|
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4016. sayfa)
-
-
Maalesef gece 3’te hocam -
Uzun süredir Baldur’s gate 3 aklımdaydı. %20 indirim yemiş fiyatı makul seviyelerde. 1 sene kadar önce kütüphaneyi ps tarafından ilerletmeye çalışıyordum ama burada neredeyse iki kat fark var. Benim gibi denemek isteyen uygun fiyat kollayan varsa bir göz atın derim. -
1000'den fazla oyunda indirim var store'a mutlaka göz atın -
Bu akşam COD Double XP etkinliği başlıyor. level, weapon, battlepass ve Gobblegum hepsi için geçerli.
Xbox mağazasına sağlam indirimler gelmiş, yeni eklenen oyunlar ve fiyatlar iyi.
Hepsinden önemlisi Witcher 4 Duyurulmuş, harika görünüyor. -
FC25 %60 indirimde. Hastası olanlar indirim bekleyenler bi baksın derim. -
Cyberpunk ultimate alınır mı 700 liraya performans sorunları düzeldi mi? -
Mortal Kombat 1 Khaos Reign alınır mı? 1040₺'ye düşmüş 3000 küsürden.
-
Series X i sattıktan sonra çok pişman oldum keşke satmasaydım.. her gün şu konuya bakıyorum yazılanlara falan gizliden bi of çekiyorum :(
Tekrardan bir konsol X olmasa bile Series S alsam mı diyorum su ara ciddi ciddi
-
Efsane oyun, hemen alınmalı.
-
Alınmaz. Hikaye dlc çok kısa sürüyor ve ücretini haketmiyor. 200-300 bandına gelirse şans verilir, beğenmedim.
-
Hanıma söylemeden tekrar almayın
Gamepass alıp xcloud üzerinden tablet, telefon,tv, bilgisayar yada web tarayıcısı gibi bir platformdan oyunları oynayabilirsiniz.
-
O fiyata tam sürüm iyi. İlk halinden çok çok ileride, arada yine ufak buglar olduğu oluyor. Ama oyununuzu etkilemez.
-
ahaahah haberi var hocam kulağına çınlatmaya başladım
İlla xbox almaya gerek yok diyorsunuz o zaman :) Bir de Bu xcould sistemi de kasıyor ama ya öyle değil mi? kasma vs yapmıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 13 Aralık 2024; 10:26:6 > -
2.2 güncellemesini aldı. Oyun en temiz halinde tam sürüm içeren paket için çok iyi fiyat. Ben de ps’te ve steam’de var bu fiyata xbox’ta da almamak için zor tutuyorum o derece iyi fiyat. Oyunun fanatiği değilim bu arada fiyat iyi😂 -
Ah be hocam herkesin içi cız etmişti burda sattığında konsolu. Sen yine bi şekil X al. Bak bir sürü oyun gelcek 2025 te yine. GTA 6 çıktığında buralar yangın yeri olur. Yavaştan ayarla bi şekil. Sessiz ve derinden -
Yeni bitirdim hocam oyun ve dlc 40 saat sürmüş Düşünmeden alınması gereken bir oyun. Oyunu ve dlcyi ayrı ayrı sepete eklerseniz 760 lira tutuyor 20 lira daha az ultimate’dan. -
Bu pahalılık yeni bir şey eklenirse ultimate paketine dahil olur diye mi acaba? -
Tamamdır hocam kesin alıyorum :) -
ahaha alemsin hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X