Kaca aldiniz hocam? Bence cok uygunsa kalsin. Eger 10bin ustu verdiyseniz o paralara temiz bulursunuz zaten. Suan görünen sorun yok ama o dediğiniz hasar kafasizi kurcaliyorsa iade edin gitsin. Dolapta temiz cihazlar 8 9a bile denk geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1622. sayfa)
-
-
Yurt dışında oluyor burda olmuyor yolu varsa araştırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar USB çoklayıcılar Xboxta çalışıyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtcicekk -- 1 Aralık 2024; 12:24:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
-
klavye mouse ve harddisk bağlıcam açünkü
-
Hocam 8200e kolsuz olarak almıştım. Ancak sabah bir daha kontrol ettiğimde ön USB'de çatlak olduğunu fark ettim. Gittim bir saat telefon trafiği sonucunda dükkan sahibi mağdur etmeyelim parasını verelim dedi. Verdiğim parayı geri aldım. Şu an Series ve PS5 arasında gidip geliyorum.
Açıkçası Gamepass ile çok işim yok. Halo serisi oynuyorum, Indiana Jones bekliyorum. Genelde 20-30 liraya satın aldığım 360 oyunlarını oynuyorum. Bazıları madem öyle PS5 alsana diyor.
4070 kartım da var.
Series s ile ps5 kıyaslamak zor cunku fiyattan da anlaşılacağı gibi ps5 üst segment sayılır. Rakibi series xdir. Bütçe varsa ps5 veya series x tabii. Grafik takıntım yok oynasam yeter derseniz series s alin gecin benim gibi. Benim de pc var ama ekstra keyif için series s aldim grafikleri bana yetiyor. Ps5 vs genelde 4k acarken series s 2k veya 1080p açıyor kafi benim için.
Bana 1080p yeterli. Akıcı oyun deneyimi olsun yeter düşüncesi ile oynuyorum. 4070 ekran kartım olmasına rağmen hiç PC açasım gelmiyor.
arkadaşlar merhaba, Series S almak istiyorum 144hz 1080p monitörüm var. Klavye mouse takarak fps oyunları oynamak istiyorum, Black ops 6 vb gibi oyunların 120 fps desteği ile oynayabiliyoruz sanırım peki klavye ve mouse kullanarak pc deki gibi deneyim yaşayabilir miyim? şimdiden teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman bu is size kalmış. Bütçeye kiyarsaniz ps5 yoksa s. Ben de series x alacaktim ucuz bulunca s aldim aradaki farka da oyun alırım bol bol diye düşündüm. Size kalmis hocam.
yardımcı olacak aktif kullanıcı yok mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar bende de series s ve 1080p 144hz monitör mevcut bo6da genelde birinci ya da ikinci oluyorum çok da iyi oynayamadığım halde
ben bir farklılık hissetmiyorum klavye mouse gecikmesi adına
Evet. Ben de Series S'i gaming PC olarak kullanıyorum.
-
Tarayıcı performansı kötü. Yoksa ben de klavye mouse takıp kullanırdım
-
Stremio ya da cloudstream tarzı film izleyeceğimiz uygulama var mı? Veya kodi için eklenti
Maalesef. Bu donanımla çok daha iyi olması gerekirdi, Edge'i oldukça kısıtlamışlar. Monitör/TV fark etmeksizin Edge'in 720P'de çalışıyor olması bile gülünç. Yıllardır sayısız feedback verildi tarayıcıyla ilgili, en azından 1080P yapın, sekmelerin uykuya dalmasını da engelleyebilelim, fiziksel klavye bağlıyken inatla sanal klavye ekranda belirip görüşü engellemesin, vs. diye. Tabii ki bunlar yerine kimsenin kullanmadığı saçma sapan özellikleri eklemekle meşguller.
-
Tarayıcıdan film açıyorum 10 15 dk sonra patlıyor kapanıyor tarayıcı
Geçen seneye kadar tarayıcıdan girilen YouTube'da ve film izleme sitelerinde oluyordu. Son güncellemeler sonrası daha iyi gibi. Geçenlerde birkaç film izledim film izleme sitelerinden, sorun olmadı. YouTube sitesinde de sorun olmuyor artık. Kaliteyi 720P'ye getiriyorum, 1080P'yi kaldırmaz diye. Player da fark ediyor tabi, bazıları daha hafif ve sorunsuz oluyor. Yine de Edge'in donanım kaynak kullanımını bariz kısıtladıkları belli, düzgün verim alınmadığı kesin. Basit sörf için ancak yetiyor. Xbox, Windows satışlarını düşürmesin diye bilerek yapıyor bile olabilirler :)
Ne yaptıklarını onlar da bilmiyordur.
Kodi kullanıyor musunuz? Türk siteleri eklentisi var mı bildiğiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 2 Aralık 2024; 15:52:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X