Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1624. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.678
Cevap
400
Favori
1.676.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16221623162416251626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndiana Jones Series S’te 60 Fps çalışıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fuzion Xbox Testingyoutube
    Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series S Gameplay + FPS Test
    https://www.youtube.com/watch?si=61kPVXFsltHsOGOl&v=oOsddKaOC88&feature=youtu.be

Gayet iyi indina jones.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Aralık 2024; 14:18:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• felsefesever kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yeni teknodeposu satıcısından aldım. Şırnaktan gönderiyor. İthalatçı garantili diye satılıyor ama 1.5 yıl ms garantisi vardı. Ms ile iletişime geçip 2 yıla tamamladım. Benim sorunsuz bir alışverişim oldu ama garanti edemem tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • solukdenizli kullanıcısına yanıt

Arkadaşım 2 kol (biri özel seri kol) temiz, garantisiz, kutulu, 2.5 yıllık cihazı 10bin'den satmayı düşünüyor referans olacaksa size. 10bin zor ama series s için. Yani ben alacak olsam 8000₺'den fazla vermezdim.

• Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

Selamlar, ben Xbox'u bu şekilde oynamak bir sorun oluşturur mu havalandırma, ısınma sorunu vs. açısından? Normalde etrafı açık ve dikey olarak kullanıyordum, şu haliyle fanın hizasına gelen mobilyanın altına dokunduğumda orası bile ısınıyor. Cihaz 2.5 yıllık.

• Emple kullanıcısına yanıt

Ben olacagını sanmıyorum rahatlıkla hava alıp veriyor gibi duruyor.

• "Genel kararlılık ve performans iyileştirmeleri" içeren bir Xbox işletim sistemi güncellemesi geldi.

• Mortal Kombat 1 Khaos Reigns Koleksiyonu 1040₺'ye düşmüş. Alınır mı? Bir süredir Mortal Kombat 11 oynuyorum. Onun ultimate versiyonunu 40₺'ye almıştım Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 

• Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenThe Witcheryoutube
    No Gods, Only Monsters The Witcher IV is an upcoming single-player open-world RPG from CD PROJEKT RED, the creators of Cyberpunk 2077 and The Witcher 3: Wild Hunt. The beginning of a new saga, and a follow-up to one of the most acclaimed RPGs of all time, Ciri takes center stage as the protagonist, embarking on her own journey to become a professional monster slayer. The trailer was produced in cooperation with @PlatigeImage_studio. Learn more: www.thewitcher.com/witcher4 https://x.com/witchergame https://www.facebook.com/thewitcher https://www.instagram.com/thewitcher/ discord.gg/thewitcher
    https://www.youtube.com/watch?v=54dabgZJ5YA
  • greenpeace16 kullanıcısına yanıt

Şanslısınız. Aynı yerden aldım. Benimki kore cihazı çıktı. Microsoft garantisi yokmuş ürün kore cihazı olduğu için.

• breakpunkt kullanıcısına yanıt
    1 sene olması lazım uzakdoğu cihazlara ama kontrol ettiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt

Bence alınmaz hocam, hikaye içeriği güzel olmasına karşın kısa ama sürekli oynuyorsanız bir şey diyemem.

• HopeS kullanıcısına yanıt

9 ay gözüküyor sitede. Müşteri hizmetleri ücretli bakılır cihazınıza dedi. Avrupa ve ortadoğu cihazları için geçerliymiş 1 yıl garanti

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Eşim ile oynuyorum aslında MK11. İkimiz de çok anlamayız kombo vs. hele o hiç anlamıyor rastgele basar tuşlaraXbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen Ghostface ilgimi çekti biraz. Başka arkadaşlar da ultimate sürümünü bekle fiyatlar iyice düşer dedi.

• Arkadaşlar series s alsam televizyomum 4k

2kyı desteklemiyor.
    Bu durumda konsoldan hangi görüntüyü alırım 4kya upscale mi eder görüntüyü nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 15 Aralık 2024; 20:28:28 >
  • Gamer_0461 kullanıcısına yanıt

4k upscale ediyor. ben de 4k tv ile kullanıyorum.

• Arkadaşlar bende xbox one gta 5i vardi indirdim ordan oynadık da simdi indirimdeyken next gen alsam save dosyalari oraya devam eder mi nasıl oluyor?

• Yaw arkadaşlar konsol almak istiyorum fakat xbox series s mi alsam daha iyi grafik performansı alırım yoksa asus rog ally ile mi daha iyi performans alırım ikilemde kaldım yardımcı olurmusunuz?

• Gamer_0461 kullanıcısına yanıt

Rog ally AMD işlemcili küçük windows bilgisayar. Küçük ekran ve düşük çözünürlük olduğu için güzel görünebilir ancak monitör yada TV'ye bağladığınızda konsollar kadar iyi olmaz. Xreal tarzı bir gözlük ile kullanırsanız ancak öyle tatmin eder.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam ps5im var yanına hangisini almak mantıklı olur peki?

• 
Sayfa: önceki 16221623162416251626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.