Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1562. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Microsoft'a ulaşıp bilgi vereceksiniz. Size bir link gönderecekler. O linke faturanızı yükleyeceksiniz. Garanti başlangıcı fatura tarihi olacak.
Konsol haricinde gamepad'i de arkasındaki seri numarasından eklemeyi unutmayın. Onunda garanti süresi konsol ile aynı olur.
-
Gamepadin garantisi 1 yıl çıkabiliyor, konsol 2 yıl çıksa dahi. Müşteri hizmetleri bu sorunu çözüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun series s güzel bir cihaz ama hardcore bir oyuncu iseniz ve call of duty oynuyorsanız ve elinizde 4k iyi kalite bir televizyonunuz var ise series s sizi üzer ama zaten param pul olmus alıyım kenarda dursun fifa oynarım birde gamepass a düşen oyunları arada açar oynarım diyorsanız series s mükemmel bir cihaz ama 1. katagoride bahsettigim tarzda bir oyuncu iseniz series s sizi üzebilir beklentiyi karşılamayabilir.
burda cihaza gamepass a ve alabilcegin türlü konfigredeki aparatların fiyatını hesaplayıp almak daha mantıklı bana göre
-
eger paranız bütçeniz fazla yok ise 2.el de degerlendirebilirsiniz 5500 e kadar cihazlar var
eger illa sıfır olsun diyorsanız black friday yi bekleyin veya fırsat kovalayın
-
Teşekkürler. 2. kategoride biriyim. Genellikle Fifa oynarım. Arada bir de gamepass oyunlarını denerim. Call of duty , assassin's creed gibi oyunları oynarım gamepass sayesinde. 4k monitör veya TV yok ama 2k monitör almayı düşünüyorum.
-
Call of duty gamepass a gelmeyecek bu arada ama diger gelen oyunları oynayabilrisiniz
bu arada series s için monitör alıcaksanız 2k da freesync premium ve premium pro destekli hdr monitör almanız gerekmektedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Kasım 2022; 19:1:6 > -
Niye gelmiyor hocam cod gamepasse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öneri için teşekkürler hocam
-
Zaten ben de onu yazdım.
-
Asla gelmeyecek cod Gamepass e ilk 3 günde 800 milyon dolar hasılat yapmış neden gelsinki dünyanın en çok satan oyunlarından birini neden bedava versinler :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
phil spencer kendi agzı ile dedi call of duty oyunları sonye çıkarıcaz üstünede sony diyorki gamepass a getirmeyeceksin call of duty yi ms da taviz verip getirmeyecek cod cu böylece anlaşma tamamlanmış olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Kasım 2022; 19:45:33 > -
Gelen arkadaşa Kod ile gönderim yapılacak deyip kodu söylerseniz sorun olmaz. Bilmeseler de olur, kodu alsınlar yeterli. Otomatik çıkıyor adresi. Kutunun içine sipariş numarası yazın ama mutlaka..
Bugün Elite 2 Kolumu 2.kez garantiye göndermiş bulundum. Artık umarım şansıma sıfır cihaz gönderirler.
-
Cod için cevap veren arkadaşlara teşekkürler :)
-
Ben üç yıllık controllerı serial numarası denedim garantisi çıkmıştı gönderdim yenisiyle değiştirdiler. Şimdi xboxun yanında gelen kol da drifting yapmaya başladı onu da göndericem ama ups sistemi sıkıntılı. Talep oluşturunca 5 dakika sonra böyle bir numara için talep bulunamadı diyor. UPS i aradım üç tane talebiniz olmuş dedi yarın gelecekler gözüküyor dedi ama bize bu bilgi aramadıkça söylenmiyor tabi.
Umarım değiştirirler sizin kolu da.
-
Teşekkürler.
Bilgi için teşekkürler hocam. Ben o kadar hızlı karar veren bir değilim :). İlk konsolum olacak. Pek hakim olduğum bir alan değil, biraz araştırmam lazım.
:)
Elbette araştırın. Yardımcı olur mu bilmiyorum ama bu konuda şöyle bir şey söyleyebilirim.
35 yaşındayım. Teknolojiye hep meraklıydım. Gidip boş boş teknoloji mağazası gezmeyi bile çok severim. 15 senedir bu forumda ilgim olan olmayan birçok konuyu okurum. Videolar izlerim vs.
Şu hayatta parasını en çok hak eden 3 teknolojik alet say deseler biri kesinlikle series s olur. Diğer ikisi de iPhone 5s ve Kindle olur sanırım :)
Çoğu kişi bunu diyor hocam gördüğüm kadarıyla :) Kısa zamanda almayı düşünüyorum. Tek şüphem ne kadar daha destek geleceği. Mesela seneye Fifa bu platformda oyun çıkarır mı ya da kaç sene daha çıkarır. Tabii kimse müneccim değil ama alırsam Series S alırım. Çünkü PS4 eski kaldı biraz. PS5 de fazla pahalı. En makul çözüm Series S gibi görünüyor.
Hocam şaka felan sanırım bu dediginiz :)
Fifa dedigimiz oyun bu nesil sonuna kadar çıkacaktır , hiç şüpheniz olmasın.
Bırakın Series S 'i halen Ps4 - xbox one lara çıkan bir oyun..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X