< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 14 Ocak 2025; 20:1:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1629. sayfa)

-
-
İkinci el aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman bir şey diyemedim hocam. Biraz daha araştırmanız gerekecek umarım temiz bir cihaz bulabilirsiniz. Ancak o bütçeyle temiz bir Series S bulamamanıza şaşırdım çünkü ben 3 ay önce 1 TB ve çift kollu olanını 16 ay garantiyle 11 bine aldım. 8 civarlarına 512lik S bulunması lazım normalde.
-
Hocam bedavaya almışsınız. 512lik buldum bir tane onu alacağım sanırım garanti yeni bitmiş ama kolu sıfır. 9 bine gelecek.
ben bedavaya aldım cidden. üstelik 3. parti marka olsa da şarjlı pilleri ve ışıklı şarj standı da var. adamın biri oğluna almış da okulunu aksatıyor diye satıyordu para çok umrunda değildi yani. 13 yazmıştı şöyleydi böyleydi 11e aldım geçtim hehe.
-
Çok iyi denk gelmiş. Bana 512 GB yeter büyük ihtimalle.
Kullanılabilir 360 olması biraz problem oluyor ama yine birkaç oyun sığıyor hocam biriktirmiyorsanız yetiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Genel kararlılık ve performans iyileştirmeleri" içeren Xbox işletim sistemi Ocak ayı güncellemesi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda konsolu alabildim. Sıfır kapalı kutu yurtdışından gelmiş 9200 e aldım.
-
Belirli bir lisans lazim. Sorun almadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah almıştım, kargolandı. Gelince dener yazarım buraya.
Gamesir kolları Xbox için uyumlu mu acaba? Deneyen kullanan var mı?
Kablosuz resmi lisansını almadıkları için kabloyla bağladığınız sürece Xbox versiyonlarını kullanabiliyorsunuz. Alacaksanız zaten S7 modeli alın, 45 dolara kötü ürün değil, indirime de girer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 18 Ocak 2025; 14:16:29 > -
İkinci el almanız fark etmiyor. Microsoft garantiyi ürüne veriyor, alıcıya değil. 2022 civarı ikinci el Series S alıp konsolu da, garantisi bitmiş kontrolcüyü de garantiye verdim. İki ürün de yeni/refurb'lu ürünlerle değiştirildi.
-
Hocam şimdi kapalı kutu hiç kullanılmamış yurtdışı ürünü aldım bunun garantisini aktif edebilir miyiz?
Ürünün seri numarasını Microsoft garanti sayfasına girdiğinizde garanti bilgileri görünecek. Fatura kesilip cihaz açıldığı zaman garanti aktifleşiyor, o zamandan sonra her türlü aktif olması gerek.
Bölgeden bölgeye garanti de değişir, Amerika'da yanılmıyorsam 1 sene garanti var, kontrolcü aksesuar sayıldığı için birçok ülkede 1 yıl garantiye sahip olur konsolla geldiğinde.
-
Xbox ın kendi orijinal kolu çok kolay bozuluyor. Özellikle de fifa oynarken drift sorunu oluşuyor kısa zamanda. İki kolum var biri arızalı diğeri de ufaktan drift sıkıntısı var ama çok problem değil. Garantisi varken her birini yenisiyle değiştirdim ama yine de kolay arızalanıyor ve bir o kadar da pahalı
S7'de hall effect stick'ler drift'e dayanıklı olması gerek, o açıdan güvenilir olurlar herhalde
-
Forza horizon 5te online yarışa nasıl giriliyo? YouTube’da da bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X