Şimdi Ara

Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
16.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız oyunlar her zaman pahalıydı.2002 yılında da 50-60 tl'ye kutulu oyun alınıyordu.Eskiden ucuzdu diyenleri anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: danavar5

Amerika vergisi uzerinden hesapladim

Vergiyle ucuza bile geliyor yanlışınız var

• encuni kullanıcısına yanıt
    oda pahalıya geliyorsa sen de dışarda uyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri aylık gelirinin 1/5'ine alırken diğeri 3 aylık maaşını gömmek zorunda kalır.

Vay be, kadere bak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serafon kullanıcısına yanıt

ne içiyorsan tarifini yaz da bizde yapıp içelim. malum ekonomi, kimsenin alacak hali yok ve zaten bu kafayı ancak el yapımı birşey sağlayabilir diye tahmin ediyorum o yüzden tarif istedim.

• E belli kalemlerde öyle tabi ama ben biraz daha genelleme/ortalama değerlendirme yapmaya çalıştım, her ne kadar şartlar doğrudan karşılaştırma yapmaya pek müsait olmasa da.... Kabaca demek istediğim şu: Olaya sadece paranın değer kaybı açısından yaklaşırsak benim hatırladığım zamanlarda freni boşalmış gibi düşerdi değeri, şimdi frenleye frenleye düşüyor. Fren boşalırsa o zaman işte çok daha kötü olabilir çünkü toplumun ve dünyanın sosyal ve diğer şartları paraya çok daha fazla bağladı bizi eskiye göre, bu da olayı daha derinden hissetmemizi sağlıyor.

• 1 kg yoğurt 12 TL olmuş.

Xbox da neymiş..daha bunlar iyi günler :)

• Nat Pagle kullanıcısına yanıt

Hep 50 liralık benzin alan onlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

Stok var en azından, PS5'in neredeyse hepsi karaborsada, piyasa fiyatı baz alırsak 9000 civarında PS5.

İkinci ellerini sıfır yada sıfır fiyatına yakın bulabiliyorsunuz kardeş. Ben gidip de bir Konsol 7000 TL vermem. Ama siz düşünüyor iseniz 2. Ellerine bakın sıfır a fazla para vermek yerine.

• Bu ülke texas içindekilerde ayak uyduruyor.Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 29 Haziran 2021; 10:42:11 >
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Lan ahahhahaha bulursan bana yaz hacı ortamlara akalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serafon kullanıcısına yanıt

Şuan eskiye göre iyimiyiz? ne içiyorsunuz ki siz, şuanda ülkedeki kişi başına düşen milli gelir 1980 ler seviyesinde siz hangi eskiden bahsediyorsunuz? savunacağım diye artık iyice saçmalamaya başladınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Türkiyede yaşamaktan midem bulanıyor. Milliyetçi ve reisçiler alıntılamasın uğraşamam şimdi.

O insanlar zaten alamıyor o yüzden iyi olmuş der alır fotosunu foruma atarım kıskansınlar diye.

• storm350 S kullanıcısına yanıt

Herşeyi savunma ya da saldırı görmeseniz daha sağlıklı tartışılır sanırım. Bizim için için ülkemizin ve milletimizin durumu önemli. Kişilerden bağımsız fikir yürütüyoruz burda. Kişilere gelirsek benim gözümde durumu düzeltecek kimse yok, çünkü nasıl düzelteceğini dahi bilmiyorlar, zenginliğin, gücün kaynağı nereden gelir bilmiyorlar, umurlarında da değil, halkın da değil. Herkes x düğmesine basayım düzelsin diyor. Bu kafa düzelmiyor, umut dünyası.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Boş konuşuyorsun sadece iddia..

Alıntıları Göster
    • Gece yarısı Yenişafak gazatesinin operasyonu ile Yeni Şafak Gazetesinin ekonomi yazarı Merkez Bankası Başkanı olmadı mı? Nesi iddia bunun? ''
    • Damat Bakan '' sözde bir gazeteciye dolarla mı maaş alıyorsun demedi mi? Nesi iddaa?
    • Dolarla ihale vermiyorlar mı? Nesi iddia?
    • Para basıp piyasaya kredi satıp enflasyonu uçurmadılar mı nesi iddia?
    • 5,40-5,50 den USD bozup USD'yi frenlemeye çalışmadılar mı nesi iddia?

Ama tabi sabah akşam A Haber izlersen. Farklı bir Türkiye izlersin. Hergün doğalgaz petrol altın bulunan Almanya'nın Fransa'nın kıskançlıktan çatlayıp patladığı bir Türkiye :))

SON OLARAK BU ÜLKE SEN VE SENİN GİBİ SORGULAMAYANLAR YÜZÜNDEN BU DURUMDA ASLINDA KUR FARKLARINI SİZE RÜCU ETMEK LAZIM.

• Türleriin alım gücü belli. İstediği kadar zam yapsın. Bu nasıl bir tiicarii zeka :=)

• Lan sizin neyinize Xbox atari neyinize yetmiyor.

• Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi!

ATARIDE Xbox parasınaXbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! 

• Ülkede zaten zam gelmeyen bir şey yok ki. Konuşsak konuşacak çok şey varda neyde. Malum yerler soğuktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Şuan eskiye göre iyimiyiz? ne içiyorsunuz ki siz, şuanda ülkedeki kişi başına düşen milli gelir 1980 ler seviyesinde siz hangi eskiden bahsediyorsunuz? savunacağım diye artık iyice saçmalamaya başladınız.

Yalan ağzınıza yuva yapmış, peşinde şuursuzca koştuğunuz siyasilerin birer yansıması halindesiniz. Sabahtan akşama yalan...

1980'de Türkiye'nin milli geliri 1539 dolardı

2020'de Türkiye'nin milli geliri 8550 dolardı

Atarken usturuplu atın diyeceğim ama yukarıdan, aşağıya alayınız böyle...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.