Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4014. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80.351
Cevap
815
Favori
4.003.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40124013401440154016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle sopayla vuruşlar çok zevkli. Tek sorun birkaç kez vurunca kırılması. Ben beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Yarın saat 15.00te yeni zelanda hesabıyla girebilirim umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Acele etmeyin tadını çıkara çıkara oynayın. Şu sıralarda piyasada doğru düzgün oyun yok zaten.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Cod 6 oynuyorum senaryo modu sardı beni :)

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sorunla ilgili bir gelişme oldumu? Ben de aynı durumdayım çözüm bulamadım henüz.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam dun aksam bu teklif yoktu. Bugun tesadufen indirimler ana sayfasinda farkettim. Bazi EA Play oyunlarinda %90 indirim sunulmus Dead Space, NFS Unbound, Star Wars Jedi Survivor vs. Gordugum en dip fiyatlardi.

Magaza ayarlarinda ozel teklifler secenegi var mi kontrol edin isterseniz ben o secenegi aktif yapmistim.

• Katze kullanıcısına yanıt
    Gamepass abonelerine verilen fiyatmış o bende de aynı fiyat vardı. O kadar uygundu ki oyun nasıl ona bile bakmadan aldım.

• Bu sene oynadığım en iyi oyun muhtemelen indiana jones. Yapay zeka tarafında sorunları var ama hem teknik anlamda hem sinematik sunum anlamında mükemmel bir oyun olmuş. 3rd person kamera olsa nefis olurmuş ama bu haliyle de gayet güzel. Bu idtech 7 mi neyse artık Xbox alsın bu motoru tüm developerlarına dağıtıp öğretsin. Halo'yu en son unreal 5'e geçirmişlerdi, ne gerek var acaba şöyle bir oyun motoru varken elinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1000 gigafiber netim var neden böyle indiriyor anlamadım genel olarak hep böyle :/ ps de böyle değildi

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı.

Edge tarayıcıyı açıp hız testi sayfalarından birinden test yapın. fast .com gibi

Ayarlar kısmında ağ hızı test et kısmından test yapın.

Çıkan değerlerde bir sorun yok ise oyun indirilen sunucular ile ilgili olduğunu anlamış olursunuz. Değerlerde anormallik varsa o zaman sorunun kaynağını araştırabilirsiniz.

Benim de böyle anlam veremiyorum bir türlü

• Xbox alarak araniza katildim tavisye edeceginiz birsey varmidir telefona hangi uygulamalar inmeli birde outlook hesabimi acilmali baska bir uzantili eposta olmuyormu

• Almanyadan xbox almayı düşünüyorum. Yarın kesin olarak ya beyaz dijital versiyonunu ya da siyah olanı alıcam. Beyazların işlemcisi 6nmye düşürülmüş. Siyahlarda da bu yeni çipler kullanılıyor mudur yeni üretilenlerde?

Beyaz 500 euro 18300
    Siyah 520 euro 19000 sizce uygun mu?

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    dijital versiyon dediğin 2 TB mı hocam ?

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    1tb beyaz olan hocam series s gibi beyaz model çıkarmışlar

anladım hocam 2TB ise onu al diycektim,oyun boyutları iyice raydan çıkmaya başladı,sürekli sil yükle yapıyorum series x'te ben :) birde ülkemizde 2. el xbox cd'leri çok revaçta değil hocam,dijital alabilirsiniz cd'li oyunları takip etmiyorsanız 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 8 Aralık 2024; 18:20:15 >
  • Oyun al sat konusu varmidir

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    2tb olana nefesim yetmedi hocam :) ben de öyle düşünüyorum yıllardır ne bilgisayarımda dvd oynatıcı var ne de laptopumda. Filmlere bakayım dedim blu ray film en ucuzu 300-500 lira. Blu ray oynatıcı benim için gereksiz geldi. 18300 uygun mudur sizce şu an için 6 yıllık makineye

hocam 5.yılına daha yeni giriyor cihazlar,0 almak istiyorsanız güzel fiyatlar,ülkemizde resmi yerlerde 10-12 fazlasına satılıyor söylediğiniz fiyatın 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 40124013401440154016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.