|
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4012. sayfa)
-
-
fable, doom, perfect dark, yeni cod için bile alınır
ayrıca haziranda showcase yapıp yeni oyunlarda duyururlar daha görmediğimiz contraband ve everwild var -
Forum yönetimi ceza veriyor hocam, o yüzden başka sıfatlar takıyoruz. -
2-3 haftadır konsolu kullanıyorum. Benim için tek sıkıntı bazı oyunların 30fps sabit vermesi. Özellikle 60fps destekleyen bir oyun oynadıktan sonra RDR2 gibi 30fps veren bir oyuna geçince kasıntı hissediyorsunuz.
Ama gördüğüm kadarıyla tüm konsollarda aynı problem var. Bilgisayar toplamak tek seçenek gibi. 28bin'e toplayacağın bilgisayardan da bu performansı alamazsın gibi geliyor.
-
-
valla 2.el temizini 15k'ya satıyorlar bana da 33-34k pro ve +oyunlarla birlikte 40k para vermek mantıklı gelmedi.
-
Forza Horizon 4 almayan varsa son günler.. delist olunca üzülürsünüz -
-
rdr bundle olarak var, hesaplı fiyatı. ara ara daha da düşüyor.
-
Puanlar oldukça iyi gözüküyor. -
Oyun epeydir istek listemdeydi, geçenki indirimde fiyatı pek tatmin etmeyince almamıştım. Konsol üzerinde tesadüfen bu fiyatı görünce aldım hemen. İlgilenen varsa kontrol etsin.
Dead Space Remake Deluxe versiyonu da 360 TL civarıydı.
Fırsatlar konusu yerine buraya yazmışım kusuruma bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 7 Aralık 2024; 10:14:38 > -
Elli tane hesaba baktım bana çıkmadı. Harika fiyat
-
çok güzel oyun.
işin içinde EA olmasına rağmen
-
Dün böyle bir teklif yoktu sanırım ya da şimdi farkettim. EA Play abonesi olduğunuz için yazıyordu. Sizde Game Pass Ultimate var mıydı?
-
Var hocam
-
Indiana jones süper olmuş. Microsoft un en iyi yaptığı iş bethesdayı satın almak. Adamlar inanılmaz markalara sahip. Alt bünyelerinde çok yetenekli stüdyolar var. Son çeyrek süper geçiyor. -
Birşey sormak istiyorum, Xbox oyun indirme hızı 320 mb/s geçmiyor. Sözde evde 1000mb inter var, kablolu bağlı ama daha hiç 300leri geçtiğini görmedim. Sorun Xbox serverları mı yoksa bizdeki servis sağlayıcılar mı🙂 -
Quick Resume'de açık oyun olmaması lazım.
-
Hocam bir hesabı nasıl iki ayrı makinede giriş xboxı yapıyorsunuz? Bir makinede yaptıktan sonra ikinciye yaparken hata vermesi lazım. -
1 hesap 5 cihazda Giriş Xbox'ı yapılabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X