< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1634. sayfa)

-
-
18000 TL series s e verilmez. Bütçeniz dahilinde 15000 TL civarında temiz bir 2. el series x alıp üzerine gamepass almak en mantıklısı olur. Series S 512 GB gibi bir depolama alanı ile geliyor ve sizi üzer. Cihaz çok iyi bir cihaz, asla bir ps4 veya ps4 pro değildir. İlla series s olsun derseniz 8000 9000 TL bandında bulunabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar gereken cevabı vermiş ama ben de söyleyeyim o fiyata 2. Ek çift kollu Series X alırsınız hocam . Gidin öyle bir şey yapın temizinden. . Sonunda kolay kolay arızalanan cihaz değil bunlar elektronikten çok kötü bir şanssızlığınız yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Series s almayın kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaslar series s te oyunlarımdan birini açmaya çalışırken ekran gidip geliyor ve oyun modu kapanır yazısı geliyor, hiçbir oyunu açamıyorum, sebep ne olabilir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 3 Mart 2025; 1:33:13 > -
diğer arkadaşlar gibi kesinlikle alma filan demem neden öyle bir şey yazmışlar onuda anlamış değilim, taş gibi cihaz valla yaklaşık 3 yıldır kendisi ile beraber bütün oyun oynama isteğimi giderdi daha ne olsun tık yok makinada ilk günkü gibi çalışıyor, imkanlarınızı bilmiyorum 18.000 TL bu gün iyi para cebinde direk o para varsa evet dedikleri gibi 2. el güvenilir bulursan X olan versiyonu almak mantıklı ama 18.000 TL cebinde yoksa kartla vs. alacaksan alınır bir cihaz ilginç yorumlar yani bu cihazı bu kadar kötülemek akıl alır iş değil
-
Kötülemek değil hocam , bende Series S sahibiyim ve çok memnunum ama 18.000 bin liraya Ps5 alınır Series X alınır, Fiyatı Yüksek yoksa bana göre Ps5 ve Series X in Fiyat /Performansindan daha iyidir series S...Sadece o paralara üst model alınır arkadaşlar bunu söylemek istemiş
Arkadaşlar series s almayı düşünüyorum. 7-8 arası garantisiz makine almak mı 9500 10 bin arası garantili almak mı?
2. el garantili Series S veya Series X alabilirsiniz. Garantisiz ürün olursa, yenilenmiş cihaz ile değişim bedeli 8.000TL civarındaydı.
Edit:
Türkiye
(TRY)
Xbox Series S 5,634.80
Xbox Series X 1 TB Disk Sürücüsü 7,049.38
Elite Kablosuz Oyun Kumandası 2 1,862.57
Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Kapağı Değişimleri 235.82
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Mart 2025; 15:45:2 > -
O zaman garantili almak mantıklı gibi. Bu aletler genel olarak sorunsuz diye duydugumdan garantisiz de düşünmüştüm ama 8 bin lira cokmus series s icin
Güncel fiyatları önceki mesaja ekledim. Ne zaman zamlanır belli değil. Garantili cihaz almak her zaman daha iyi. Cihazlar sorunsuz olsa da elektronik şans işidir.
-
Doğru söylüyorsunuz hocam. Sağolun yardımınız için
Çok iyi fiyat. 7.499 TL .. 32 inç 2k + 4k 60 hz upsace yapan başka bir monitör yok bilginize...
Sadece oyun için kullanacaksanız eğer kesinlikle daha iyisi yok..www.amazon.com.tr
Acer Nitro EI322QURPbmiippx 80cm 31.5 inç ZeroFrame QHD Curved 1500R 165Hz FreeSync Premium Pro DisplayHDR 400 VA LED 2xHDMI 2xDP MM Audio out EURO Siyah Acer EcoDisplay Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayarhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0C31MLNZS/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 10 Mart 2025; 13:14:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PS5 yanına uzun zamandır özlediğim küçük enişte S almaya karar verdim sattığımdan beri çok pişmanım
2.el piyasası şuan ne durumda ne kadara almalıyım sizce ?
Merhaba gamepass almayı planlıyorum ve 3 yıl alım gibi muhabbetlere denk geldim. Bununla alakalı süreç hala devam ediyor mu? Nasıl alabileceğime dair bir yönerge veya önereceğiniz başka hususlar var mıdır(ultimate normal üyelik vb.)? (XBOX ta dünyasında yeniyim)
-
"Gamepass Ana Konu"y6a bakabilirsiniz. GAME PASS [ANA KONU] | DonanımHaber Forum » Sayfa 884
-
Garantisiz cihazlar 7500-8500 TL arası olabilir. Garantili cihazlar ise 8500-9500 TL arası alınabilir.
-
Hocam ben iki kollu temiz cihazı 8500e aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
VA panel ghosting olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X