Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4010. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
81.305
Cevap
830
Favori
4.089.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 40084009401040114012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Skull & Co. Xbox (XSX/XSS/Elite) için AudioBox Controllers: Bluetooth 5.0 Kablosuz Ses Verici Adaptörü Düşük Gecikme Süresi - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NMP462M/ref=ox_sc_saved_image_4?smid=A4TPOHXM9GYH7&th=1

Merhaba, bu ürünü kullanan var mı? Kablosuz kulaklıklar ve bluetooth hoparlör için kullanmak amacıyla almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BjKs1903 -- 4 Aralık 2024; 11:47:35 >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 139 gb nasıl yüklediniz? Bana 355 mb yükledi o kadar. Ben de premium yükseltme de var. Hazır olsun istiyorum ama 130 gbnin nereden yükleneceğini bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erulu kullanıcısına yanıt
    355 mb olanı silip telefondaki appden yükleyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu enis ve dost'ta ki fanboylugun sebebini anlayamadim. iki konsolu da kullandim, pc de kullaniyorum. suan xbox tr oyunculari icin nimet. adam bildigin gidin kardeslik yapin falan diyo ya   haberi yok dolandirilan insanlardan vs. pc'de crackli oyun kullanmak bile daha guvenli  

• John Denver kullanıcısına yanıt

Enisin videoyu izledim haklı olan yerleri olsa da biraz yanlı olmus. Xbox için oyunlar pcye geliyor derken o sıra psden bahsetmedi daha sonra bir yerde bahsetti ama ilk basta bunu derken puan kırıyor xboxta. Suan xbox büyük nimet yıllık 3600 gibi nerdeyse 1 oyun parasına dünya oyun oynarken ps5slim övülmesi garip geliyor bana. Şimdi exc oyunlar mevzusu var dogru ama sanki her ay 1 oyun cıkıyormus gibi muhabbet dönmesi sacma toplasan kac tane özel oyun var? 5 10tane oyun için(ki artık pcye de geliyorken) ben gidip te bir ton para yakmam. Kendisi de diyor zaten oyun fiyatları nerdeyse xboxta yüzde 10 20 arası ucuz, abonelik sistemi var. Death stranding bile 800e geldi ps store da 1700tl(suan indirimle 699 ama normalde 1700) cyberpunk keza öyle.

Becne suan oyun oynamak isteyen ama ekonomisi orta halli olan birisi için tek seçenek var. Xbox ve game pass başkası yalan. Hele ekonomi fiyatlar filan deyip videoda ps5 demek ilginç.. Ben mesela pcyede sahibim ama ekonomik vs. deyip tvdede oynamak için uyguna bulduğum ikinci el series s aldım. Game passle , stalker 2 fc24 ve bo6 ( bekledemeyiz indiana jones) oynayıp fazlasıyla keyfimi yerime getirebiliyorum cok da ucuz miktarlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Aralık 2024; 20:45:53 >

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Fs 202 de sogutucu ile denedim kasmalar azdı ama indikten sonra yine attı oyundan 😂 kasa dizmek lazım bu oyun için heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 2024 özeti gelmiş. güzel olmuş. tema konsoldaki renk tercihinizin aynısıymış...

www.xbox.com
    YIL İNCELEMESİ
    https://www.xbox.com/tr-TR/year-in-review
  • John Denver kullanıcısına yanıt

adam yerine koyup dinlememek lazım

• erulu kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinden indiriliyor hocam.

• 1. Xbox kullanıcısı hesabı girerken giriş xboxu yap diyecek sonra hesabı silecek makinadan. Makina arka planda hesabı ve gamepass i görüyor.
    2. Xbox kullanıcısı yine aynı hesabı girecek makinaya giriş xboxu yap diyecek onun hesabı silmesine gerek yok birinde hesap kalabilir sorun olmuyor.
    3. Pc kullanicisinda zaten hiçbir şey yapmasına gerek yok direk girip kullanacak.
    Bu 3 arkadaş aynı oyuna online bile girse atma olmuyor. Ayrıca Satın alınan oyunlar xbox larin 2sindede oynanabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Aylık 300₺ vermek daha kolay gibi  

• Bu xbox tarafı yine neden oyun pazarlayamıyor ya. Oyun yarın çıkacak. Ne inceleme videosu var, ne bi grafik inceleme videosu.

• Arkadaşlar Almanya’dan Xbox series x almayı düşünüyorum da bu yeni üretimlerde 6nm gpu olayı varmış. Beyaz dijitaller de daha ucuz görünüyor. Bunlar yeni üretim midir? Sadece optik okuyucu çıkarılmış hali midir?

• blackprague kullanıcısına yanıt

Ambargo var çünkü , gece 3'te kalkıyor.

Sat kurtul şu konsoldan hocam , resmen zorla kullanıyorsun.Belli ki sana göre değil Xbox , sevemedin bir türlü.

• wither kullanıcısına yanıt
    Bir konsolda ne olabilir de şahsa göre olmayabilir ben de bunu anlamıyorum. İkisi de var bende ikisinden de keyif alıyorum. Arabalar daha çok SX’de vakit geçiriyorum gerçi.

• Microsoft'un amacı oyun satmaktan ziyade gamepass aboneliği yaygınlaştırmak. Bu oyunu sony yapsa dediğiniz gibi ciddi bir reklamı olurdu. Gerçi onlarda artık oyun yapamıyor. Xbox önümüzdeki 1-2 yıl üstünlüğü ele aldı bence, bununda bir rahatlığı olabilir.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Herkesin oyun zevki farklı tabi.Bazen o konsolla frekans tutmayabiliyor.Şirket politikaları rahatsız edebiliyor.Ben de çok başarılı bulsam da Nintendo'dan şirket olarak haz etmem mesela.

• wither kullanıcısına yanıt
    2800 liraya aldığım konsolu satmamın bana bir getirisi yok hocam. Gamepass makinesi olarak kullanıyorum. Sevmediğim çok yanı var doğrudur. Oyun da satamıyorum mesela xboxta :)

• 
Sayfa: önceki 40084009401040114012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.