Şimdi Ara

Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
16.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri size “bu adam nasıl bu derece aptal olabilir ?” diye düşündürdüğü zaman, siyasal görüşünü barındıran mesajlarına göz atın arkadaşlar. özellikle genç arkadaşlarım. umut sizde 😇

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar başta ne yapsın düşükten girdiler, olacağı çok belliydi, ülke ekonomisi sorunun kaynaı microsoft değil.

• bir box sana bir boz hukumete..:) arada kur farkıda olunca..boyle oynaklıklar normal:)

• swordoftemple S kullanıcısına yanıt
    bu ülke de ilk defa bir hükümet seçim kaybetmeyecek. daha önce de bir çok iktidar geldi ve gitti. akp de gidecek ve türkiye ilelebet payidar kalacaktır.

• Ps5 i kuzene satıp xbox series x alıcaktım.Neye el atsak elimizde patlıyor arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 345223

Adamlar başta ne yapsın düşükten girdiler, olacağı çok belliydi, ülke ekonomisi sorunun kaynaı microsoft değil.

Türkiye'de Seriesx 9,299TL ile satışa başladı, düşükten girmediler. PS5 fiyatları açıklanınca Microsoft 1,000TL düşürmek zorunda kaldı sonradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: swordoftemple

..çok sonra anlayacaksınız kimin kime fatality yaptığını! kısa vadeli çıkarlar için geleceğinizi yakacağınızdan eminim.

Ne yapmalarını istersin peki?

• mantalıteye bak..tum dunyada yaklasık 500 usd olan cıhaz sende 1000 usd...gelısmıs ulkelerde ortalama 1200 euro yada usd olan asgarı ucret sende 300 usd:) bu ne yaman celıskı boyle...

• samtiger kullanıcısına yanıt

Hocam Hollandalı bir kız arkadaşımı 2 sene önce Türkiye'ye getirtmiştim, ''country like shit'' demişti burası için  

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Hocam Hollandalı bir kız arkadaşımı 2 sene önce Türkiye'ye getirtmiştim, ''country like shit'' demişti burası için  

free and shit demelıydı:)

• lollololo L kullanıcısına yanıt
    Daha bir yere gelmedi, sınırda duruyor, bundan sonrası çok kritik, eskiye dönersek çok kötü. Şimdilik eskiye göre iyi sayılırız eğer bariyeri kırar da eski halimize dönersek bugünleri mumla ararız. Şu an eskiye göre kötü hissetmemizin sebepleri ise kabaca: Belli bir yalancı refaha alıştık gerçeğe dönmek zor geliyor, herşey hazıra döndü ve dayanışma azaldığı için paraya çok daha fazla ihtiyaç duyuluyor, eskisine göre asgari kullandığımız madde miktarı ve tutarı daha fazla dolayısıyla daha fazla paraya ihtiyaç duyuyoruz. Tabi bir şeyleri doğru yapmazsan dengeyi bozarsın o da katmerli şekilde sana geri döner. Şu an biraz da onu yaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Konsolu almakla olmuyor bu işler. Oyunları nasıl alıyorsunuz? 10 kişi danaya girip aranızda mı çeviriyorsunuz yoksa 6 ay sonra indirime girince mi alıyorsunuz? Her türlü Sony pişmanlıktır rakibi xbox bedavaya AAA oyunlar oynatıyor hem de 3. parti oyunlar dahil.

Alıntıları Göster

Genelde indirime girince alıyorum. Plus ile gelen koleksiyonda beni bir süre idare eder zaten. Öyle oyun canavarı olacak boş zamanı bulamadığım için çok sorun yaşamıyorum. Konsolda da yeni olduğum için haliyle oynanmamış çok oyun var. Kişisel tercih meselesi.

• Eğleniyor muyuz gençler?  

• encuni kullanıcısına yanıt

2023 den önce bence hocam

• Amerikada genç albert 500 birime alıyor, asgari ücreti 2k

Burda mehmet 8k birime ya alıyor asgari ücret .... gerisini yazmaya bile gerek yok !!

• Keşke bizim maaşlarda böyle zamlansa ama nirdeeee!

• Xbox, sony 'ye yol vermiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Bunu yazan adam teknoloji forumunda takılıyor. Elinin altında internet var ama ahaber izlemekten beyni akmış. Yazık kafana.

Alıntıları Göster

Hocam çok takılma o arkadaş Xbox konularında da öyle Bazen şaşırıyorum kaç yaşında adam halen Z kuşağı ile kavga ediyor burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok zam görürüz biz. Neyse iyice dibi bulalım da bir şeyler değişsin.

Yaşamak denen olguyu karnını doyurmaktan ibaret sanan angutların sebep olduğu bu rezalet düzeni inşallah genç kardeşlerimiz bozacak.

O nedenle erken seçim falan olsun istemiyorum. 2 sene 3-4 milyon yeni seçmen eklenecek. 2023'te olması daha hayırlı olacak.

• Durun kanal istanbul yapılacak temeli atıldı. O bittikten sonra 1 asgari ücrete konsol alırız (!)  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.