< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X satışa sunulmadan zamlandı (11. sayfa)
-
-
80 kuşağı çok net hatırlayacaktır, bir zamanlar Bimeks adında bir şirket vardı. Heh işte o firmanın başına gelenler, ekonomi böyle devam ederse diğerlerinin de başına gelmeye devam edecek.
Bugün mediamarkt bile isteye reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesi ile, ulaşılması güç bir fiyattan bu konsolları sitesinde ön siparişe açtı. Bu fiyata konsol satar yada satamaz sorun bu değil. Asıl sorun pandemi bahanesi ile bize dayatılan vergiler ve bu vergilerin çeşitli bahaneler ile devam edecek olmasıdır.
20 yıldır özel sektör çalışanıyım, kimse bana gelip bu ülke için ne yaptın diye soramaz. Soracak olan önce kendi işine baksın. Ben ödemek zorunda kaldığım kol gibi vergileri mevcut hükümete ödüyorum. Ancak Türkiye'de ki mağazalardan amazon hariç çöp almıyorum, alacakta değilim.
Efendim hükümet yerli üreticiyi desteklemek için bu vergileri koyuyor. Bu söylem ile 5 yaşındaki çocuğu kandıramazsın. CİMER'e yaz demiş bir de, CİMER %50 vergi soruma 5 ay sonra saçma sapan bir cevap gönderdi, kimi kime şikayet ediyorsun diye sorarlar adama!
Xbox fiyat konusu altında vatan millet sakarya muhabbeti yapmayı bırakın, gidin ülke ve dünya gündemi bölümü sizin için açıldı, ne derdiniz varsa orada anlatın. Saçma sapan söylemlerinizi oyun ve eğlence konusu altında kimse okumak zorunda değil. Mesajımı da alıntılamayan, yeterince üyeyi blokladım kontenjan da size de yer bulurum.
Son olarak; Bimeks, 1990 yılında Kadıköy Mühürdar'daki küçük bir dükkanda ticari faaliyetlerine başlayan, Türkiye'nin ilk teknoloji ürünleri perakende şirketi. 2019'da konkordato bildirimi yaparak iflas etmiştir.
Bu fiyat politikası ile darısı diğerlerinin başına diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 3 Ekim 2020; 0:30:18 >
-
Bu döviz kuru ile küçülmeye gitmeyen fiziki mağazalar zarar etmeye mahkum. Teknosa'nın arkasında Sabancı olmasaydı elli kere batmıştı. Vatan Bilgisayar ile ilgili Sıcak Fırsatlar bölümünde en son ne zaman konu açıldı hatırlamıyorum. Bimeks Electro World'ü satın aldıktan sonra inişe geçti, düşük müşteri memnuniyeti nedeniyle azalan satışlarını televizyona reklam vererek çözebileceklerini sandılar. Artan reklam giderleri sadece batışını hızlandırdı. İbret alınacak o kadar batan firma var ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde duvara toslayacak merak ediyorum bu kamyon. Freni patlamış, yol da aşağıyı gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 3 Ekim 2020; 4:32:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes cevap yetistirmek zorunda hissetmis -ki bunu anliyorum cildirmamak elde degil- ama bence bosverin arkadaslar. Bu tip insanlar ulkenin fakirlesmesi ve her gecen gun geriye gitmesinden zevk aliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bio technolog
PS TR hadi senimi kırıcam
Standart 8.999 TL
Digital 7499 TLDigital Edition aklımı çeliyor ama almaaaam oyunları çok pahalı
-
Kendi çalıp kendi söyleyen canım Türkiyem...
-
-
herkesin istediği birşey vardır dostum.kimi konsol ister kimi ev kimi araba kimi aşk istekleri kendi gayretleri hariç engellenince sinirlenebilir normaldir. ama göz göre göre bu kadar da olmaz.sende haklısın.iphone 4 ü 8 sene kullandım şimdi elimde 6 var bir 8 de onu kullanırım.herkesi aynı kefeye koymakta yanlış.elin insanı çalışma ile herşeye ulaşabilirken bizim ülkenin suçu ne.istemek insanın doğasında vardır.sende haklsın yani kardeşim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunları 3 yıl sonra oynamaktan iyidir. Şu oyun oynama muhabbetini fazla ciddiye alıyorsunuz. Oyunlar 700tl oldu. Bekleyin Ps5'te oyunlar rahat bi 1k olacak. Kim verecek bu paraları? Konsolun aldın iyi güzel de oyun alacak para yok. Ama Parası olana eyvallah zaten bu tarz tartışmalara girmez. İkisini de alır.
Almayın, aldırmayın. Zaten böyle giderse takas pazarı hızlanacak, başka birşey olacağı yok. Orada da fırsatçılardan sıra gelmiyor gerçi..
-
zaten geldi diye biliyorum
-
Ülkenin kötü yönetilmesinin, ekonominin bu hale getirilmesinin. Saraylara harcanan para ile istihdam yaratılmamasının suçlusu kodlama öğrenmeyen gençler mi? Evet eğlenmeyi bırakalım sadece oturup çalışalım bizim neyimize. Kuzey Kore gibi olalım hatta. Sizin gibilerde yeni türedi forumda. Ama ben bunu yıllar önce bu forumda söylemiştim. En sonunda halkı suçlayacaklar demiştim nitetkim öylede oluyor. Oyun konsolunun bu kadar fahiş fiyattan satılmasının suçlusu gençler.
-
Burası Türkiye. Böyle haberlere artık şaşırmıyorum maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: myfrancoYalnız vergisiz fiyatı 400€ civarı bu aletin. Hesaplamayı onun üzerinden yapmak lazım. 500€ Avrupa satış fiyatı ve bunun içinde vergiler de var.
Alıntıları GösterXbox one s alınabilir bir konsol olmuş bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X