Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4026. sayfa)
-
-
Ea games bedava oyun verme işi bitti mi -
zaten vermiyorlar direk microsofttan mail gelecek size merak etmeyin
-
Arkadaşlar;
Xbox Cloud u kullanan var mı? Kullanan arkadaşlar nereden oynuyorsunuz en çok verim nereden alınır? EDGE mi? Xbox Uygulamam mı? Yoksa Steam XBPlay mi? En geçikmesiz ve sorunsuz hangisi acaba? İlla kullanan deneyen vardır?
-
Size öneride bulunduğumda detaylı yazmıştım. better Xcloud eklentisi ile Edge veya başka bir tarayıcı yada direkt apk indirip andorid cihazda kullanabilirsiniz. Dilediğiniz ülke sunucusunu seçip çözünürlük ayarı vs yapabilirsiniz.
XBplay gibi ücretli alternatifler de mevcut.
Bu iki method ile VPN kullanmanız gerekmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Aralık 2024; 11:21:0 > -
Evet siz demiştiniz uyguladım ama çok memnun kalamadım o yüzden sorudm tekrar buraya acaba steam XbPlay nasıldır asıl merak ettiğim oydu.
Ama dediğiniz Better xcloud eklentisini es geçmişim onu tamamen unutmuşum ben. Eğer biraz daha iyileştiriyorsa gecikmeyi vs onu da deneyim akşam EDGE de ona göre bir deneyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 30 Aralık 2024; 11:31:4 > -
Merhaba arkadaşlar bu yeni 2tb versiyonu ne zaman gelir acaba? -
Türkiye'de sunucu olmadığı için 50-60ms altına inmeniz zor ancak stabil olarak bu değerleri alabiliyorsunuz. 1080p 60 kare olarak gayet güzel çalışıyor.
-
Evet mail geldi hocam. Şu an aksesuarınız bizde ve inceleniyor diye mail geldi. -
Anladım hocam . Peki bu better cloud bariz fark yaratıyor galiba değil mi eklenti. Bu eklenti sadece tarayıcılarda kullanılıyor herhalde Xbox uygulamasında kullanılmaz galiba
-
bugün kargoya verirler
-
Hocam benim kolum standart değil, special edition kollardan. Ellerinde yoksa hemen işlem yapmıyorlar. Mail atıyorlar elimizde şu şu kollar var hangisini istersiniz diye. Yani geçen sene böyle olmuştu en azından. O yüzden bugüne yetişmez artık kargoya bana mail atmadılar çünkü henüz. -
Herkese merhaba;
Konsola ps5 ile geçtim 8 ay falan oldu. Bu dönemde 5-6 kez çökme yaşadım ama çok önemsememiştim. Dünden beri oyun oynayamıyorum. Muhtemelen sıvı metal sorunu sanırım. Artık oyun oynanamaz hale geldi cihaz. Tamire vereceğim. Yurt dışı cihazdı. Servis bırakın garantiyi kabul etmeyi servise bile kabul etmiyor parasıyla. Ayrıca bu kadar berbat bir soğutma sistemi olan cihaz da görmedim daha.Ben de Xbox tarafını deneyimlemek istiyorum ama şu ısınma sorunu olmadığından emin olmalıyım Series X modelinde. Sorun olmadığından emin olursam hemen alıcam ps5 i de yaptırıp satıcam. Dualsense i çok özleyeceğim ama nefret ettirdi cihaz resmen sıcaklık sorunlarından.
-
Bitti hocam, dağıttılar hepsini tarihleri belliydi.
-
Valla hocam ben konsolların bozulduğuna hiç tanık olmadım, elbette bozulanı vardır ama sıvı teması, düşürme, aşırı bakımsız tozlanma hali gibi şeyler dışında. Bende PS5 ve XSX var öncesinde de 2 tane PS4 vardı hiçbir cihazım arıza vermedi. Haftalık silme ve dıştan süpürme işleri yapıyorum.
Elbette cihazınız sorunlu olabilir ama ps5te öyle bir kronik sorunun olduğunu düşünmüyorum, düzgün yapılırsa veya değişim olursa tekrar sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. SeriesX'te de ısınma sorunu yok.
Şunu söylemeliyim ki zaten bu konsolları ısıdan cayır cayır yapacak bir oyun bile yok. Gta6 ile anca...
-
Bu konsolda cache silme falan var mı? Arayüz çok takılıyor, oyundayım mesela dashboarda dönecem eziyet. Format atmadan konsolu sıfırlama şöyle bi kendine getirme yok mu? -
Haklısınız ben de öyle düşünüyordum öyle de olmalı. Malum değiştirilemez bir cihaz. Zaten yaşadığım bozulmadan ziyade cihaz kendini korumaya alıyor aşırı ısındığından. Ama slim olduğunu yazmamışım. Örneğin temuya yazın ps5 ve ps5 slim için ne kadar çeşit harici fan, fanlı stand vb. Ürün olduğuna şaşırırsınız. Tasarım olarak soğutma sistemi gerçekten rezalet. Tamam mevcut haliyle belki normal şartlarda sorun çıkmıyordur Ama serseri mayın gibi. Slim için konuştuğumu belirteyim tekrardan. Fan var hava alma yeri kapalı sıcak havayı atma yeri kapalı. Tasarımı kapak yapısı gerçekten şekilsiz dengede durmuyor. Performansına lafım olmadı çalışıyorken memnundum. Yapılınca da bir miktar daha kullanırım. Sorun çıkmazsa satar geçerim. Ama ben şu yaşıma kadar hep PC kullandım. Bana sorarsan da hepsi cayır cayır yanıyor. Kontrol bile edemiyorum bir yerden ısısını. Mesela kontrol etme şansım olsa PC deki gibi hemen anlardım ısı değerlerinden sorun nerede. Ama sorun yaşayanı görmedim diyorsanız YouTube ps5 lerini serinletmek için neler neler yapan insanlarla dolu araştırabilirsiniz. Belki vardır ama daha rastlamadım series x için çok ısındı soğumasını bekleyin diye bir mesaja. Ps5 için var onu gördüm. Ps5 slimde mesaj bile yok direk kapanıyor.
-
Hocam ısı konusunda yorum yapayım. 1 haftadır xbox series x sahibiyim. Cyberpunk oynuyorum ve fan sesini bırakın çalışma sesini bile duymuyorum. Sadece üst kısma elinizi getirirseniz sıcak hava üflediğini hissediyorsunuz ama sessiz bir şekilde halletmesine çoo şaşırdım. Rx590lı eski nesil bir pc var bende de. Oyunlarda kasa gürül gürül çalışıyordu kulaklıksız oyun oynayamıyordum -
Mesele zaten içerisinin ısınması değil. Isınan havayı atabilmesi. Series X deneyeceğim artık bakalım şu ps5 slimi düzelttirip satayım. Umarım yeni yıla zamla girmez hemen. Teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için.
Ps5 de en çok dualsense i özleyeceğim bir de astro botu. Kardeşlik olayı benzeri var mı xbox da? -
Rica ederim. Yalnız benimki beyaz dijital modeli onu da belirteyim. Bir fark var mıdır sanmam ama. Kardeşlik p1 p2 olayı var herhalde ama ben denemedim daha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X