< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 9 Ocak 2025; 13:59:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1628. sayfa)

-
-
bende samsung 65 inç q70c var ona özel 2.1 kablo almıştım ara ara oraya baglıyorum orda zombie degil multi oynadım bir defa genelde 2k 165hz monitörde kendi kablosu ilebaglı baya blurlu görüntü 2k da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 9 Ocak 2025; 15:4:8 > -
Merhaba, ikinci el bir series s almayı düşünüyorum. Hala alınır mı? Oynayacağım oyunlar genellikle forza horizon ve futbol oyunları. İkinci elde fiyat olarak ne kadara alınmalı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2 mod var, 120 hz modda çamur gibi oluyor, 60hz moda geçince grafikler iyileşiyor baya. Bende konsol varken şahit olmuştum bu duruma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Series S yeni teknolojili bir cihaz. Çıkacak son oyunları (gta 6 dahil) rahatlıkla oynarsınız. Muadili sanıldığı gibi ps4 değil ps5 tir. Series x in kırpılmış halidir. Fiyatları durumuna göre 8 - 9000 TL dir. Dün 8500 e sattım
Teşekkür ederim cevabınız için. Söylediğiniz fiyat skalasında bakacağım. Alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı peki?
Alabiliyorsanız X öneririm. S'te yeni oyunları önceki jenerasyonun görselliği ile oynarsınız. Ama sadece futbol içinse çok fark olacağını sanmam tabii.
Merak ettiğim için alacağım aslında hiç oyun konsolu almamıştım oyunları hep bilgisayarda oynadım. Series s'i beğenirsem x'e geçebilirim. Şimdilik maksimum 9-10 bine çıkabilirim.
Eğer bilgisayarınız ile yüksek kalitede oyun oynuyorsanız, S'teki görsellik hayal kırıklığı yaşatacaktır. Ama arayüz, online özellikler vs konusunda bilgisayara göre stabil ve sorunsuz bir deneyim sunar size.
Bilgisayarım çok üst düzey bir bilgisayar değil. Normal grafiklerde oynuyorum. Sanırım fark fazla olmaz.
8000 TL'ye ikinci el series s ve iki adet orijinal kol aldım. Birkaç güne elime geçecek.
İyi fiyata almışsınız. Bu fiyata bu performans bayağı iyi
-
İyi fiyattı ama aldığım arkadaş iptal etti 9 bine 1.5 yıl garantisi olan tek kollu model aldık bende.
Oda iyi hocam bence garsntisi var. Kolu takip edin dolapta sahibindende 1500 1700e ilanla bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Şimdilik tek kol yeterli de ikinciyi de dediğiniz gibi alırım
Arkadaşlar 10 bin liraya çift kol Xbox Series S satıyorum almak isteyen özelden yazabilir. Fiyatta pazarlık yaparız.
-
Acelesi yoksa ousuya yatın. Bin 200tlye filan bile denk geliyor. Bende bakıyorum ara ara. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.
4060ti 16 gb'lı orta-orta üst seviye bir sistemim olduğundan Series X'i sattım sadece Series S 1 tb var elimde. Bana fazla fazla yetiyor çok grafik takıntım varsa pc'ye geçiyorum casual takılacaksam series s'i salona ya da odama monitöre taşımak çok kolay oluyor X büyüktü ama büyüklüğüne göre hala pc'den çok geriydi grafik olarak ben de sattım gitti.
-
İlk aldığım series s'i satıcı iptal etti. şimdi diğer aldığım geldi bunun da sözde 1.5 yıl garantisi vardı 10 ay kalmış xbox kolu da 2021 de garantisi bitmiş. İade olacak. Düzgün bir series s satan var mı forumda direkt buradan alayım. bütçem 8500.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X