoft Worldwide Sites
    https://www.microsoft.com/tr-tr/contact.aspx

Ups kargoyu çağırdım ama bazen gelenler nereye gönderilecek diye şoka giriyor. Bazıları da microsoft mu okey deyip hemen alıp gidiyor. Adres yazsam hangi adresi yazacağımı bende bilmiyorum.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Misal iphone 6 ve 6 plus, 12 ve 12 mini gibi birleştirilirse konular mesajı yazan sorununu yazar cihaz series s cihaz sx diye ekleme yapar sonuna basit.

Bence de birleşsin.

• Mext kullanıcısına yanıt

Kutuya kendi adresiniz ve bilgileriniz dışında bir adres yazmanıza gerek yok.

Size e-posta da gelen Microsoft Hesabı numarasını belirtin: X0438X.

Alıcı:

Müşteri Kodu: X0438X yazabilirsiniz. Dağıtım elemanı bilmeyebilir ancak giriş yapan kişiler bunu biliyor.

• Gamepadi mi göndermek istiyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Bu kodu ve sipariş numarasını yazmıştım kutunun üstüne. Geçen sefer UPS kargoya direkt gitmiştim ve oradaki arkadaş bulamadı microsoftu. Sonraki gün eve çağırdım gelen adam sormadı bile microsoft mu dedi ve aldı gitti. Şimdi ne olacak kestiremiyorum onun için araştırıyordum. Kod yeterli olacaktır artık.

• cnzynp11 C kullanıcısına yanıt

https://account.microsoft.com

Microsofta giriş yaptıktan sonra aşağıda cihazlar var. Cihazlar kısmında gamepad gözükmüyorsa sağ üstünde cihaz ekle gibi bir seçenek var. Oraya gamepadin pil kapağını açıp içeride yazan seri numarasını girince cihaz ekleniyor.

Cihaz ekledikten sonra onarım planlayın seçeneğine tıklayıp adres vs. girdikten sonra onarım planı oluşturuluyor.

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

Sonra UPS kargoyu adresinize çağırıp gamepadi veriyorsunuz. Mail adresinize de bir kod geliyor. Ben kutunun üstüne sipariş numarsı ve bu microsoftun verdiği kodu yazıyorum. Sonrasında ups kargo gönderiyor ve microsoft geri gönderiyor. Süreç böyle.

• Mext kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim sagolun🙏🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/microsoft-tr-garantili-series-s-oyun-konsolu-fifa2023-hediye-p-HBCV00002Y09M3

büyük kelepir kaçırmayın oyunun fiyatının 800 lira oldugunu düşünüp oyunun fiyatını düşerseniz itlatcılar ile aynı fiyata geliyor resmi nethouse ürünü

• Arkadaşlar eski cihazdan yeniye geçiş yaparken bilmem gereken bir şey var mı? Bu geçiş en kolay nasıl olur? Tüm oyunları yedeklemeli miyim? Ya da cihazdaki diğer verileri, kayıt dosyalarını falan? Yoksa direkt kurulum yapıp hesaba giriş yapınca kayıtlar falan geliyor mu?

Bir de mevcut hesaplardan çıkış falan yapmam gerekiyor mu yoksa direkt sıfırlasam olur mu?

Bunun dışında geçiş için bilmem gereken bir şey var mı?

• asko56 kullanıcısına yanıt

Az önce siparişi verdim hocam. Uzun zamandır araştırıyordum, daha önce hiç konsol kullanmadım. Series X ve S arasında kalmıştım. X ile arasındaki fiyat farkı gerçekten çok fazla.. Çok oyun videoları izledim Youtube’dan ve tatmin etti açıkçası. Umarım performans ve grafik açısından söylenildiği kadar vardır. Fifa 23 de olunca almak daha cazip geldi. Link için teşekkürler :)

• Merhabalar, Sizce Kara Cuma’yı beklemeli miyim? Uzun süredir Amazon.de veya normal Amazon’dan alınıp alınamadığı konusunu araştırıyorum. Güncel bir şey bulamadım. Sizce orada daha ucuza alınabilir mi Kara Cuma’da?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

150 Euro sınırı var biri alıp getirmeyecekse yurt dışından sipariş veremezsiniz.

Teşekkürler bilgilendirme için.

• ben de microsoft tr ile iletişime geçemedim. amerika chat ile çözdüm.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Şu an n11'de ithalatçı 6800, MS Türkiye 7800 lira. Eğer yakalayabilirseniz akşam 8'de 7500'e 1000 kupon var. En uygun bu olur ki black friday indirimlerinde de bundan aşağı düşeceğini sanmıyorum. 6800'e gelmiş olur MS garantili. Ya da yanına 700 liralık daha bir şey ekleyip ithalatçı garantili alırsınız.

Yalnız elinizi çok çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü kupon sayısı 30 ve kuponu alır almaz hesaba girip kullanmak zorundasınız. Çünkü sadece ilk 3 kişi faydalanabilecekmiş kupondan. Kredi kartınızı, adresi falan önceden kaydetmiş olmanız lazım. Ürünü de sepette tutmanız gerek.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt

Hocam n11 de kuponlar konsollarda geçerli olmuyor. Önceden kullanamamıştım ben.

• sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Yüklenilen kuponlar, m.n11.com mobil web sitesinde ve n11 mobil uygulamasından; Sim Kart & Hatlar, Fotokopi Kağıdı, 1 Numara Bebek Maması, Uzatılmış Garanti, Yatırımlık Altın & Gümüş, Dijital Kodlar & Ürünler, Toptan Satış, Toplu Satış ve Kampanya kategorileri hariç tüm kategorilerde yapılacak alışverişlerde ve özel fiyat avantajı bulunmayan ürünlerde geçerlidir.

Şeklinde yazmışlar. Konsollarda geçerli görünüyor.

Hocam bir şey soracağım. Sanıyorum burada konuya en hakim kişilerdensiniz. Arkadaşımla 10 gün önce aynı yerden Series S aldık. Onun şansına microsoft garantisi 2 yıl çıktı. Bende 1 yıl garanti çıktı. Ben bu 1 yıla +1 yıl ekletmem mümkün mü ? Microsoft tarafında

• 
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.