Şimdi Ara

Xbox Series S Kararsızlığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series x sahibi olarak ekran kartı almanızı tavsiye ederim. Oyun kütüphanesi daha geniş.

• Nat Pagle kullanıcısına yanıt

Sadece oyun kütüphanesinden ötürü mü üstadım?

• ne oynadığına göre de değişir. fps seviyosan konsol çok sarmaz. onun dışındaki hemen hemen tüm oyunlar için konsol harika.

hele fifa ve açık dünya oyunları için muhteşem

not: hem ps5 hem pc sahibiyim. pc de sadece cs ve pubg oynuyorum. geri kalan tüm zamanlarda konsol rulez.

• falterubbix kullanıcısına yanıt

Valla rx 570 le far cry 6 oynuyorum Fsr müthiş bir şey high ayarlar sabit 60 fps alıyorum

• Çoğu arkadaşın dediği gibi bende ekran kartı almanızı öneririm. 3 Sene önceye kadar bende hep konsol üstünden oyunlarımı oynadım, keyifli ve rahat buna diyecek birşey yok.

Fakat hem Gamepass'in PC'de olması hemde PC'de oyun fiyatlarının bir derece daha kabul edilebilir olması bence PC'yi çekici kılıyor. Büyük ekranda oyun keyfini dert etmenize gerek yok; bir adet HDMI kablosu ile PC'nizi TV'ye takıp gamepad ile oynayabilirsiniz.

3 senedir PC'im hem mönitörlere hem TV'ye takılı, gamepadle daha iyi olacak tüm oyunları TV+Xbox gamepad ile keyifle oynadım.

• BorhanFr B kullanıcısına yanıt

Peki rtx 3060 beni 3 sene götürür mü? Bu seferde 10400f 6 çekirdek işlemci zayıf kalmayacak mı?

• Captainprice34 C kullanıcısına yanıt

Hocam kartın ömrü tamamen sizin oyunlardan nasıl bir grafik ayarı beklediğinizle alakalı. Siz yüksek ayar + 1440p hedefliyorsanız ömrü farklı, RTX açmak isterim derseniz ömrü ayrı. Benim hala ayarları kısarak vs GTX 970 ile hayata tutunan arkadaşlarım var. Xbox Series S Kararsızlığı 

1080p'de bazı oyunlarda çok hafif darboğaz yapabilir diye düşünüyorum, bunuda çılgınlar gibi NVIDIA Overlay üzerinden framerate ve kart kullanım oranına bakarsanız görürsünüz.

Bence burda GTX 3000 serisinin tensor çekirdek ve DLSS gibi faydalı özelliklerini atlamamak lazım. DLSS kartın ömrünü hatırı sayılır bir şekilde uzatıyor.

Kasa toplamanın bir avantajı daha; maddi durumunuz müsait oldukça parçaları değiştirebilmeniz.

Örneğin ben 2019'da kendimi zorlayarak RTX 2060 ve Ryzen 2600'lü bir sistem toplamıştım. Geçtiğimiz sene bunu RTX 3080 ve Ryzen 5800X ile güncelledim. Sizde ilerde aynısını yapabilirsiniz.

• RX470 ile artık dayanamayan birisi olarak, yeni bir kasa toplamak farz olmuşken Series S ufaktan göz kırpıyor. Kasanın bir parçasını değiştirirsem bu domino etkisi yaratacak onu da biliyorum. Bir tarafta minimum orta segment bir kasa 20 bin güçlü Türk bolivarı. Diğer tarafta konsol ve controller alışkanlığım neredeyse sıfır. Klavye mouse omuriliğe işlemiş artık. Her iki ucu da kötü yerlere varıyor değneğin. Ortasından tutmak lazım.

Ne yapmalı arkadaşlar?

• Hayatımın belli bi bölümü boyunca tüm ekran kartlarını denemiş ve tüm konsolları deneyimlemiş biri olarak 3090 dan tut ps5 e ps5 den tut series x e kadar denedim

kesinlikle eger pc de ekran kartı alınıcaksa ve türkiye de isek kesinlikle ama kesinlikle 70 serisi altında ekran kartı alma çok üzülürsün

zaten elinizdeki sistem zaten update istiyor 10.nesil i5 günü kurtarır ileride unreal engine 5 ile gelicek next gen oyundalar 10.nesil i5 zorlanır diye düsünüyorum kısa ve orta vadede zaten 3060 da zaten bitiyor 4000 serisi gelicek bence kart alınıcaksa 4000 serisi beklenip ucuz fiyattan 3070 kovalanmalı yada 4060 bakılmalı

xbox işine de gelirsek kesinlikle pc ye 60 fps ve üzeri degerlere alısık isen series x harici yaramaz

bu arada xbox series s kullanıyorum

series s cihaz olarak güzel olsada masrafları ar ve beklentiyi suan karsılamıyor.

