Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4048. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dvoca
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80.961
Cevap
824
Favori
4.046.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40444045404640474048
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bunlar önemli değil hatta oyunlar ilk günden playstationa ve nintendoya gelse bile önemli değil. Xbox sahibi insanlar üyeliği ile ekstra birşey ödemeden oynayacakken diğer platformdaki insanlar en az 3.000 tl ödemek zorunda kalacak sadece bir oyun için, ki bu iyi günlerimiz maalesef yarın o oyunların 5.000 tl veya 10.000 tl olmayacağının garantisi yok. Yani yine mantıksız geliyor bana aynı oyunları başka platformda oynamak. Yarın bir gün gamepass playstation a da gelir o zaman işler değişebilir ama Sony zaten izin vermez böyle bir şeye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forza'nın PS için gelmesi çok güzel haber. Xbox'tan hoşlanmayan bir PS kullanıcısının da oyunun tadını çıkartabilecek olmasına sevindim. Umarım tüm yayıncılar konsola özel oyun fikrini terkeder ve mümkün olan tüm cihazlara oyunları çıkartırlar.

Diğer yandan bu oyunların hemen hepsinin Xbox tarafında Game Pass ile oynanabiliyor olması da Xbox kullanıcıları için hala güzelliğini koruyor :) Mayıs ayında yeni Doom geliyor ve oynanış tarafında birkaç önemli değişiklik yaptılar. İlk defa heyecanla bekliyorum. Game Pass aboneliği sayesinde bir kuruş ödemeden ilk gün oynayabileceğim. PS5'e de çıkıyormuş sanırım, o tarafta da isteyen satın alıp oynayabilecek ne güzel.

Umarım MS bu girişiminden ötürü yüksek karlara ulaşır ve Sony de bu konsola özel oyun anlayışına son verip tüm platformlara aynı gün getirir. (Yapmayacaklarını biliyorum) Ben her zaman isteyen istediği yerde oynasın düşüncesindeyim.

Bir de MS'in bu yeni politikasının bir sebebi de, olası yüksek karlara olan iştahının yanında, ilerideki bir başka büyük satın alımın önündeki engelleri kaldırmak olabilir. Activision'ı alırken biz tekelleşmiyoruz diye bir kaç sene kendini savunmak ve bir dizi sözler vermek zorunda kalmıştı. Kim bilir ileride benzer bir satın alım yapma hevesleri varsa geriye dönüp "gördüğünüz gibi oyuncu dostuyuz, Playstation'a bile oyun çıkartıyoruz" vb bir savunmayla işini kolaylaştırabilir. Umarım gerçekleşmez tabii, MS'in tüm balıkları teker teker yutmasını istemem. Activision alımına da karşıydım.

Öyle işte, biraz oradan biraz buradan düşüncelerimi yazmak istedim Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• arkadaşlar herkese merhaba,

xbox series x konsolumda bir sorun yaşamaya başladım, bazı oyunlarda oyun kumandasının sürekli bağlantısı kopuyor ama sadece bazı oyunlarda, örneğin cod mw3 oynarken veya cod mw1 onarken kesinlikle bağlantı gitmiyor ana menüdede gitmiyor fakar, jedi survivor veya arkham knight oynadığım zaman bağlantı sürekli kopuyor anlamış değilim, kollarım orjinal, konsolun ve kolların versiyonu güncel, daha önce başına gelmiş ve çözüm bulmuş birisi varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim

• poisofn P kullanıcısına yanıt
    Tüm kolların bağlantısı kesiliyorsa konsolla ilgili bir durum olabilir. Bendeki series s'te de bu sorun vardı. Servise gönderdim yenisi gelince sorun çözüldü.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Forza horizon 5 in PlayStation'a gelmesinin şöyle kötü bir yanı var, Microsoft bir süre daha forza horizon 5'in ekmeğini yiyecek demektir. Bu da horizon 6 nin çıkışına daha çok var anlamına geliyor. 2026 dan önce çıkmaz artık horizon 6.

• PearBear kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman Exclusive olursa ki olur gibi bunun FH6’nın çıkmasını geciktireceğini sanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Hocam, yanlış hatırlamıyorsam Phil Spencer bundan sonra Microsoft stüdyoları tarafından geliştirilen her oyunun tüm platformlara day one olarak çıkacağını açıklamıştı.

