Fuzion Xbox Testingyoutube NBA 2K25 Xbox Series S Gameplay FPS Test Resolution
Ready to experience NBA 2K25 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for NBA 2K25 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action!
#nba2k25 #xboxseriess #fpstest https://www.youtube.com/watch?v=MsPc4_D88pUFuzion Xbox Testingyoutube Cyberpunk 2077 Xbox Series S Gameplay in 2024 FPS Test Resolution
Ready to experience Cyberpunk 2077 in 2024 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this gameplay video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S in 2024 delivers the ultimate experience for Cyberpunk 2077 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action!
#cyberpunk2077 #xboxseriess #fpstest https://www.youtube.com/watch?v=M7VMdWhoWpgİkisi de gayet iyi şu an. |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1621. sayfa)
-
-
Series S kaç yıl daha dayanır?
-
Yeni Xbox konsolu çıkana kadar oyunları en kötü 1080p 30 fps oynatmaya devam eder.
-
2013'de çıkmış Xbox One'a hala yeni oyunların çoğu gelmeye devam ediyor (genelde 720P 30Fps olsalar da). Ona göre hesap edilebilir.
-
Cyberpunk bayagı toparlamıs series s için iyi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 25 Kasım 2024; 22:16:53 > -
Değişmedi ise, MS'te servisi işi şöyle. Siteden servis kaydı açıyorsunuz, size değişim için sabit bir ücret çıkıyor. Size çalışan bir konsol gönderip sorunluyu sizden alıyorlar. Series X için baktığımda 7049 TL çıkıyor. Series S için ne kadar bir bakın isterseniz.
-
Garantisi bitmiş kol için de servise tamire gönderilir mi ? Servis yapar mı garantisi bitmiş kolu ücret karşılığı? Fiyatı kayıt açınca çıkıyor mu yoksa daha sonra mı belli oluyor -
En az 5 sene daha götürür o zaman, teşekkürler
-
Oyun kolunu açmak için 200 TL tornavidaya verdim. 160 TLYe WD-40 aldım ama hiçbiri fayda etmedi. İki joystik’te de drift sorun hala devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 26 Kasım 2024; 20:20:16 > -
WD40 mı? Şaka yapıyor olmalısınız! sıkılacak en son ürün yağlama spreyidir! Yağsız kontak spreyi yada %99 IPA kullanılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Kasım 2024; 20:45:55 > -
Böyle bir işlem yapılamıyor. Yalnızca konsolların kendisi.
-
Vallahi reis ben de pek anlamıyorum. YouTube’dan bakayım dedim çoğu kişi onu kullanıyor. Şu an faydasını da görmedim zararını da. Burası küçük şehir olduğu için anlayan usta bulmak da zor. Yedek olduğu için şu anlık sıkıntı yok ama onu da tamir edebilseydim iyiydi -
Ya yanlış kişilerin videolarını izlediniz yada yapan kişiler bu işten hiç anlamıyorlar. Temas etmemesi gereken bir sıvı o.
Xbox donatıları uygulamasında 9.nesil kontrolcülerin drift sorunu için yeniden ayarlama kısmı var. Oradan kalibrasyon yapabilirsiniz.
-
Yerli yabancı videolarda bu ürünü baya kullanmışlar.
Dediğiniz ayara bakacağım teşekkürler -
Denedim ama pek bir işe yaramadı. Kendim içini de açtım toz falan var mı gibisinden YouTube’dan gördüğüm kadarıyla bir şeyler yapmayı denedim ama hiçbir işe yaramadı. Buna usta yolu gözüktü ama buralarda usta bulmak da zor.
Sağ ve sol analog kendi kendine basma sorunu çözebilecek olan, anlayan varsa buradan yardımlarını bekliyorum -
Sorunu yaratan kısım hareketli parçalar değil. Kenarlarında bulunan potansiyometrelerin içindeki iletken kısmın bozulması. IPA yada kontak spreyin o kısımların içine sıkılması gerekiyor. Hasar düzelmeyecek boyuttaysa o parçalar değiştiriliyor. Hazır değiştirilmişken de komple değişim yapılması daha faydalı oluyor.
Aynı sistem eski usul analog ile değiştirmek yerine TMR elektromanyetik olanlar ile değiştirip ömür boyu sorunsuz kullanmak en faydalı çözüm.
Satın alacaklar For Xbox Series olanı seçsin.
aliexpress.GuliKit TMR PS4 PS5 Gamepad için sopa ile elektromanyetik Joystick anahtarı Pro Xbox serisi denetleyici değiştirme için onarım - AliExpress 44https://tr.aliexpress.com/item/1005007315861915.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7dab406aYJvxcm&mp=1&sourceType=561&gatewayAdapt=glo2tur
-
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApexDeğişmedi ise, MS'te servisi işi şöyle. Siteden servis kaydı açıyorsunuz, size değişim için sabit bir ücret çıkıyor. Size çalışan bir konsol gönderip sorunluyu sizden alıyorlar. Series X için baktığımda 7049 TL çıkıyor. Series S için ne kadar bir bakın isterseniz.
5600₺ civarında bir tutar çıkıyor. Arıza ne olursa olsun, yeni cihaz verip elinizdekini alıyorlar anladığım kadarıyla. Biz garantisi olmadığı için bu işlerden anlayan, belki çok daha düşük bir meblağa bu işi çözebilecek bir servis arayışındayız. Belki basit bir şekilde çözülebilecek bir arızası vardır kim bilir. Son çare olarak MS servisine gidelim diye düşündük. İlginize teşekkürler.
-
Eminönü, Doğubank, Özkan elektronik'i bir araştırın.
-
Arkadaşlar Rewards puanı ile gamepass üyeliği almak mümkün mü? -
Arkadaşlar bir tane ikinci el Xbox Series S aldım. Altı ay Microsoft garantisi devam ediyor. Ancak konsolda fiziksel darbeler var, alırken bakmamıştım. Muhtemelen yere düşmüş. Oyunlar akıcı, FPS düşüşü yok. Halo 2 oynarken sadece pelerin açınca birkaç kere takılma yaptı. Bir de oyunun ilk başında ses anlık gidip geliyor. Battlefield 3 oynarken eski ve 30 fps olduğundan çamur gibi bir deneyim yaşadım. Ancak forza forizon 5 ve Assassin's Creed Syndicate oynarken bu dediklerim olmadı. Halo 2 kronik sorunluymuş, forumlarda öyle yazıyor. Cihaz bir gün boyunca uyku modunda kaldı, oyun indirdim kapanma, indirmeme ya da donma olmadı. Cihazın içinden ses gelmiyor, temassızlık da yok. Sizce aldığım yere geri götürmeli miyim? Yoksa takma devam et mi dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 1 Aralık 2024; 1:4:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X