hocam selamlar; Bu akşam Cloud dan bağlanmayı deneyeceğim ilk kez bakalım Pc den. Gamepad yok . Klavye Mouse destekli oyunlar varmış zaten onları deneyeceğim Gamepad almadan önce. Baktım gayet akıcı sorun olmuyor oynamada o zaman bir tane Turtle Beach React-R Kablolu kol alıp bu şekilde devam ederim.. En azından konsol alma derdim olmaz tekrardan.. Sonuçta haftada max. oynayacağım 5 6 saat oyun olacak o da her hafta değil. . Size veya bilen arkadaşlara Genel olarak üç sorum :) Bu Could için illa Gamepass olması gerekiyor mu? Sahip olduğum 35 40 oyunlu Hesap var elimde onla girince olur mu ki Gamepass almadan? Yukarıda yazdığım gibi Xbox uyumlu kablolu bir tane kol alsamda olur galiba değil mi oyunları oynamak için? Ve bir de yukarıda dediğim şekilde Turtle Beach React-R kablolu kol oluyor değil mi? oynamak için . İlla xbox kablosuz kola ihtiyaç yoktur galiba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 17 Aralık 2024; 11:12:5 > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4018. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sahip olduğunuz her oyun cloud destekli olmayabilir. Yani hepsini göremeyebilirsiniz. Eskiden yalnızca gamepass oyunları mevcuttu. Yeni güncellemeler ile sahip olunan oyunları da oynama özelliği eklendi ancak sınırlı. Deneyip görmeniz lazım. Şimdi bile girip deneyebilirsiniz. "better xcloud" kullanırsanız ilave klavye ve fare desteği de eklenebiliyor.
xcloud için gamepass gerekiyordu ancak bu güncellemeler sonrası son durumu nedir bilmiyorum.
Windows uyumlu (XINPUT destekli ) ve bluetooth olan yada kablolu herhangi bir gamepad işinizi görür. En ucuzu bile çalışır. Kablosuz olursa mobil cihazlarla, tv yada tvbox ile de kullanabilirsiniz.
-
anladım hocam deneyip bakayım. Ofiste olduğum çoğu şey kısıtlı maalesef yoksa bakacaktım hemen :)
Kol olarak da o zaman dediğim kol iş görür . 2. eli 900 tl zaten. hatta daha ucuz kollar varsa onlara da bakayım ama xbox uyumlu kol olmalı vs diye okumuştum bir yerde o yüzden sordum.ya da şu logitech f310 falan olur mu bilmiyorum olmadı ondan alırım
Sağolun
-
Warhammer 40k Rogue Trader oyununa resmi Türkçe desteği geldi. İlk indirimde almak farz oldu. -
Merhaba, FC25 Ps5 Pro da dahil SX/PS 5 hepsinde 1440p mi çalışıyor acaba?
-
meta forum sayfası zannettim heyecanlandım :)
-
Tarayıcıdan çalıştığı için Meta Browser ile deneyebilirsiniz.
-
WRC24 + DLC 180 TL.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X