Özellikle sopayla vuruşlar çok zevkli. Tek sorun birkaç kez vurunca kırılması. Ben beğendim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Özellikle sopayla vuruşlar çok zevkli. Tek sorun birkaç kez vurunca kırılması. Ben beğendim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Acele etmeyin tadını çıkara çıkara oynayın. Şu sıralarda piyasada doğru düzgün oyun yok zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam dun aksam bu teklif yoktu. Bugun tesadufen indirimler ana sayfasinda farkettim. Bazi EA Play oyunlarinda %90 indirim sunulmus Dead Space, NFS Unbound, Star Wars Jedi Survivor vs. Gordugum en dip fiyatlardi. Magaza ayarlarinda ozel teklifler secenegi var mi kontrol edin isterseniz ben o secenegi aktif yapmistim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Edge tarayıcıyı açıp hız testi sayfalarından birinden test yapın. fast .com gibi Ayarlar kısmında ağ hızı test et kısmından test yapın. Çıkan değerlerde bir sorun yok ise oyun indirilen sunucular ile ilgili olduğunu anlamış olursunuz. Değerlerde anormallik varsa o zaman sorunun kaynağını araştırabilirsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 8 Aralık 2024; 18:20:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |