1080p, 30 fps'e ok olmayan arkadaşların S almasını önermiyorum şahsen. Güncellemelerle 60 fps yamaları gelse de gelmeme ihtimali de var. Benim bu konuda bir sorunum olmadığından oldukça yeterli ama güncel oyunları daha geniş ekranda oynamak isteyen arkadaşlar Xbox da kütüphaneleri varsa net X baksın ya da biraz daha beklesinler. Yakında Xbox dan da ara konsol gelebilir. |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1619. sayfa)
-
-
ara konsol gelmeyecek dediler sızıntılar olsa da ps5proya rakip cıkmayacak denmişti. Tabi her an değişebilir ama bu durum. Bunun sebebi hala yeterli satıs yapılmaması olabilir s ve x in toplam satısı ps5in yarısı ediyor. Microsoftu kullanıcı dostu olarak görüp sevsek de one serisinde çok düştü ve ps exc işi cok yükseltti.
Ben zaten one ve farklı ps serileri kullandığım için sanırım 30fps cok sırıtmıyor bende. 60fps iyi oyunlar var zaten onları da oynayınca anlaşılıyor. Ki zaten ps5 ve x de kalite modunda 30fps oynuyor çoğu oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 20 Kasım 2024; 15:26:2 > -
Zaten az yaptıkları exclusive olayını Series konsollar ile iyice bitirdiler hocam. Exclusive işini bitirmelerine okeyim şahsen ama bunun için konsolu kurban etmeleri kötü oldu. Ben hala çıkacağına inanıyorum bu arada çünkü Xbox'a PSSR benzeri özelliği böyle getirir MS ama konsolları çok iyi satmamışken bunu yapar mı bilemiyorum.
-
Microsoft'un Xbox Series konsollardaki tüm DirectX 11/12 oyunları kapsayacak şekilde otomatik çalışacak upscaler ve frame generation özelliği getirmesi için yeni bir donanıma ihtiyacı yok. AMD bunu driver ile Windows'da başardı. RDNA 2 teknolojisine sahip Xbox Series S de bunu desteklemekte. Windows 11 tabanlı Xbox işletim sistemine entegre edilmesi gerekiyor. Fakat Microsoft'un bu kozu sonraki Xbox'a bilerek saklıyor olması maalesef yüksek ihtimal.
-
Katılıyorum. Eğer konsol pazarından komple çıkmayacaklarsa bir sonraki konsolu sattıracak büyük hamlelerden biri olur bu.
-
720p 30fps en fazla verir ölmüş olan series si canlandırır bu oyun series se artık spor oyunlarından başka oyun çıkmaz
gta 6 son aaa olacak series s için
-
stalker 2 series s de anormal kötü 20 fps filan 140 gb sakın indirmeyin
-
-
Çok güzel fiyat -
Muhtemelen 600p 30fps çalışır o da -
Pure XboxyoutubeStalker 2 Xbox Series X Vs Series S - Side By Side Gameplay Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?si=S_LXCzy85Jo9e_qz&v=md1I_r6IfJo&feature=youtu.be
Stalker 2 fena durmuyor. Baska testte 30fps sabit gördüm. Bu grafik yorumu tabi kisiseldir. Ben fiyata ve gücüne bakarak iyi buldum. Oynayan arkadaşlar detaylı yazar begenmeyebilir, göründüğünden kotu vs. Diyebilir. Oyun ayrica UE5 motoruyla yapılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 20 Kasım 2024; 23:30:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SYLASPure XboxyoutubeStalker 2 Xbox Series X Vs Series S - Side By Side Gameplay Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?si=S_LXCzy85Jo9e_qz&v=md1I_r6IfJo&feature=youtu.be
Stalker 2 fena durmuyor. Baska testte 30fps sabit gördüm. Bu grafik yorumu tabi kisiseldir. Ben fiyata ve gücüne bakarak iyi buldum. Oynayan arkadaşlar detaylı yazar begenmeyebilir, göründüğünden kotu vs. Diyebilir. Oyun ayrica UE5 motoruyla yapılmışSon yıllardaki "Release now, fix later" modasına uymuş gibi gözüküyor. Yine de çok kötü bir halde çıkmadı en azından. Diğerleri gibi optimizasyon işini 1 yıl içinde ciddi oranda tamamlarlar, özellikle Series S'de. Yapımcı, Series S'e 60Fps sözü de vermişti diye hatırlıyorum. Beklenebilir.
-
Sabit 30Fps gözüküyor. Çıkışında 20-25Fps'e düşen oyunlar da gördüğümüzden başarılı bile sayılabilir. Yine de bolca optimizasyon güncellemesi yemesi lazım şu haliyle bile.
Fuzion Xbox TestingyoutubeStalker 2 Xbox Series S Gameplay FPS Test Resolution Ready to experience Stalker 2 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for Stalker 2 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action! #stalker2 #xboxseriess #fpstesthttps://www.youtube.com/watch?v=Q4n0rSqWR-g -
O zaman iyi güncelleme gelir hocam. Dying light 2 de 60fps modunu çıktıktan 1 sene sonra fsr guncellemesiyle vermis. Artık moda bu demekki.
-
MSF 2024'u az once indirdim tam uçusa baslayacagim sirada oyun kapaniyor ana ekrana donuyorum. Benzer bir problem yasayan var mi?
-
yani black ops 6 120 fps modunda yag gibi oynadıktan sonra stalker 2 açtım kasım kasım kasılıyor oyunu 10 dk bile oynayamadan sildim keşke baştan deselerdi series s 30 hiç indirmezdim
-
Selamlar. PS5 sahibiydim fakat fiyatlara daha fazla dayanamadım diye sattım. Hali hazırda RTX 4070S takılı sistemimim var fakat Steam, Epic, Xbox uygulaması ile uğraşmaktan ve onların güncellemelerinden şimdiden sıkıldım. Series X alacaktım fakat 4070S varken ne gerek var diye düşünüp Series S alayım bari dedim. 4 yıl geçti üzerinden, bu konsol hala iyi mi? Oyunlarda zorlanmalara başladı mı? Çok grafik arayan biri değilim One X gibi grafik alsam yeter fakat stabil oyun deneyimi yaşamak istiyorum. Ek olarak Quick Resume çok cazip geldi.
-
Mağazada XS logolu oyunlar gayet stabil çalışıyor, RDR2 oynamıştım gayet iyiydi. Herhangi bi sorun yaşamazsınız. Şimdiden iyi oyunlar. -
Xbox işletim sistemi Kasım güncellemesi geldi. Edge v130'a yükseltilmiş. Ayrıca birkaç güncelleme önce ortaya çıkan işletim sistemi kullanıcı arayüzündeki bazı anormal (fazla hızlı, yumuşak olmayan) animasyonlar düzeltilmiş. Yenilikler için:
support.xbox.comWhat's new: Xbox system updates | Xbox Supporthttps://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updates
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X