Aşırı yanlış bilgilendirme yapmış arkadaş. Bi de yüksek grafik demiş :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1633. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2021'den bu yana Series S'e çıkan her oyunun grafik kalitesi, çözünürlük, kullandığı teknolojiler, oyun motorları, gelen güncellemeler sonraki değişimleri, ve fps performanslarını sıkı şekilde takip ediyorum.
youtube
Hey, there! My name is Jesper. On here, you'll see informative gameplay videos where I also test the FPS/framerate of the game, on Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One & Xbox One X. I strive to also include as accurate resolution information as possible, and often verified information from reliable sources! Email addresses used for inquiries: jesperinge@fuzionreviews.com and jesperingemansson@gmail.com. Note: I receive review codes from the publisher or developer for the vast majority of all games that I cover on this channel.https://www.youtube.com/@FuzionXboxTesting/videosEn basit şekilde şöyle söyleyeyim, şu arkadaşın kanalındaki -karşılaştırmak için Series X videoları da dahil- tüm videoları oturup izlerseniz, yazdıklarımda herhangi bir yanlış olmadığı zaten açık. Yıllardır duvara dayanarak Series S'e sallamak bazılarına daha kolay geliyor tabi, tekrar aynı şeyleri burada tartışmaya gerek yok; zira gerçekler teknik verilerle, defalarca burada sunduğum gibi ortada ve değişmiyor :) Tüm Series S kullanıcılarına iyi oyunlar.
-
One da fps ten yana sıkıntım yoktu sabit 30 fps veriyordu zaten ama dediğim gibi motion sickness ve bazı oyunların kötü grafiklerde olması (cod warzone ps2 oyunlarından kötü görünüyordu) büyük sıkıntıydı hadi grafiklere de alışırım diycem de motion sickness büyük sorun bu cihazda da yaşarmıyım diye korkuyorum biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7.500 liraya series s buldum tek kollu değer mi bu makine için? Malum makineyi almakla iş bitmiyor sadece yeni cıkan 3a oyunları oynamayı düşünüyorum belki arada f2p oyunları da oynarım Ps5 veya x düşünmüyorum o fiyatlara pc daha mantıklı
Youtube da one ile karsilastirmalara bakıyorum hep load time göstermişler benim load time umrumda degil isterse 10 dk sürsün yeterki grafikler ve fps güzel olsun motion sickness yaşatmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 9 Şubat 2025; 17:6:11 >
7500 TL iyi bir fiyat. Bu cihaz küçümsenecek bir cihaz değil. One x gibi bir önceki nesille kıyaslamak bu cihaza haksızlık. Yakın bir zamanda tüm xbox oyunları series cihazlara çıkış yapacaktır. Yeni nesil oyunlar için uygun fiyatlı alternatifi olmayan bir cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al yapıştır hocam hayırlı olsun Ben de cuma gunu sahibinden üzerinden ikinci el aldım S i 7.500 TL ye kutulu ürün . Bu fiyatları alınabilecek en iyi konsol daha iyisi yok yani. Series X dışında 3 üncü S alısım benim
Bu black midir bedir mazoşist bir birey sorunları mevcut. Yıllardır xbox sahibi yıllardır da eleştiriyor konuda. Satmıyor da hem tutuyor hem sövüyor çok enteresan bi çar.
neowin
Kingdom Come: Deliverance 2's Xbox Series S optimizations had also helped other consoleshttps://www.neowin.net/news/kingdom-come-deliverance-2s-xbox-series-s-optimizations-had-also-helped-other-consoles/"Kingdom Come: Deliverance 2'nin Xbox Series S'deki optimizasyonları diğer konsollara da yardımcı oldu"
Önceden diğer yapımcı ve geliştiricilerin de belirttiği gibi Xbox Series S, 9. nesil konsolların performansına katkı sağlamaya devam ediyor. Series S'in Series X ve PS5'e göre daha düşük olan donanımı, oyun geliştiricilerini konsolların donanımlarını hor kullanmak yerine oyunlarını daha iyi optimize etmeye zorluyor. Böylece, Series S olmasa Series X ve PS5'de 30Fps gibi daha düşük fps, daha düşük çözünürlük, ve daha düşük grafik kalitesi sağlayacak bazı oyunlar, Series S için yapılan ekstra optimizasyon çalışmaları sayesinde Series X ve PS5'de 60Fps, daha yüksek çözünürlük, ve daha yüksek grafik kalitesi sağlayabiliyor.
Yani defalarca kez kanıtlandığı gibi Xbox Series S, bu nesli geride bırakmıyor; bilakis, yolunu açıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 11 Şubat 2025; 1:14:38 >
-
Ac shadowsun ön siparişi 3000 tl ye yakin ve bu oyunu açacak konsol 2 oyun fiyatına geliyorsa BEDAVADIR
Xbox Series S bu neslin En iyi F/P ürünüdür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X