Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4028. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80.656
Cevap
820
Favori
4.023.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 40264027402840294030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bir şey yapmadım. Saklama alanı dolmuş telefon gibi şu an arayüz. Bir uygulamadan diğerine geçmek işkence resmen.
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt

öncelikle dogum gününüz kutlu olsun ms türkiyeden çekildigi için artık türkiyeye konsol gönderimi yok şahıslar getirdigi yeni sürüm xbox cihazlarına ulaşabilrisiniz yada kendiniz gidip yurtdışından temin edebilrisiniz yada arkadaşınıza getirebilrisiniz sony cihazınız ise ilk sürüm ise kronik problemli seri idi sıvı metal problemi normal onu yaptırıp elinizden çıkarın dedim

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-series-x-2tb-ozel-seri-2-yil-garanti-emrah-elektronik-1208502174/detay

• blackprague kullanıcısına yanıt

SSd'de boş alan çok azalınca sistem sapıtabiliyor.Geçenlerde bende oyunlar açılmamaya başlayınca ne oluyor demiştim.Meğerse 3 gb boş alanım kalmış sebebi oymuş.Alan açınca düzeldi.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Microsoft'un Türkiye'den çekildiğinden haberi var mı bari Adamlar en çok satış yaptıkları tatil sezonu yeni konsol stoklarını kaymaklı yerlere yönlendirdiler diye bu çıkarımı mı yaptın gerçekten? Hadi madem yaptın, satın alma aşamasında olan adama niye yanlış bilgi veriyorsun? Bir yıldır denk geldiğim bütün mesajlarında abartı ve yanlış bilgi var neredeyse. Geçen de Türk kullanıcılarına dünyanın en ucuz mağazasını sunan, oradan buradan çakallık yapıp bizim mağazadan oyun/abonelik tırtıklayanlara cevap olarak fiyatları dövize endekslemek yerine Steam'in bile beceremediğini yapıp region lock koyan adamları sırf oyunlarında Türkçe altyazı yok diye Türk düşmanı ilan edip dumura uğratmıştın herkesi burada. Ragebait işini cidden azaltman lazım.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Alan açtım hocam COD’u sildim bir şey fark etmedi. Yukarıda arkadaşın dediği yöntemi de denerim ama umudum yok. Belli ki hard format atmam gerekiyor.
    Çok pahalı bu, 21 e 23 e siysh diskli yada beyaz disksiz alınıe. Üzerine 12bin ₺ lik ek ssd de taksak yinede bu fahiş fiyat. Emrah şuan ps5 pro yu 2tb 33.90 bin e veriyor.
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen az alan bırakmışsan disk donanımsal olarak arızalanmıştır. Garantisi varsa gönder hocam
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok.
  • Yeni nesil Xbox gelmeyecek diye dedikodular vardı böyle birşey sanmıyorum yeni nesil Xbox gelicektir ya

aslı astarı olmayan bilgileri olmuş gibi paylaşmayın şu konuda ısrarla

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Aman hocam dikkat edin bu konuda MS çekildi iddiasını yalanlamak bir işe yaramıyor. Ama iddiayı yalan yanlış ortaya atmak serbest. Cezası da yok.

• Kriptofetocu kullanıcısına yanıt

Tartışmaya girmeye gerek yok nick zaten söylüyor rage atan sizsiniz ms çekildi kısmı ise hiçbir yerde yeni ms ürünü satılmıyor resmi olarak dogal olarak ms türkiyeden çekildi diyebilirim degilmi ne beyaz xbox series x ne de 2 tb series x hiçbir local ms türkiye ile anlaşmalı hiçbir magazada şatışı yok ne dememiz gerekiyor şatış yok adı üstünde ürün gelmiyor destek yok demektir konsol olarak diger kısım ise türkiye ve ms globalin izin vermedigi market den alım yapılıp yurtdışında kullanırsanız kod veya içerik yasaklanıyorsunuz artık izin vermiyor ms global kaçak köçek işlere.

Dostum arkadaşım 20 gün sonra italyaya gidiyor.Oradaki mediamarkt tan series x beyaz digital versiyon aldıracağım.Birçok markettede yok bu model.italyadada şu anda 2tb modeli satılmıyor.Bulamadık mağzalarda italyadan damı çekilmiş oluyor.2 ay önce çıkmış konsolun hemen türkiyeye gelmemesi normal.alım gücü düşük bu ülkede.

