Şimdi Ara

Xbox Series S kontrolcü problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 4 gün önce Amazon'dan Xbox Series S almıştım fakat cihazın kontrolcüsünde Xbox tuşu düzgün çalışmıyor. İçeri gömülmüş gibi, basınca hemen algılamıyor, iyice basmak gerekiyor. Bu genel sorun mu yoksa benim kontrolcüye özel mi tam anlamadım fakat genel sorun olduğunu düşünmüyorum. Mesela hafif basarsam kesinlikle algılamıyor o tuş. Xbox logosuna biraz sert basmam gerekiyor. Basınca tuş baya aşağıya gittiği için çok rahatsız bir basış hissi oluşuyor. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama tuş, yuvanın çok altına gidiyor ve parmağınızı yuvaya sokmanız gerekiyor.

Bu problem normal mi? Her Series S'de mi böyle? İlk kez Xbox konsol aldım, çok bilgili değilim ama bana normal değil gibi geldi. 4 günlük cihaz. Böyle bir sorun olması canımı çok sıktı. Eğer gerçekten bir sorun varsa iade etmek istiyorum.

Eğer sorun varsa ve iade edeceksem 3 adet sorum var.

Şimdi ben bu cihaza Microsoft hesabımı kurdum, developer hesabı etkinleştirdim, retroarch yüklemek için.

İlk sorum: Bu cihaza format atınca tekrar developer hesabı almam mı gerekiyor? 37 TL ödediğim developer hesabını yeni gelecek olan konsolda kullanamaz mıyım? Daha doğrusu bu hesapta yeni konsolu etkinleştirebilir miyim?

İkinci sorum: Cihazda kendime ait Microsoft hesabı var ve 2 yıllık Gamepass aldım 2 gün önce. Bu hesapta kredi kartı bilgilerim falan var. Bu hesabı konsoldan tamamen uçurmak istiyorum. Format atmam yeterli olacak mı yoksa başka bir işlem yapmalı mıyım? Format atarken seçenekler var mı?

Üçüncü sorum: Cihazı harici bir diske yedeklemem mümkün mü?

Sorunun videosu:

Kontrolcünün fotoğrafı:

Xbox Series S kontrolcü problemi

Bu tuş biraz daha dışarıda olması gerekmiyor mu normalde?

Xbox Series S sahibi arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Hatta kendi kontrolcülerinizin fotoğrafını atarsanız iyi olur. Merak içerisinde bekliyorum, boşu boşuna iade ile uğraşmak istemiyorum lütfen beni aydınlatın bu konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series S Monitör Seçimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.