Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1620. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.679
Cevap
400
Favori
1.676.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16181619162016211622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox series x de indirim varmı arkadaşlar ? Consol hala indirim görmedi hala tuzlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt

200 dolara inmesi lazım fiyatının dediğin gibi sonuçta ölü konsol artık gta 6 çıktığında 720p 30 fps verebilceğinin garantisi yok

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Series S almayın, elinizde o pc varken gereksiz bir harcama olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Series S i oyuncu laptopuyla karşılaştırırsak hangi donanıma denk gelir? Merak ettim hiç bir bilgim yok ama tahminim 3050 ekran kartına denk gelir

• SoldaTr kullanıcısına yanıt

Teraflops olarak 3050 laptopa yakın. Ama kiyaslar sağlıksız cunku buraya özel ugrasiliyor oyun buna göre özel downgrade ediliyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 22 Kasım 2024; 15:20:27 >
  • Microsoft flight simulator gamepass’e gelince tekrar indirip oynayayım dedim ama deli gibi kasıyor, geçen sefer gamepassteyken böyle kasmıyordu. Diskte yer de var, hiç anlamadım. Var mı benzer şeyle karşılaşan?

Cihaz series s.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam

• İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir servis var mıdır? 2022 yılında Abd'den aldığımız Series S konsol durduk yere açılmamaya başladı. Güç tuşuna basıldığında, cihazdan herhangi bir tepki alamıyoruz. Malum garantisi de olmadığından resmi servise fahiş fiyatlar ödemek istemiyoruz.

• Selamlar

Konsol kapalıyken USB den güç veriyor ne yaptıysam çözemedim. Var mı bilgisi olan (güç seçeneklerinden kapatma modu denedim)

Birde e posta girmeden yerel profiller oluşturulamıyor mu ? Sadece konuk olarak oluşturuyor oda siliniyor zaten. İsim isim ayrıştırarak 3-4 profil açmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 23 Kasım 2024; 0:9:13 >
  • Teknodeposundan aldığım cihaz geldi. İçindeki ve kutudaki seri no aynıydı cihazın 1,5 yıl ms garantisi var. Ms ile iketişime geçince garanti tarihi 2 yıl olabiliyormuş. Bu konuda nasıl yol izlemek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 23 Kasım 2024; 10:41:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • greenpeace16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Xbox destek sitesine girdik sonra, bize ulaşın kısmında sanal temsilci var. Oraya girip bi süre bekleyince aktif oluyor. Sanal temsilcinin yönlendirmelerini takip ediceksiniz o sizi yönlendiricek. Ürünün faturasını temsilci isteyecek ama. Taratıp dijital halini elde etmeniz lazım fatura elinizde yoksa

• greenpeace16 kullanıcısına yanıt

3 Eylülde HBdadan teslim edilmişti cihazım.

Kurulmunu yapıp, garanti girişini yaptığımda 2 eksik görünüyordu.

Eksik bilgimden dolayı ben sadece cihazın girişin yaptım, kol nasıl olsa garantiye dahildir diye düşünmüştüm.

Meğer öyle değilmiş, koluda MS MH yardımıyla garanti kapsamına aldık tarihleri düzeltilerek.

0850 390 2777 numarayı arayıp (Haftaiçi mesai saatleri içerisinde deneyin) MH durumu anlatın.

Elinizde pdf fatura varsa sizden bunu talep edecekler veya resmini çekip yönlendirmeleriyle MHne gönderiyorsunuz.

Çözümü kolay dert etmeyin. (Ben paniklemiştim :D )

• jrbatu kullanıcısına yanıt

Bende yükledim, bende de kastı biraz bide ilk kez oynadım flight simulator'u abi çok karışık geldi bana, sildim ben bununla uğraşamam diye.

Bide her açılışta download yapıyor language pack falan filan uğraşamam bununla hiç

• Teşekkürler cevaplarınız için....

• jrbatu kullanıcısına yanıt

ilk gün oyuna bile giremedim

şimdi oynuyorum sadece menülerde kasma var uçuş yaparken kasma yok

ama oyunda çok fazla bug var pist yüklenmiyor,tuşları algılamıyor,kuleyle iletişim kesiliyor,kaplamalar geç yükleniyor vs.

oyun tamamen streaming olduğundan ve server berbatlığından düzgün çalışmıyor

havacılığa merakım olmasa ben de silerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 23 Kasım 2024; 23:55:20 >
  • Nba 2k25 ve Cyberpunk 2077 oyunları series S için iyi oynanışı var mı acaba? İndirimleri güzel gözüküyor.

• buraqka B kullanıcısına yanıt

Youtube?

• LinkX kullanıcısına yanıt

Forum ? O zaman forumu kapatalım gerek yok.

• buraqka B kullanıcısına yanıt
    Cybrerpunk 2077'yi yama öncesi oynamıştım. 1 sene olmuştur. Hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Son yamalardan sonra daha akıcı olmuştur ve hatalardan arınmıştır. Ben bir sorun yaşamamıştım

• Kolu nasıl tamir ediyorsunuz arkadaşlar? İçini açtım, analog drift sorunu var. Nasıl temizlenir bu alet? Sol yön hariç diğer yönlere basınca takılı kalıyor. Sola bi kere basıp kaldırınca tekrar orta yerine geliyo ama diğer yönlere basıp elimi çekiyorum, bastığım yerde takılı kalıyo. Sağa basınca devamlı sağa yöneliyor.

• 
Sayfa: önceki 16181619162016211622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.