< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 8 Aralık 2024; 18:31:14 > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4015. sayfa)
-
-
şimdiden hayırlı olsun,keyifli oyunlar 🙏🏻 -
Arkadaşlar bugün Xbox Series X siparişi verdim 2k monitör ve 4k 144hz tv var. Klavye maus desteği cod gibi oyunlarda nasıl pc yi aratır mı sizce?
-
Herkeste böyle :) Microsoft herkese sınırsız bant genişliği sunmuyor anladığım kadarıyla. Özellikle popüler oyunların yoğun indirme zamanlarında indirme hızı bu şekilde düşüyor. Onun haricinde de gigabitin sonuna kadar kullanıldığını ben hiç görmedim.
Edge ve network ayarlarındaki hız testinde sorun yok görünüyorsa bu durum tamamen indirme yapılan sunucularla alakalı ve bizim düzeltmemiz mümkün değil. Belki bölge değiştirip kendimizi farklı bir sunucuya bağlayabilirsek hız artabilir ama onun da garantisi yok tabii.
-
Beyaz olanını alın hocam zaten türkiyede cd’li oyun bulmak imkansıza yakın ben hiç kullanmadım cd dvd yerini konsolda. Ama bluray diskleri oynatabiliyo o artısı var. -
Valla ben de kullanmadım hiç ne bilgisayarımda ne televizyonda -
indiana'ya henuz basladim, bir 2 saatlik deneyimim harikaydi. umarim hikaye derinlestikce daha guzel deneyimler almaya devam ederim.
Pc uzerinden 1050 gibi dusuk bir ekran kartim oldugu icin cloud uzerinden akici bir sekilde oynayabildim. Cloud umarim TR 'ye de acilir.
Simdilik indiana jones oyunu sariyor, birakmak zor oldu.
-
Tüm Tomb Raider ve Uncharted (pc'de emulator ile) serisini severek oynamış ve bitirmiş biri olarak heyecanla beklediğim bir oyun. Ben ilk yamayı bekliyorum. Aşırı sorunlu bir oyun olmasa da tek kişilik bir oyun olduğu için bir kaybım olmaz diye beklemeye karar verdim. 1-2 ay önce tüm Indiana Jones filmlerini sırası ile izlemiştim. İlk filmin aynısını oyun olarak oynamak güzel bir deneyim olacak. Sahnelerin birebir aktarılmış olması çok güzel olmuş.
-
İlk yama dün gece geldi zaten , baya sorunu düzelttiler.
-
Teşekkürler. Liste de epey uzunmuş
Yama notları burada;
https://bethesda.net/en/article/ZKn6jyPTe2ElFSJ0yZ2WA/indiana-jones-and-the-great-circle-tm-update-1
-
Indiana ilk 1 saatlik kısmına XSX üzerinde baktım. Çok keyifli bir oyun olmuşa benziyor. İlk boş fırsatta içine dalmak için sabırsızlandım :)
-
Ne demek , iyi oyunlar :)
Yabancı forumlara bakıyorum 2-3 gündür.Oyunu oynayıp hayran kalmayan yok.
-
Machine Games optimizasyon dersi vermiş Epic ve Unreal Engine'e. Keşke daha fazla Xbox stüdyosu bu motoru kullansa.
-
İndiana jones çok güzel olmuş ancak benim gibi oyundaki her şeyi toplamaya çalışan rahatsız insanlar için biraz zor :) farklı farklı yollar, kilitli kapılar falan var. Nereden geldim nereye gidiyorum karışıyor bende biraz. -
Denuvo korumasını kaldırdılar onun da etkisi vardır. DA veilguard da benzer şekilde denuvo korumasız çıkmıştı ve 0 problemle bitirmiştir. Onlar da EA nın kendi oyun motorlarını kullanmışlardı sanırım ama buradaki püf nokta bence denuvo korumasının orjinal oyunlarda saçma sapan performans kaybına yol açmasıdır.
-
Selamlar, önerebileceğiniz şarj istasyonu ve batarya var mı acaba? Ve yıllık gamepass nasıl alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 9 Aralık 2024; 17:34:54 > -
-
Bir de bu yazılım devi yazılım işini beceremiyor derler! İşte görüyorsunuz!
-
-
Merhaba hocam ben bir yıldır bu seti kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım size de tavsiye ederim
https://www.hepsiburada.com/gp-recyko-e411-usb-aa-aaa-sarj-cihazi-gp-recyko-2700-serisi-aa-kalem-pil-4-lu-p-HBCV00000FQD5D?magaza=ÇİÇEN TEKNOLOJİ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X