Eder ben samsung 4kya bağlıyorum grafik iyi gidiyor. Monitöre baglayinca fark var bayağı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1627. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar
Series s calf of duty blackops 6 ve warzone için halen yeterlimi . Ağırlıklı bu iki oyun için için alcaz. Bu oyunları oynayanlar cihazın performansını yeterli buluyormu ? Yorumlarınızı bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafıza yetersiz kalır buna extra yükseltme kartı alman lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani 2 oyun sığar zaten bu kafi bana
320 GB oyun ona göre hesaplayabilirsiniz
Hikaye modu felan yüklemicemde , ben performansını merak ediyorum daha çok
Fuzion Xbox TestingyoutubeCall of Duty Black Ops 6 Xbox Series S Gameplay FPS Test Resolution COD Ready to experience Call of Duty Black Ops 6 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this COD BO6 video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for Call of Duty Black Ops 6 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the COD BO6 action! #callofdutyblackops6 #xboxseriess #fpstesthttps://www.youtube.com/watch?v=v6jnIMVweRAFuzion Xbox TestingyoutubeWarzone 4 Xbox Series S Gameplay FPS Test Resolution Ready to experience Warzone 4 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for Warzone 4 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action! #warzone4 #xboxseriess #fpstesthttps://www.youtube.com/watch?v=dwAS1XwnfkY
İkisi için de Series S'de 1080P 120Fps ve 2K 60 Fps seçeneği var, performans ve grafik olarak da gayet başarılı. Ayrıca klavye & fare desteği mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 4 Ocak 2025; 21:52:31 > -
Ea sports wrc indirdim geçen gün ve kör oldum sandım. O nasıl bir çamurluktur oyun acayip kötü gözüküyor. Herkeste öyle mi? Star wars'u da aynı sebepten oynayamamıştım göz bozuyor bildiğin bi de 24 inch monitördeyim yani.
Bir ara fsr 3 gelecek series s'te 2k 60 kare görücez falan diyoduk ama gerçekler 480p 30 fps olmuş.
Alan wake 2 iyi gözüküyor mesela stabil 30fps yapmışlar oynanabilir olmuş. Diğer çoğu oyun böyle değil hem stabil 30 çalışmıyor hem de çözünürlük feci düşük.
Sonuç olarak bu konsolun benim için çok bir anlamı kalmadı, son çıkan oyunların çoğu oynanamaz halde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 5 Ocak 2025; 11:4:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EA Sports WRC için Series X kullanıcıları da sizinle aynı şeyleri söylüyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gta 6 için take two ceosunun series s için problem yaratmayacak gibi bir açıklaması vardı
o çapta bir oyunu series ste nasıl oynayacağız tuhaf doğrusu🤔
pc ile aynı anda çıksa direkt pcye geçerim
benim emektar pc 8.yolını doldurdu
series s şu ana değin beni pek üzmedi ancak miadını doldurduğunu da kabul etmek gerek ne yazık ki
Downgrade yer cikar hocam. Cyrberpunk ps4 çıkmıştı hatirlarsaniz npc azdi detaylar azdi sokakta arac azdi vs. O şekilde olur. Xbox360, one ve series kiyaslamalarina bakin misal xbox 360da calilar az detaylar kısılmış vs. Idi o ayar olabilir bence. Rockstar büyük sirket halleder genede cok kötü olmaz.
Bu fikre bende okayim bu arada. Hikaye oyunlarda 30kare sırıtmiyor benim için. Bu oyunda da kalite 30 kare olsaydı keşke. Bazi yerlerde bulaniklasiyor oyun. Ben cyberpunk vs bile kalite 30 kare oynuyorum görüntüsü cazip geliyor.
Firmalar Series S için hiç uğraşmıyor. Basıyorlar very low dokuları direkt piyasaya sürüyorlar. Son 2 yıldır çıkan AAA oyunların çoğunda durum bu. Misal Indiana Jones'un Youtube videolarına bakıyorum; adamın bilgisayarda oynadığı oyunla benimkinin alakası yok. Keza Dragon's Dogma ve Dragon Age için de aynı durum geçerli. Bir daha asla 2 versiyon seçeneği olan konsolda düşük olanı almam.
Bunun sebebi satislar hocam. Xs toplam 31m satış yapmış. Yari yariya olsa 15m kisi azimsanacak rakam. Yoksa ps4 misal 120m satti şirketler gecen seneye kadar hala oyun çıkardı uğraştı ki içinde 1.7 teraflops 10 yıllık ekran karti vardi. Niye uğraştı çünkü karliydi. Xbox ayni seyi yakalasa farkli olabilirdi.
Merhaba ssd tavsiyesi alabilirmiyim link olursa populer sitelerden sevinirim
Bende faydalanmak isterim gelecek cevaplardan.
Şuan eski model 2TB 3.5* bir HDD kullanıyorum.
2TB SSDye geçmek istiyorum.
-
Vallahi yapan firma yapıyor. Cod Black Ops 6 grafikleri Series S'te çok iyi bence. İsterlerse yapıyorlar. Bence GTA 6'da Series S üzmeyecektir. Zaten oyunun bu kadar geç çıkıyor olması, tüm platformlarda ve her konsolda olabilecek en optimum grafiği verebilmek içindir. GTA için kimse karamsar olmamalı. X ile S arasında gözle görülür bir fark olmayacak diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 9 Ocak 2025; 10:1:55 >
series s de nasıl iyi hocam black ops 6 da zombiede raven kılıç görevini yapmaya çalışın direk çamur gibi görünüyor görüntü
-
Series S te görüntü 2K monitörde bile blur görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X