Şimdi Ara

xbox series s gamepad ısıgı yanıp sönüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xbox series s konsolu acıyorum sonra gamepad tusuna basıyorum yanıp yanıp sönüyor gamepadi kullanamıyorum sizce sorun ne olabilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox Kolunun Işığının Yanıp Sönmesinin Nedenleri ve Çözümleri

Xbox kolunun ışığının yanıp sönmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilecek bir sorundur. Aşağıda, bu sorunun olası nedenleri ve çözümleri listelenmiştir:

• Xbox Konsoluna Bağlı Değil: Xbox kolunun ışığının yanıp sönmesinin en yaygın nedenlerinden biri, konsola doğru şekilde bağlanmamış olmasıdır. Xbox kolunun konsola kablosuz olarak bağlanmak için senkronize edildiğinden emin ol.
    • Piller Azalmış: Xbox kolunun pilleri azalmışsa veya bitmişse, ışığı yanıp sönebilir. Pilleri yeni veya şarj edilmiş pillerle değiştir.
    • Arızalı Pil Yuvası: Xbox kolunun pil yuvası arızalıysa, pillerle temas kuramayabilir ve bu da ışığın yanıp sönmesine neden olabilir. Pil yuvasını temizle veya gerekirse değiştir.
    • Kablo Arızalı: Xbox kolunu konsola kablo ile bağlarken, kabloda bir arıza varsa ışığın yanıp sönmesi görülebilir. Farklı bir kablo kullanarak sorunun kablodan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol et.
    • Xbox Yazılımında Sorun: Nadir durumlarda, Xbox yazılımındaki bir sorun Xbox kolunun ışığının yanıp sönmesine neden olabilir. Xbox konsolunun yazılımını en son sürüme güncelle.
    • Donanım Arızası: Tüm diğer olası nedenler elendiyse, Xbox kolunda bir donanım arızası olabilir. Bu durumda, onarım veya değiştirme için Microsoft'a başvurman gerekebilir.

Xbox kolunun ışığının yanıp sönmesi sorununu çözmek için yukarıdaki adımları takip et. Sorun devam ederse, Xbox desteğiyle iletişime geç.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • baglantisi kaybolmustur hocam tekrar eslestirmen gerekir. konsoldaki ufak yuvarlak siyah tusa basip sonra da kolun usb giris yerindeki tusa da basip eslestirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli_Yaban kullanıcısına yanıt

ustam Allah razı olsun yav valla cok korktum bozuldu diyeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.