|
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4034. sayfa)
-
-
Ne diye geçiyor bunlar hocam? -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 7 Ocak 2025; 20:40:48 > -
Xbox da yerel kullanıcı açamıyor muyuz. İlla e posta girişi istiyor çözemedim. Ana kullanıcı da zaten e posta var 2. İçin soruyorum. -
Oyun esnasında Konuk kullanıcı olarak geçici profil açabilirsiniz ancak yerel profil açılmaz.
-
Beyler selâm; konu Series X veya S le ilgili değil cloud ile ilgili:) mecbur buradan soruyorum soruyu kusura bakmayın
Xbox cloudu Xbplay üzerinden 1 aya yakındır kullanıyorum şuanlık memnunum. Sadece aklıma takılan bir şey var. Ekranın sol üstünde FPS : 60 yazıyor o normal . .Ama yanında Lag : 1,35-1,80 arasında gidip geliyor normal değerler mi bu? Yoksa yüksek mi?
-
Xbox el konsolu hikayesini daha sık ısıtıp sunmaya başladılar.
https://www.theverge.com/2025/1/7/24338778/microsoft-xbox-handheld-pc-gaming
Xbox işletim sisteminin Windows üzerine inşa edildiği bilinen bir gerçek ama yine de elimizde bir Windows masaüstü cihazı tutuyormuşuz gibi olmayacakmış. Windows'un kendisini 'gaming' anlamında daha da iyileştirerek bu cihazın verimini artıracaklarmışmışmış. Xbox konsol tecrübesini merkeze alıyorlarmış.
Cihazın çıkmasına hala yıllar var. Herhalde en iyi ihtimalle 2027 olur.
Geçen gün de yazdığım özellikle geliştirici tarafında Xbox ve PC/Windows ayrımını tamamen kaldırmaya da odaklanıyorlar. Hayalleri bir uygulama Windows'ta çalışıyorsa, hiç uğraştırmadan Xbox'ta da çalışabilmeli. Diğer yandan örneğin bir Xbox oyunu hiç kimseyi uğraştırmadan PC'de de çalışabilmeli.
Ben "inş cnm yha" seviyesinde takip ediyorum. Kasap yağı bol bulunca gerisini yağlar.
-
2025 yılında hala series x alınır mı yoksa yeni versiyonu mu beklemeliyim? Yeni versiyon da fiyatları belli değil daha -
2026 söylentileri var ama ne kadar doğru bilemeyiz. Yaklaşık 2 yıl da beklemek için uzun süre ki 2027 sonu da olası jenarasyon geçişi olabilir. Bekleme karartıla bir çok deneyimi ıslalamış olacaksanız. Sadece alma kararını verdiyseniz 9. jenerasyon donanımları için yüksek meblağ ödenmemesini tavsiye ederim. Olabilecek en uygun yöntemle edinilmesi daha doğru -
Ben olsam temiz ve uygun fiyatlı bir ikinci el düşünürdüm. Bu şekilde değeceğini düşünüyorum. 1-2 seneye yenisi çıkarsa da satarsınız ve nispeten daha az zarar edersiniz.
-
Yeni monitör aldım Vrr ile Elden Ring'de +100hz yenileme hızı alıyorum. Bildiğim kadarıyla Vrr destekli monitörlerde monitörün gösterdiği hz kadar fps almam lazım? Bu doğru bir bilgi mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X