yurtdışında stok bulunmuyor bizde stok var ama para yetmiyor |
Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! (10. sayfa)
-
-
Mağarada yaşayın ama bize para verin.
- Hökümet
-
2002 de asgari ücret ile yaklaşık 21 kilo et alabiliyorken şimdi neredeyse iki katından fazla alınıyor. Bu yalan algılar buradaki çoğunluğun doğru algısını bozmuş.
Dediğim gibi yalan bu muhalif kesimin ağzına yuva yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 29 Haziran 2021; 23:7:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oo hocam şeyi unutmuşsunuz 2002'de kaç buzdolabı vardı şimdi kaç buzdolabı var onu da söyleyin de arkadaş iyice kudursun 2002'de xbox series x bile yoktu kimsede ama bu nankörler anlamaz.
Şaka mı yapıyorsunuz acaba? Olaylara böyle mi bakıyorsunuz cidden, tek taraftan? Alın o zaman bir de şu kıyasa bakın. 2002'de asgari ücret kaç çeyrek altın ediyordu şuan kaç ediyor? 2003'den 2021'e Yüzde 10'dan yüzde 50'ye fırlayan asgari ücretli çalışan sayısını napıcaz? Yani hani tamam bir şeyleri bahane edip savunun hükümeti sorun yokta, alım gücünün arttığını iddia etmek nedir? Bahsettiğiniz 2002 yılında Türkiye büyük kriz yaşadı bu da ayrı bir konu.
Bir de demişsiniz şöyle böyle olsa 500 tl'ye alırsınız konsolu filan diye. Kimse bu kadar bir zıplama zaten beklemiyor ama farkında mısınız bilmiyorum, gece yarısı 2 aylık merkez bankası başkanı değişikliğiyle kur yüzde 15 fırladı. Yüksek faiz yüksek enflasyon yüksek kur çukurunda kaldık. Başkası gelse 15 olmazsa dua edin diyor ya arkadaşlarda, o koltukta 'siz' otursanız bile böyle bir hata yapmazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cidden ya matematiginiz yok ya da yalan sizin de ağzınıza yuva yapmış.
2002'de altının ons'u 380 dolar, şimdi dayanmış 1800 dolarlara. Lütfen ya matematik çalışın ya da doğruyu konuşun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 29 Haziran 2021; 23:40:2 >
hocam niye laf anlatıyorsun ? “malum kişinin totosunun gılıyım” diyen teyze ile aynı kafa, baksana :) bitiyor dönemleri, ona çıldırıyorlar şu an. :) bu dangalaklıkla kim bizi adam yerine koyacak şimdi derdinde bir çoğu. cehaletin kutsandığı dönemdeyiz. bunlar da neferleri :)quote:
Orijinalden alıntı: TechVET
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sıkma canını sen. az kaldı az. 🙃
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bende şimdi aydınlandım ve şahlanmaya başladım. İyi ki doğru yola iletildim. Selam ve dua ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cehaleti ve yalanı kutsayan kim acaba, bak orada rakamlar, yalanlar gayet ortada.
Xbox series x'e gelen zam ve alım gücü konusuyla bunların ilgisini ilk başta çözemedim ama bu işin altından da gılışdarın çıkacağını biliyordum. Çok iyi bağladınız konuyu hocam. Allah sizden razı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ezberleri terk etmediğiniz sürece ne kendinize, ne de memlekete hayrınız olur. Zaten ülkede sizin gibileri oldukça ne Amerika, ne Rusya, ne de Yunanistan gibi düşmanlara ihtiyacımız yok, maşallah yetiyorsunuz.
Yeni ezberler lazim size...
MEGRİ MEGRI
AMA SAMAN İTHAL ETTILER
128 MİLYAR DOLAR NEREDE
580 TON ALTIN YOK OLDU
BINALININ 26 MİLYAR DOLARI VAR
IHALARI CINDEN ALIP YOUTUBE BAKIP YAPIYORLAR
VS VS
Ciddi manada yeni ezberler ve yalanlara ihtiyacınız var. Sesiniz çok çıkıyor diye kendinizi çoğunluk sanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 29 Haziran 2021; 23:51:42 >
aslında avrupa'daki herkesin 15-20 gün garsonluk yaparak bile konsol alabileceğini,xbox ve ps'in tarihin en ucuz konsolları olduğunu,yani lüks falan olmadığını hiç bilmiyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 30 Haziran 2021; 0:8:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X