Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1616. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.657
Cevap
399
Favori
1.668.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16141615161616171618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Series s le x arasında performans olarak çok fazla fark var mı fiyat farkını vermeye değecek kadar ?

Bu arada monitörüm bu 1440p alabilirmiyim bu monitör de ?

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çoga -- 7 Kasım 2024; 13:10:28 >
  • Çoga kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k istiyorsanız sizi series s memnun etmez,ancak her oyunu oynayım en iyi grafikler de olmasın derseniz mümkün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1080P monitörde Series X'e gerek yok. 2K ve üzeri çözünürlükteki monitörlerde Series X mantıklı tercih. Series S'de next-gen optimize oyunların ekseriyeti 1080p 60Fps (Fortnite, Overwatch 2, Warzone, Apex Legends,.. gibi rekabetçi oyunlarsa genelde 120Fps) çalışmakta. Series X'de ise aynı fps değerlerinde 1080P yerine 2K ve 4K yaygın çözünürlük.

Monitörünüz 1080P gözüküyor, vereceği en yüksek çözünürlük de budur. Series X de alsanız oyunları 1080P oynamak zorunda kalacaksınız. Grafik olarak çok nadir bir iki oyunda oyunu durdurup, büyüteçle baktığınız zaman fark edebileceğiniz ufak üstünlükleri olacak Series S'e göre 1080P'de. Performans olarak da dediğim gibi, nadir oyunlar Series S'de 30Fps verirken Series X'de 60Fps vermekte, bu fark da genelde oyun çıkışından 6-12 ay sonra güncellemeyle giderilmekte. Birkaç oyun için 30Fps'e katlanamam derseniz Series X alınır. Aradaki fiyat farkı bana dokunmaz derseniz zaten direkt Series X alın, belki ileride 4K monitörde kullanma şansınız doğar.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Monitörü yeni aldım laptop ekranı ufak geldiği için muhtemelen uzun süre değiştirmem, daha önce ps tarafında oynadığım oyunlar rekabetçi, fifa ve souls tarzı oyunlardı öyle her oyunu ilk çıktığında oynamam gerekiyor diye bir takıntım yok hatta özellikle fiyatı düşsün diye bekliyorum malum fiyatlandırma. Bu veriler ışığında series s almak daha mantıklı olacak, kuzenimde series s var makine 2 3 yıllık fakat çok kullanılmadı ondan belki makineyi alabilirim. 2. ellerde fiyatlar nasıl ?

Ben 1 hafta önce 1 yıllık cihazı 7500 e aldım hocam,ortalama 8 bin civarına iyi durumda ikinci el bulunabilir,sizin bakacağınız daha eski ise ona göre hesap edin.

• Arkadaşlar bir sorum olacak,

Xbox Şarj kiti almak sizce mantıklı mı?

Amazonda fiyatı 1100tl,şuan henüz birkaç gün önce aldığım Duracell pil bitecek gibi görünüyor,

Şarj kiti yerine Duracell CEF 14 almak daha mantıklı olur mu?

• Bir ay önce GPnin şarjlı pillerini almıştım. Sadece haftasonları oyun oynuyorum (abartmıyorum sabahtan akşama kadar)

Üç haftasonu kadar dayanıyor piller. (6 gün denilebilir)

(Tavsiye değildir, deneyimimi paylaşıyorum)

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Fiyatlar çok yakın hocam kafamı karıştırdı doğrusu,çok oyun oynamıyorum ama titreşim pili bitiriyor.

• Titreşim konusunda ne söylesem yanlış olur. Bu yaşıma kadar kullandığım tüm konsollarda titreşimi kapatmışımdır. (Pil)

• Death stranding gelmis hemde bayağı ucuz. 409tl suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ücretleri konusunda beni aydınlatır mısınız? Game Pass aylık üyelik yapınca tüm oyunları sınırsız şekilde indirip oynayabiliyor muyum? Ya da ekstra bir satın alma durumu mu var?

• EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    Microsoft yerel fiyatlandırma yapıyor,en ucuz store şuan öyle söyleyeyim.
    Gamepass de aylık 309₺,buna dahil oyunları 309₺ vererek 1 ay boyunca sınırsız oynayabiliyorsunuz.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Ayrıca oyun Series S'de 2K60Fps çalışmakta. Grafikleri oldukça güzel.

• anladım, peki sadece eski veya iş yapmayan oyunlar mı ekleniyor oraya yoksa 309 tl verip son baba oyunları da oynayabiliyor muyuz 

Karışık hocam,kütüphaneye internetten bakabilirsiniz.Çok fazla oyun mevcut.

• Merhaba
    Razer Kaira Pro For Xbox bu kulaklığı kullanan varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • galatasaray1905__ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben kullanıyorum. Malzeme kalitesi ve ses performansı gayet başarılı.

• HopeS kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.
    Xboxta kullanma amacıyla alacağım fakat onun haricinde telefonada bağlamak istiyorum. Bluetooth bağlantı performansı nasıl? Gecikme kopma felan yaşanıyor mu? Başka modellerde bu problemler olduğunu okudum o sebeple soruyorum

• 
Sayfa: önceki 16141615161616171618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.