Fil sifensırdan bahsediyoruz. Çoğu söyledikleri tırt çıkan birisi bu arkadaş. One neslinden beri…

• MS, konsol oyunculugunu bitirme pesinde. Onlara kalirsa piyasa el konsollarinda oldugu gibi olacak. Farkli markalar konsol uretecek, Ms oyunlarini her platforma satacak. Benim asil merak ettigim Xbox markasinin durumu ve Sony’nin yeni sartlara karsi nasil aksiyon alacagi.. Bakalim yakinda her sey ortaya cikar, ama yeni Xbox duyurusu gelirse hesaplar degisir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer: Xbox markasındaki boxın anlamını unutmuş değiliz. Yeni nesilde zirveyi düşünüyoruz.

En son katıldığı youtube programında xbox konsolunun geleceğiyle ilgili düşüncesi bu şekilde.

Ayrıca 24/Aralık ayında tüm oyun sektöründe en çok satış yapan mağaza xbox olmuş. Adamların xbox konsol üretmemesi demek bu oyunları satamayacağı anlamına gelir. Zaten diğer firmaların el konsolları xbox gamepass vs. çalıştırıyor. Xbox konsolu çıkmayacağı beklentisi saçmalık. PS geleceği bitik bir konsol. Oyun yoksa kimse konsol almaz. Sony oyun çıkarıyor mu? Geçen yıl çıkan oyunların %90ı 1 senelik anlaşmalı oyunlar. Xbox her yıl 8-10 tane 3A oyun çıkarıp gamepasse ekliyor. Sony bakın kendi üyeliğine hangi oyunları ekliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 31 Ocak 2025; 22:4:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol çıkartmaya devam etsinde hangi oyun nereye çıkarsa çıksın. Gamepad ve Gamerscore için platform değiştirmem. Yeşilden devam.

• Avowed 30-40-60 FPS seçenekleri ile geleceği söyleniyor.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 31 Ocak 2025; 23:7:5 >
  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt

Olay bundan ibaret imzamı atarım

• “Gelecek nesil Xbox konsolu, özel oyunlara değil, donanım özelliklerine odaklanacak. Xbox Başkanı Phil Spencer, Microsoft'un bir sonraki konsolunun donanım yeteneklerine odaklanacağını ve oyunları mümkün olduğu kadar çok platforma getirme stratejisine bağlı kalacaklarını belirtti. Bu yeni yaklaşım, Xbox donanımının yeteneklerine dayalı olarak oyuncuları çekmeyi hedefliyor.”

Bu tam benim desteklediğim tarz. gamepass’e erişimi olan kas gücü ve teknoloji olarak çok güçlü bir konsol ve her yere yayınlanan oyunlar.

www.theshortcut.com
    New Xbox console will focus on hardware capabilities, not exclusive games
    https://www.theshortcut.com/p/new-xbox-console-will-focus-on-hardware-capabilities-not-exclusive-games

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Gamepass Pc ve Xbox'a özel kalacaktır nitekim diğer platformlara Gamepass getirmek demek o platformlara yüzde 30 vergi ödemek demek. Buda Gamepass'i aşırı karsız hale getirir.

Xbox ve PC için gamepass diğer platformlara için ise oyun satışı şeklinde yürünecek demek ki . Ayrıca Xbox oyunları ilk gün Gamepass'e gelirken diğer platformlara.larda ücretli olursa yine sırf Gamepass servisi için Xbox'a oyuncu cekebilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 1 Şubat 2025; 3:30:46 >
  • far cry new dawn’a yeni nesil güncellemesi geliyormuş

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Daha PS5 Pro'ya cevap olarak pro konsol bile çıkarmazken gerçek anlamda güçlü konsol çıkarmaktan bahsettiğini sanmıyorum.

Quick resume, sessiz fan gibi rakiplerinden ayıran özelliklerden bahsediyor muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 1 Şubat 2025; 10:13:17 >
  • matterdome kullanıcısına yanıt

Umuyorum ki gelecek nesilde Series S gibi bir hata yapmazlar.

şu anki series x yeni neslin series s i olacak kadar güçlü olduğu için hiç o topa girmezler ucuz isteyen series x den devam eder

Series S'in yerine bir el konsolu çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 40444045404640474048
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.