hayırlı olsun baya pahalıymış 8000 tl diyor zaten bir tek medi markt da joistik çeşidi var diger hiçbir resmi satıcıda adam gibi ürün yok |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4030. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oyunları kod şeklinde alabileceğimiz bir yer yok mu? Mesela FC 25’i kod şeklinde alsak en azından taksitle alabiliriz. Bu tarz oyun kodu satan siteler yok mu? -
Elite controller alacak olanlara tavsiyem ek aparatlariyla birlikte almaniz size fayda saglayacaktir.
Yoksa normal kontrolcuden tek farki tetik tuslarinin ozellistirilebilir olmasi ve 40 saat dayanan bataryasi oluyor.(tabi malzeme kalitesi hissiyatida cok daha iyi)
En buyuk farki arka tarafta kullanilan ekstra tuslari taktiginizda ve kendinize gore en cok seveceginiz analog basligini taktiginizda hissedeceksiniz.
Ek aparat kutusu olmadan alinan Elite controllerda bir eksiklik hissedebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 2 Ocak 2025; 15:53:38 > -
Kesinlikle katılıyorum. Sırf souls oyunlarında claw grip belasından kurtulmak için full aksesuarlı aldım zaten. Arka pedallar, shift fonksiyonu, temassız şarjı, tektik ve analog sertlik ayarları olsun inanılmaz özelleştirme seçeneği sunuyor. Yazılım tarafına girmiyorum bile. Arkadaş link sormuş ben de stok yoktu diye bunu attım. Yoksa aradaki farka kesinlikle değer core versiyonuna nazaran. -
Switch 140 milyon satmis cihaz zevkle ugrasirlar. Series S'e ise Microsoft istiyor diye gonulsuz ugrasiyor herkes. Bir firmanin bir nesilde 2 tane farkli gucte cihazinin olup bunlara ayni oyunlarin cikmasini istemesi kadar sacma bir olay yok.
-
CDKeys var hocam güvenilir. Bazı oyunları oradan almışlığım var. Geçenlerde diablo 4 için vessel of hatred dlc ve oyun içi kozmetik markette harcanabilen tokenlerden aldım hatta, daha ucuza geliyordu. -
O konuda haklısınız hocam politikaları sıkı biraz. Ama tüketici açısından süper ürün ya ikinci el 8k liraya falan en yeni oyunları açabiliyor. O fiyatta zaten beklentisi yoktur kimsenin -
Kutu iceriginde sadece guc kablosu olan, 512Gb hafizaya sahip bir X olabilirdi aslinda S yerine. -
X o sattıktan sonra oyun falan insan duramıyor bir tane S alayım dedim ama hafta da 2 saat oyun için vazgeçtim. Xbplay ile burada @mcgoktug arkadaşın dediği gibi bir deneyeyim dedim Edge den çok daha stabil olduğunu anladım tabi ki konsol gibi olmuyor ama aratmıyorda benim gibi haftada Max 3 4 saatini ayirabilen biri için :) bundan sonra böyle devam ederim Galiba
-
X oyunlarının boyutu çok yüksek 2 oyunda dolardı.
-
Bende de qn90a var. Bench markta kurulumun desteklediği yazıyor. Ama sadece 4.port 2.1’e sahip. O porta takmadan olmuyor. Hdmi 2.1’e sahip port varsa oradan 120hz desteği alabilirsiniz -
Artık gamepass Xbox oyunlarını PC üzerinden bununla oynayacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 3 Ocak 2025; 1:14:27 > -
Beyler warhammer bir fiyat verdi sabah şimdi girdim farklı diyor sizde kaç tl görünüyor ?
6 saatte aramızda neler değişti ki böyle yaptı ??!
-
-
Yeniden değerleme oranından bir tutam kullanmışlar.
-
Hocam ordan Xbox Türkiye mağazası için alım yapabiliyor muyuz? Ayrıca taksit imkanı var mı? Ayrıca bu sitede TL bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 3 Ocak 2025; 23:44:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X