• asko56 kullanıcısına yanıt

Üstad Xbox Series S alsam 3-4 sene 1080p iyi grafiklerde oyun oynatmaz mı? Ekstra masraftan kastın pil ve şarj cihazı diyorsan zamanında almıştım ve ekstra olarak wd 1 tb elements harici hdd diskim de var. Ben sadece artık fps düştü mü yok kaldırır mı derdinden kurtulmak istiyorum.

• Bu şekilde arada kaldiysan PC ile devam et bnce Steam i çok özlersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NusretSamanci kullanıcısına yanıt

Neden üstad? Kafam çok karıştı şimdi de 10400f ve rtx 3060 yetersiz kalır diyorlar ...

10400f rtx 3060 ikilisi ile Series S den kat ve kat daha yuksek grafiklerde oyun oynarsin. Eger Series S ile fhd cozunurlukte ayni ayarlarda oyun oynarim yeter dersen de PC, Series S den 2 3 yil daha fazla goturur seni.

hem o hemde oyuncu kulaklıgı eger pc yoksa klavye fare veya monitör alman lazım gamepass alman lazım gamepass da olmayan oyunlar var onlara para sıkman lazım da lazım

3-4 sene seni götürür ama 3-4 sene sonra eger pc ne yeni bir ekran kartı almak istesen zorluk çekersin zaten elinde rx 570 var 570 i satıp elindeki nakiti koy git 3070 kovala yada suan paranı dovize ekran kartını sat işlemciyi de at i5 11.neslin nin f takısı olmayan modelini al dahili ekran kartı ile idare et 4000 serisi çıkınca 4060 alıp dönemi kapatırsın uzun süre

ha benim bekleyecek takatim kalmadı abi diyorsan 3060,rx6600 ben şahsen tavsiye etmiyorum ileri dönük kartlar degil bunlar hele 4000 serisi ekran kartlarının çıktıgı arifede çok kelepir fiyatlarda degillerse yani 7000 tl altında veya 6000 tl altına bulursan gaming gecesi vs gecesi indirimlerde çok kelepire gelirse olur.

Oyun fiyatları açısından çok fark ediyor gamepass iyi hoşta her oyun olmuyor yada dilediğin kadar kalmıyor gamepassde
    Akşam gelir iki el FIFA atar forzada iki yanlarim bana yeter dersen SERİES s ozaman mantıklı oluyor

• Xbox Series S Kararsızlığı

Xbox Series S Kararsızlığı

yada benim gibi series s te cod oynuyorsanız zaten klavye mouse destekliyor

steelseries tüm aksesuarlarım bir tane series x alır
    apex pro tkl -- sensei ten -- arctis 9x

sadece series s de kullanıyorum sadece modern warfare oynuyorum

benim gibi sadece oyunun delisi iseniz bu tarz sistem kurabilirsiniz

yazın ortasındayız daha fan sesi duymadım
    elektrik watt tüketimi çok düşük pc ye göre
    klavye mouse tümünü destekler

rekabetçi oyunlarda dibine kadar rekabetçi

multide asla sizi gecikmeye sokmaz
    monitörde veya tv de freesync varsa efsane

canın sıkıldı fifa at
    canın sıkıldı yarış yap

ama benim oynadığım oyun xboxda klavye mouse desteklemiyor diyorsan xım apex al tüm oyunlarda klavye mouse destekliyor bunu araştırabilirsiniz

sadece oyun oynayacaksanız pc devri çoktan bitti en azından benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 13 Temmuz 2022; 21:53:47 >

• Yahu koltuğa oturup uzaktan gamepad ile oyun oynamanın keyfi nerede var acaba

• @asko56 @Kadir59 Peki ekran kartım 1 sene sabit kalsa işlemcimi i5 12400f ve Msı B 660m anakart alsam ilerde 3060 yada 4060 alsam daha uzun ömürlü olur mu?

• souledge S kullanıcısına yanıt

Herkes farklı bir şey söylüyor yeminle beynim yandı kararsızdım iyice kafam karıştı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.