Şimdi Ara

Xbox Series X Türkiye fiyatında indirim: İşte yeni fiyat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virtiöz

Konsol ve kıvırmak 😄

Fazla takma kafanı bu gibi oyuncaklara

Alıntıları Göster

Bomboş birisiniz gerçekten. :D oyuncak dediği şeyin savunucusu olmuş gelmiş burada ahkam kesiyor. En güzel yapılacak şey seni bloklamak. Gelmiş varsayimlarla fikir yürütüp saçma sapan tespitlerde bulunuyorsun. Sonra oyuncak diyorsun. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin aklın almaz neden biliyor musun? Teknoloji konuları sizlere hiçbir zaman terbiyesizlik yapma hakkı vermez.Önce insan olmayı deneyin sonra oyun oynarsınız.Verecek adam gibi cevabın varsada bloklamazsın.Ama cevabı yiyeceğini biliyorsun tabi.

rookiecod3r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtiöz -- 22 Ekim 2020; 22:42:9 >
  • Series S e de indirim gelmesi gerek. İlla ps5 dijitali beklemeye gerek yok.

• PlayStation gibi bir dev varken kimse zaten 1000 lira fazlasına almazdı o cihazı.

• PS5'e ön sipariş verenler şimdi kara kara düşünüyordur :D

• Ulan hadi iyisiniz koftehorlar sayemizde ucuza oynyacaksiniz

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Kesinlikle S e 1000₺ indirim şart

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Kesinlikle S e 1000₺ indirim şart

Series s için 1000 TL indirim gelirse çok satar.3600 3700 civarında yurtdışından almak yerine 4300 TL den 6 taksitle almak herkesin işine gelir.oyle birşey olursa ben siparişi iptal ettirip Türkiye'den alirim

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt

Peynir ekmek gibi konsol satar o zaman ama yapmazlar

• Xbox gerçekten çok kaliteli bir oyun canavarı play station bu işi başlatmış ve geliştirmiş olabilir yıllarca ps oynamış birisi olarak üzelerek söylüyorum xbox çok daha kaliteli oyun görseli ve menü geçişi hatta arayüzüne sahip exclusive oyunları daha az xbox ın yine de yeterince tatmin edici, fiyat konusu gelirsek türkiye şartları maalesef berbat durumda ama iki cihazı kalitesine göre karşılaştırırsanız xbox series x bir adım önde bana göre, xbox a ön yargılı birisiydim şimdi xbox savunuyorum...

• Sadice oyun oynanan cihaza para vermem :) cok fazla amacli olmasi lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Konsolu oynamak varken ikinci eli düşünerek almak mı? Pardon da araba mı bu.

Aynı paraya daha güçlü konsolu almazlar diyorsun yani? Ben alırım üstüne de Xbox Game Pass'i yapıştırırıp keyfime bakarım. Paramı çöpe atacak değilim.

8bin tlye araba alınıyordu çok uzun olmayan bir süre önce evet araba gibi şu an  

eskisini satıp yenisine geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

PlayStation gibi bir dev varken kimse zaten 1000 lira fazlasına almazdı o cihazı.

Daha iyi donanımda oyun oynamak isteyen bu vergilerle konsola 8k veriyorsa 9k da verir, neden vermesin?

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt

Amazon kdvsiz ham fiyat üzerinden bugünkü kurla Tr de 5bin civarına geliyor , Amazon fiyatının içine kar marjı dahildir , 5 bin bir tık altına satılabilir , ben hiçbir üreticiye suç bulmuyorum , devlet üretenden pazarlayanın kazancından daha fazla vergi alıyor , kurların durumuda malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 23 Ekim 2020; 14:45:7 >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Tamam fanboy, istesen de oynayamazsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Daha iyi donanımda oyun oynamak isteyen bu vergilerle konsola 8k veriyorsa 9k da verir, neden vermesin?

Alıntıları Göster

Senin gibi düşünseler zaten fiyatı indirmezlerdi bence hocam. Zaten Xbox'ın alıcı kitlesi belli ama Türkiye şartlarında PlayStation üstünlüğü tartışılmazken 9300'e tercih edilmezdi. Series S bence müthiş hamle ama abisi 9300 lirayken o bile bakalım ne kadardan çıkacak.

• ne gerek var bu yeni nesil konsollara anlamıyorum

• Zaten en fazla 5000 tl olmalıydı o bile çokta 1700 tlye ps4 pro satıldı bu ülkede

• Ulan ne hale geldik be!Su konsolun tas catlasin 3000 lira ederi var.8299 lira oldu diye haberler yapilir olmus.Bu is gercekten can sIkIcI  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.