< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4013. sayfa)
-
-
Her iki cihazda aktif olarak kullanılabilir. Cihazlara ayrı bir hesap daha tanımlarsanız bu hesap ve giriş Xbox'ı yaptığınız hesaplı cihazlar arasında aynı anda oyun oynayabilirsiniz.
İlgili konu;
https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Aralık 2024; 13:22:55 > -
Teşekkür ederim cevabınız için. 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hesabın sahibi sizseniz ve başka bir kişinin hesabı cihazlara eklenmeyecekse giriş Xbox'ı yapmadan da direkt olarak istediğiniz cihazlarda giriş yapıp kullanabilirsiniz. Nerede oturum açarsanız orada devam ederseniz. Series X, series S, PC.
-
Bu daha iyi olur benim için. Tek ben kullanıyorum, hesap sahibi benim. Elimde hem series s hem series x var. Ya series s’i annemlerin evine götüreceğim, ya da evde salonda kullanacağım. 6 yaşında oğlum var, series x’i bana bırakmıyor. Sürekli o kullanıyor. Bari series s kullansın da x bana kalsın.
Aynı internet bağlantısı içinde de bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Nerede olduğunun bir önemi yok ama sizin hesabınız ile oyun oynamaması daha sağlıklı. Ona ayrı bir hesap açın. Kendi hesabınız giriş Xbox'ı olsun. O zaman sizin sahip olduğunuz tüm oyunları ve gamepass'ı kullanabilir. Sizin hesapta da karışıklık olmaz.
-
Sizin öneriniz çok daha mantıklı. Teşekkür ederim
kütüphanemdeki oyun sayısı 584'e çıkmış Xbox TR'nin doğru politikaları sayesinde ömürlük mis gibi kütüphane oluşturabiliyorum. İnsanların dolarla oyun alması durumu anormal geliyor hala.
-
Rica ederim. Xbox Aile ayarları uygulaması mevcut. Çocuk hesabını oraya ekleyip içerik yönetimini, saat sınırlaması gibi ayarları da yapabilirsiniz.
support.xbox.comXbox Aile Ayarları uygulaması | Xbox Supporthttps://support.xbox.com/tr-TR/help/family-online-safety/family-settings-app/family-settings-app-info -
Ben asıl hesap sahibiyim. Hesabımı forumdan bir arkadaşa verdim. O arkadaş benim hesabı giriş Xbox yaptı ,aynı zamanda PC den de giriş yaptı. Sıkıntı olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 gigabit var bende de, kablolu bağlantıda benzer problem olabiliyor. Hocam ethernet kablosunu öncelikle bir laptopa veya PC'ye bağlayın, bi speedtest yapın 1 gigabiti görün, sonrasında çıkarıp xbox a bağlayın düzelmesi gerekiyor.
Testlerde 1000 standart ama hem pc hem xbox gamepass oyun indirme hızı 300’ü geçmiyor. Sanırım bizim servis sağlayıcıları sıkıntılı
O durumda bana daha çok xbox sunucularıyla alakalı bir durum gibi geldi. Bant genişliği Türkiye için o kadar ayarlanmıştır belki vs çok bir teknik bilgim yok açıkçası. Ben Türkiye'de yaşamıyorum 1 gigabit indirebiliyorum oyunları sorunsuz series x'te kablo ile bağlıyken.
Ah be İndy, bir de 3rd person olaymışsın.
İlk yarım saatini izledim de çok sardı. Eğer kendini tekrar etmiyorsa harika bir oyuna benziyor. Ah keşke şu altyazıları Türkçe olsaydı da anlayarak oynasaydık.
Hocam fiyat çok iyi diyor. Sizin için demiş acaba biz bu fiyatı göremiyor muyuz?
Ben bayağı ilerledim şu ana kadar çok iyi hocam. Çevrede bayağı detay var. Uzun süre beni idare eder. Altyazıdan vazgeçtim. Keşke tps seçeneği olsaydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de indirmiştim dün hocam müsait ilk zamanda başlarım galiba. İzlediğim ilk 30 dakikası acayip sardı çünkü.
Hocam çok çok teşekkür ederim tam da istediğim gibi
Aksiyondaki vuruş hissiyatı nasıl?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X