|
Bildirim
Nereden nereye
Nereden nereye Nereden nereye Geldi Türkiyeee… |
kimsenin ülkesinden nefret ettiği yok, devlete çöreklenen çetedir o nefret edilen
|
euro ile gelıyor bunlar bize ilk defa avrupalı sayılıyoruz oda pahalıya geliyor
|
eee ne demişti reisin oğlu bilal: "Herkes bir playstation’ı olsun ister. Ama herkesin alabileceği şeyler değil"
herkese konsol yok yeni türkiyede kusura bakmayın |
Konsol alamamak değil, konsol bile alamamak :) Çok ucuz şeyler bunlar, 17-18 sene önce okul harçlıklarımı biriktirip almıştım.
Ama buna canın sıkıldıysa hiç et yemeden büyüyen çocukları konuşabiliriz. Üniversite mezunu gençlerin olur da iş bulsalar bile çoğunun tek başına eve çıkamıyor olmasını da konuşabiliriz. Ya da belki hepsi parlak insanlar olan arkadaşlarımın 3 te 2 sinin çoktan yurt dışına çıktığını, kalanların da planlar yaptığını anlatsam durum daha iyi anlaşılır. Hiçbiri de para için gitmedi, burada 5 haneli maaşları vardı, oraya giriş seviyesi yeni mezun maaşları almak için gittiler :) Tekrar söylüyorum, ülkemizde HERHANGİ bir şikayete senin gibi insanlar bu tarz yorumlar yapıyorlar. Ben bu ürünü alabiliyorum, sen de alabiliyorsun belli ki, ama alamayan çoğunluk seni üzmüyor mu? Bu ürün zararına satılan bir ürün, oyunlar ve servislerden para kazanmak için ucuz yapılıyor, ve şu an gençler bunu alamıyor. Yani bu olmuyor değil, bu BİLE olmuyor. |
Türkiyede yaşamaktan midem bulanıyor. Milliyetçi ve reisçiler alıntılamasın uğraşamam şimdi. |
Bu ülkede yaşamak bir harika dostum
|
Ne hale getirdiler ülkeyi yazıklar olsun.. Eski Türkiye ne güzelmiş değerini bilemedik..
|
624 yıl hüküm süren Osmanlı bile yıkılmış, 2003 de hayatımıza giren vergisiyle hayatımızın belini büken bir oluşum da elbet bir gün yıkılacak.
Gece nasıl gündüze dönüyorsa bu devran elbet bir gün dönecek. Biz de o zaman kemiklerimiz toprak olmamışsa alıp oynarız artık. |
|
|
Oyun oynamaya çalışmak bile lüks oldu memlekette.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 26 Haziran 2021; 22:55:14 > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiyede yaşamaktan midem bulanıyor. Milliyetçi ve reisçiler alıntılamasın uğraşamam şimdi. |
Bir tane de devlete hocam.. |
Stok var en azından, PS5'in neredeyse hepsi karaborsada, piyasa fiyatı baz alırsak 9000 civarında PS5. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |