Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.684
Cevap
400
Favori
1.676.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Farklı bir kablo deneyin.

Hatta fazla HDMI girişi varsa monitörde, bir başka girişte deneyin.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, sonunda düzeldi. İlk farklı bir kablo denedim onda da aynı hatayı verdi. Sonra başka bir giriş denedim bu sefer hiç hata vermedi. Bu durumda ilk HDMI girişi arızalanmış diyebilir miyiz?

• Arkadaşlar merhaba, Kingdom come delivarence 2 oynayan var mi series s 'de 30 fps sıkıntı yaratıyor mu yoksa gayet akıcı mı.?

Bu tarz oyunlarda nasıl performans gösterir şüphelerim var

Videoları izliyorum ama pek anlaşılmıyor

Deneyim eden varsa bilgilendirse memnun olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bayadır takip edemiyorum, eskisi gibi senelik ucuza ultimate alınabiliyor mu ?

• GTA 6 Türkçe olacak diye bir söylenti var. Acaba doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 7 Şubat 2025; 13:17:26 >
  • Arkadaşlar selam. Yeni konsol aldım 2. El Series S.

Şu paylaştığım video da kol testi yaptım da sorun var mı sizce? Sağa sola çeviriyorum analog lari bu şekil oluyor değerler devamlı analogu bıraktığım da değişiyor normal mi?

Bir de analoglarain üstüne hafif parmak ucu ile çok hafif dokunduğumda da değerler aniden oynuyor hızlıca normal mi? Drift vs bir şey olduğunu tamamen nasıl anlıyoruz.bu kolun durumu nedir şuan ?

Watch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/dj8j3p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Konsolda kalibrasyon kısmı var gamepad için. Orda test ettiniz mi?

• HopeS kullanıcısına yanıt

yok orada test etmedim akşam edeceğim inşallah bakalım. arkadaşlar da söyledi onu

• Arkadaşlar yedek subay adayi olarak askere gidiyorum konsol 70gun kapalı olacak 70gun egitim sonrasi eve gelirim. Sorun olur mu kapalı kalmasi ailede bilen yok?

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Fuzion Xbox Testingyoutube
    Kingdom Come Deliverance 2 Xbox Series S Gameplay FPS Test Resolution Ready to experience Kingdom Come Deliverance 2 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for Kingdom Come Deliverance 2 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic FPS test gaming content. Let’s jump into the gameplay action! #kingdomcomedeliverance2 #xboxseriess #fpstest
    https://www.youtube.com/watch?v=DrYuaHlJfwk

Fps düşüşü veya dalgalanması yok, sabit 30Fps ve native 1080P. Grafikler için de gayet iyi deniyor. Oynayanlar 30Fps'in bu oyunda rahatsız etmediğini belirtiyor. Geliştirici, söz vermemiş olsa da 60Fps güncellemesi gelebilir. O zamana oyun da güncellemelerle çok daha iyi duruma gelmiş olur. 40-45-60Fps gibi bir destek, güncelleme ile gelene kadar oynamayı şahsen düşünmüyorum. First person görüş açılı oyunlarda 30Fps beni rahatsız ediyor genelde. Starfield'ı 30Fps modunda bitirmiştim rahatsız etmemişti gerçi fakat güncellemeyle daha sonra 60Fps modu gelince insan keşke bekleseymişim diyor.

Bu arada, oyunu satın alıp indirip deneyin. 30 dakika içinde zaten 30Fps rahatsız etti mi etmedi mi sonucuna varır, rahatsız ettiyse oyunu iade edersiniz. 30Fps olan Xbox One neslinden kalma oyunlarda bu taktiği uyguluyorum.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Herhangi birşey olmaz hocam. Kolun içindeki pilleri çıkartın yeterli olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için Teşekürler hocam

• Kol için şarj edilebilir pil veya adaptör tarzı bir şey önerebilir misiniz arkadaşlar fp olarak. Bıktım bu pil zayıfladı uyarısından

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Elektrik dahil tüm kabloları çıkarın, koldaki pilleri çıkarmayı sakın unutmayın.

Hatta küçük bir kutuya koyup kaldırabilirsiniz. En azından toz olmaz.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

• erditepe kullanıcısına yanıt

Gta 6 dan bağımsız önümüzdeki yıllarda oyunlardaki Türkçe desteğin yaygınlaşacağını düşünüyorum.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Tamamdir hocam kutusuna kaldirdim orijinali zaglamdi pilleri cikardim sagolun.

• Bu konsolu almayı düşünüyorum xbox one'ı motion sickness yaşadığım için satmıştım ve grafiklerini beğenmemeye baslamiştım bu aletin grafikleri daha iyi mi ? Ssd quick resume pek ilgimi çekmiyor

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Görsel açıdan şöyle bir genelleme yapabiliriz: Yeni çıkan oyunları Xbox One S 30Fps olarak 720P çözünürlük + düşük grafik ayarında oynatırken, Series S 60Fps (nadiren 30Fps) olarak 1080P çözünürlük + yüksek grafik ayarında oynatır, Series X ise 60Fps olarak 2K çözünürlük + çok yüksek grafik ayarında oynatır.

One ve Series nesline çıkan (Series S/X optimized olarak) ve bu yüzden karşılaştırma yapabildiğimiz çoğu ortak oyunda durum bu şekilde.

Ekranınız 1080P ise, nextgen oyunlarda gayet iyi grafiklerle Series S, çoğu zaman 60Fps oyun deneyimi sağlamakta. Yeni nesil oyun motorlarının ve upscale tekniklerinin gittikçe daha iyi optimize edilmesi sayesinde Series S gittikçe daha da iyi sonuçlar vermekte. Nadir de olsa berbat optimizasyonlu (1080P altında çözünürlük, orta grafik kalitesi, ve 30Fps gibi) oyunlar çıkıyor, bazısı güncellemelerle sonradan toparlıyor.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Nadiren 30dan sonrasını okumadım hocam :) kusura bakmayın :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.