Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4053. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81.051
Cevap
826
Favori
4.053.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40494050405140524053
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam eyvallah çok teşekkür ederim sağolun içimi rahatlattınız :) Valla makinesiz yapamadım yine. insan haftada 1 de açsa yine de onun orada olması huzur veriyor. Tek pişmanlığım Series X ve 32 inç monitör ( 0 olarak ) almıştım ne güzel. Gittim bazı olaylar yüzüne satım ikisinide keşke satmasaydım artık yapacak bir şey yok bundan sonra zevkimize bakacağız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 7 Şubat 2025; 14:25:12 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt

Xbox Donatıları uygulamasına girip, analog ve tetikler için ayrı ayrı kalibrasyon yapabiliyorsunuz. Konsol üzerinden hem kontrol hem özel atamalar hem de kalibrasyon için uygulamayı kullanın.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam deneyeyim eve geçince.

• Mrtcicekk M kullanıcısına yanıt
    Pc gibi uygulama indirme yok o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

PM atılamıyor sanırım size. O yüzden buradan yazıyorum kusura bakmayın.

Başka bir konuda sizin mesajınızı görüp Hue sistemini 120FPS 4k da kesintisiz kullanabilmek için linkteki ürünü almıştım.

Doğru şekilde girişleri ayarlayamadım sanırım. Hangi kabloyu hangi girişe takacağız çözemedim. C1 + xbox x + sync box bu üçü arasındaki doğru girişleri bana iletebilirseniz çok sevinirim.

Edit: Linke tıklayınca ürün tükendi yazıyor. "8K HDTV İki Yönlü Anahtar" ürünü desem siz anlarsınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockNblack -- 7 Şubat 2025; 14:40:6 >

• rockNblack kullanıcısına yanıt

Sync box, HDMI 2.1 olan 2. nesil değil ise 4k120Hz alamazsınız. Philips web sitesinde firmware updateleri oluyor. Son sürümü kullandığınıza emin olun.

Link bozuk ama muhtemelen switch'den bahsediyorsunuz.

2 in 1 out yada 1 in 2 out şeklinde çalışıyor. Bahsettiğiniz senaryoda ayrı bir ekran yada tv olmadığı için bu cihazı zaten kullanmanıza gerek yok. Xbox - Syncbox - Tv şeklinde bağlayıp kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Şubat 2025; 14:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Sync box, HDMI 2.1 olan 2. nesil değil ise 4k120Hz alamazsınız. Philips web sitesinde firmware updateleri oluyor. Son sürümü kullandığınıza emin olun.

Link bozuk ama muhtemelen switch'den bahsediyorsunuz.

2 in 1 out yada 1 in 2 out şeklinde çalışıyor. Bahsettiğiniz senaryoda ayrı bir ekran yada tv olmadığı için bu cihazı zaten kullanmanıza gerek yok. Xbox - Syncbox - Tv şeklinde bağlayıp kullanırsınız.

2. nesil değil ben de bu switch ile sonuç alırım diye düşünmüştüm hocam. Gereksiz sipariş olmuş o zaman :) Yeni nesil box'ı beklemeye devam. Teşekkürler cevabınız için.

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Arada olur öyle şeyler canınız sağolsun :) İyi oyunlar

• hEro_ kullanıcısına yanıt

eyvallah teşekkür ederim :)

• Murat3425 M kullanıcısına yanıt
    Hayır yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40494050405140524053
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.