|
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4025. sayfa)
-
-
Oyun kumandası için aldığım rb lb tamponları geldi oldukça kaliteliymiş. Türkiye'de iki tane fiyatına on tane almış oldum.
-
Size verdiğim linkten aldıysanız birebir orijinal diyebiliriz. O markanın analog başlıkları da çok kaliteli ve orijinale çok yakın.
-
Hocam şuan en uygunu bu her ay nays ile ödeyerek ayda 200'e falan getirirsiniz zaten normalde en kötü oyunu indirimde alsanız 800 falan yakında dolar uçarsa yine zam gelir gamepass gibi serviislere
-
öyle aldım, analog başlıklar için koruyucu da hediye etmişler fiyatına göre çok iyi
-
Review Broowyoutube2024 'te aldığım Xbox oyunları !!https://www.youtube.com/watch?si=8X3c67U_abbpGR9j&v=PwN9on2Tux4&feature=youtu.be
-
dev direct'da duyurulacağı konusuluyor
-
Devrem dönem kaçtı. 😀 -
Trafik kazasından dolayı malülen sivil memur olmuşsunuz. O durumda askerliği nasıl yaptınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 28 Aralık 2024; 19:54:39 > -
Sol el bileğimin hareket kısıtı olmasına rağmen doktor çürük raporu vermedi, benden daha kötü durumda olan hastaları bile askere gönderiyorlar eğitim araştırma hastaneleri
-
32" 120fps monitörümde kullanmak istiyorum konsolu ama ses yok. Tavsiye edebileceğiniz Xbox kablosuz kulaklığı var mı? Bir de cihaz ısındıktan sonra fandan inceden bi helikopter sesine benzeyen bir ses geliyor. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Oyunun sesi olunca hissedilmiyor ama yine de ses olsun istemiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
-
Arkadaşlar merhaba, bu konularda çok bilgili değilim, 4 5 sene önce. Xbox one x almıştım, baya oyun yükledim, 2 sene önce falan bir arkadaşıma verdim, bu ortak hesap olayı var ya, ben şimdi series s almayı düşünüyorum, eski konsoldaki hesabımı girsem Xbox one x teki oyunlarım series s e geliyor mu ? Yani hem o hem de ben oynayabiliyor muyuz ?
-
Evet.oynayabilirsiniz.Linkini verdigim konuyu inceleyin.detaylar orada var.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/116336543 -
Dijital oyunlar geliyor sorunsuzca aynı oyunları açarsınız. -
4X strateji sevenler Stellaris'in ıvır zıvır tüm expansion ve dlc'lerini tek tek alırsa 850 lira civarına geliyor. (PC) Bunu Steam'de indirimde 4600 lira civarına satın alabiliyorsunuz.
-
Benim adrese bakan şube de berbat durumda. Hatta şubeyi ne haritada ne de gerçekten yanına giderek bulabiliyorsunuz. Sadece UPS çalışanlarına görünüyor. Aynı konuma siz giderseniz yerinde örneğin Migros vs görüyorsunuz. Öyle büyülü öyle özel bir şube ki kelimelerle tarifi çok zor.
Kapıya gelen çalışanlar da yüksek seviye insan tersleme eğitimi almış çok değerli insanlar.
-
Verdik bi karar valla cuma günü gelip aldılar ama ne bi takip no ne bi şey geldi. Telefondaki operatör gönderiniz teslimat şubesinde diyor ama gönder takip noyu alamıyorum. -
Link atabilir misiniz rB lb için
-
Merhaba hocam. Aynısının Lt ve Rt tuşları olanıda varmı ? Benimde RT tuşu basınca içine gömülüyor. Değiştirme aparatları ( Tornavida vs ) ile alınabiliyorsa almak istiyorum.
-
Tetikte bir sorun yok. Ses yapmasın diye bastığınızda dokunduğu yerdeki sünger aşağı kayıyor ve altındaki yapışkan ortaya çıkıyor. Tetik ona yapışıyor. Yan kapağı el ile açıp kayan kürdan kadar ince süngeri yerine ittirin yada komple sökün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X