• Konuyu yine bilirkişi görünümlü cahil insanlar sarmış
    Xbox ın kendi destek sayfasından bile daha bilgili bu adamlar

xbox.com
    Xbox Satıcılarını Bulun | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/where-to-buy

Ne demek hiçbir yerde yeni Microsoft ürünü satılmıyor? Daha yeni Xbox elite series 2 aldım 2 yıl "Microsoft Türkiye" garantili. Alakası dahi yok ama Xbox Türkiye'den çekiliyor deseniz hadi yine bir nebze anlamlandırabileceğim, ancak Microsoft Türkiye'den çekiliyor demek ne demek sizin bir fikriniz var mı? Bırakın uyduruk bir 9. nesil oyun konsolunun 2 tb hafızalı versiyonunu, benim resmi yollardan ne windows ne bir office lisansı alamamamın gerekmesi demek. Ben burada sizin ima ettiğiniz kadar abartı bir felaket tablosu göremiyorum. Önce bir alt şirket ile çatı şirket arasındaki farkı öğrenin sonra bana tartışmanın adabını öğretmeye soyunun. Ayrıca köklü bir firma ülkeden çekildiyse eğer bunun etkilerinin objektif bir şekilde gözlemlenebilmesi gerek değil mi? Mesela raflarda Türkiye garantili ürünlerin bulunmaması, Türkiye ofislerinin kapatılması, yerel merkezlerini aradığınızda hattın ucunda kimseyi bulamamanız, gavurun 5 katı az kazanıp 2 katı fazla ödediğiniz bir ürünle alakalı adam akıllı bir satış sonrası destek alabilmeniz için garip gurup ithalat şirketlerine ek haraç ödemek zorunda kalmanız gibi. Sony Türkiye'den çekildiğinde bunları gördük. Aynı zamanda kulaklık ve televizyon da alamaz olduk direkt çatı şirket çekildiğinden, sizin iddianızda da olması gerektiği gibi. Yani sizin "çekildi diyebilirim" demenizle olmuyor o iş anlayacağınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: exesnake

Bugün bir deneme yaptım korka korka.ebaydan 14 aylık 90 dolara ultimate kodu satın aldım.Tüm aşamaları geçtim.vpn kullanrak hindistan üzerinden yaptım bi ara hata verdi.11 aylık oldu.satan adam ike görüştüm 10 dolar iade etti.Helalleştik.Çok avantajlı olmadı ama en azından 11 aylık almış oldum.

Bu arada banlanacak mıyım diye şansımı zorladım.Hem hindistan üzerinden key girdim hesabıma,hemde 12 aylık key girdim aboneliğim neden 11 ay diye microsoft desteğe yazdım.ayağıma sıktım bilerek.microsofttan cevap gelmiş.Bu yasak falan dememiş.Hesabıma ban falanda koymadılar.ama core dan ultimate e dönüşüm oranlarını

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

yazmışlar.bu durumda 24 ay core alıp ultimate döndüğüm için aslında bana 5 ay vermeleri gerekirken 11 ay verdiler.Bende daha fazla şansımı zorlamayıp sustum😀

• exesnake kullanıcısına yanıt

Ah demek ki Xbox italya’dan da çekilmiş hocam bilginiz yok maalesef…

Ben bu çekildi muhabbetine karşı tek başıma itiraz ettim burada ve dedim ki kanıtınız yoksa buraya desteksiz kaynaksız iddialar yazıp gerçekmişçesine “sayın cumhurbaşkanım sayın cumhurbaşkanı yardımcılarım” modunda rollenmeler olacaksa konu sahipliğini de benden alın dedim Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Nitekim alındı. Zaten hiçbir özelliği de yok ama demek istediğim şu burada MS çekildi yazmanın yalan yanlış bilgiler vermenin bir cezası yok bu çok komiğime gidiyor.

o zaman samsung konusuna samsung tr çekiliyor yazalım, apple konusuna apple tr çekiliyor yazalım her yabancı markanın konusuna yazalım nasıl olsa bi yaptırımı yok. Bu tür mesajları şikayet edince yönetim yapılacak bir şey görülmemiş/bulunmamıştır diye cevap veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 2 Ocak 2025; 1:29:44 >

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Bu fiyata Ryzen 5 5600, 16G RAM ve 6700XTli bilgisayar alınabilir ikinci el.
    Hiçbir manası yok bu saçma sapan fiyatlara asagi yukari 3700X ve RX5700'e tekabül eden konsolu almanın.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    E al caneyy :)
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Emin ol konsol almayı düşünüyor olsaydım alırdım
  • 
Sayfa: önceki 40264027402840294030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.