Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.684
Cevap
400
Favori
1.676.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16311632163316341635
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet hocam ghosting var yok değil yotube veya film izlerken bariz çok belli ama oyun oynarken asla belli olmuyor rahatsız eden hiç bir yanı yok . Zaten sadece oyun için almak isteyen alsın dedim :) Oyun için bu fiyata bundan daha iyi monitör asla yoktur ülke üzerinde :D

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu biraz göreceli curved monitör sevmeyene elenir direkt mesela. Bi de ben o ghostingi hissediyorum oyunda da olsa midemi bulandırıyor sanki başından kalkınca anlıyorum. 2K 180 hz 27 inç IPS panel kullanıyorum çok memnunum. Masa başında oynamak için 32 inç çok büyük bence. Biraz uzak oturmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Ben sırf o yüzden almıştım bu monitörü uzak mesafeden kullanmak için 1,5 sene kullandım sonra sattım X i de satınca ama sonrada pişman oldum. Şimdi monster a32 v2 var bu da iyi ama acer in hdr400 ü ve 4k modu gerçekten native 4k gibi olmaz tabi ama bariz fark yaratıyordu fiyat bazında çok iyi. Ben sizin dediğiniz gibi o farkı hisetmiyorum oyunda filmlerde bariz belli tabi bu dediğiniz gibi kişiye göre eğişir :) Sadece limiti az olanlara daha iyisi yoktur 32 inç diye dedim ben zaten. yoksa müthiş monitör değil tabi bu fiyata 32 inç olarak müthiş :)

• 
Sayfa: önceki 16311632163316341635
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.