|
Xbox Series X Türkiye fiyatında indirim: İşte yeni fiyat
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
işte rekabetin akıbeti..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Baya ucuzlamis !
Olması gereken fiyata geldi olması gerekenden kastım alınabilir veya ucuz değil maalesef. Konsolların temel fiyatı 500 dolar ama biz euro üzerinden hesapladık sürekli çünkü Avrupa satış fiyatı 500 euro dendi. 500 euro olmasının sebebi tamamen vergi yüzündendi. Ülkemizdeki satıcılar bu konsolu gidip Almanya'daki biz mağazadan almıyor ki 500 dolar yerine 500 euro'ya yani vergili fiyata alsın. Bu konsolların ülkemize 500 dolardan girmesi ve üzerine vergi gelmesi gerekirken Avrupa vergili 500 eurodan girip üzerine vergi geldi. Sony TR sonunda bir işe yarayıp bu durumu değiştirdi. Onlar değiştirince Microsoft tarafı da rekabet edebilmek için veya aynı şekilde düşündüğü için değiştirdi. 1000 lira orta doğuda kartları tekrar dağıtmaz ama 2 konsoldan birini zaten alacak olanlar için hiç yoktan iyidir. Umarım oyunlar da aynı mantığı uygulayıp Avrupa vergili fiyatından değil direk temel fiyattan ülkeye giriş yaparlar.
-
Komedi ya. Sony açıklamasaydı fiyatı kakalamaya devam edecekti..
Ben Xbox yerinde olsam 8000 derdim. Sonra Ps5 bunu altında kalmamak için 7800 yapardı. Daha sonra diğeri 7500, diğeri 7000... böyle böyle 1500'e indirirdik beee !
-
Kral 👑
Sony bu hamleyle çok müşteri kaybeder.
Oyunlar 500-600₺ civarını görüyor ve XBox'ta GamePass ile oyunlar daha avantajlı. Konsolcular XBox'a akın eder.
Hadi bakalım Türkiye arenasında rekabet başlasın 😀
Series s in fiyatini düsürürseler mükemmel olur türkiyede harika satar 2k oyun oynatabilecek pc 5.3kya toplanmaz zaten biraz dhaa dusururseler harika
Arkadaş adamlar devletten çok kıyak yapıyor hala eleştiriyorsunuz anlamak mümkün değil. Sonuçta donanım bu bedavaya mı versin? Zaten konsolda cihazdan kar etmiyorlar oyun sattıkça kar etmeye başlıyorlar.
bana göre bir konsol için psikolojik sınır 5000 tl dir
-
XSX daha avantajlı şu an.
-
İt gibi Sony ye uymak zorunda Microsoft. Ne kadar güç farkı olursa olsun oyunlardan dolayı her türlü PS büyüktür Xbox dan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.sonus -- 22 Ekim 2020; 14:32:24 >
-
Eski fiyattan ön sipariş verenler ne olacak peki??
Xbox daha mantikli duruyor
Bu olayın büyüklükle alakası yok. Xbox ucuzdan Ps pahalıdan çıkmış olsaydı , Ps indirim yapacaktı.
Gamepasste MS oyunları dışında aaa oyun ya yok ya da çok az. Oyun fiyatları ikisinde de aynı. FIFA 21 ps5te 500 liraysa xboxta da aynı, keza yeni assassins creed de öyle. Özetle MS oyunları dışında tüm oyunlar ikisinde de oyle.
Gamepassi öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki cyber punk Sony e 500 liradan çıkıyor MS de bedava. İndie oyunlar dışında doğru dürüst oyun yok gamepasste.
Bilinirliği az, ülkede "playstation gibi" diyerek satılan bir konsol xbox, üstüne 1000 lira daha pahalı olsa satamazdı zaten o fiyata mecbur indirdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 22 Ekim 2020; 14:50:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
KSKSKEKENSNS güzel planmış sevdim xbox nasi düsünememis bunu
Microsoft çok bastırıyor, her ülkede sıkıştırıyor.. sony büyük baskı altında özel oyunlarında hata yapma şansı kalmadı, en ufak hatada kaçırır tavşanı...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
bana göre bir konsol için psikolojik sınır 5000 tl dir
|
Sony bu hamleyle çok müşteri kaybeder.
Oyunlar 500-600₺ civarını görüyor ve XBox'ta GamePass ile oyunlar daha avantajlı. Konsolcular XBox'a akın eder. Hadi bakalım Türkiye arenasında rekabet başlasın 😀 |
Arkadaş adamlar devletten çok kıyak yapıyor hala eleştiriyorsunuz anlamak mümkün değil. Sonuçta donanım bu bedavaya mı versin? Zaten konsolda cihazdan kar etmiyorlar oyun sattıkça kar etmeye başlıyorlar.
|
Komedi ya. Sony açıklamasaydı fiyatı kakalamaya devam edecekti..
|
Ben Xbox yerinde olsam 8000 derdim. Sonra Ps5 bunu altında kalmamak için 7800 yapardı. Daha sonra diğeri 7500, diğeri 7000... böyle böyle 1500'e indirirdik beee !
|
yahu yazdıgımı bir oku önce cevap ver. ms oyunları dışında çok az aaa oyun var demişim sen bana flight simulator diyorsun. flight simulatorun oldugunu ben de biliyorum. rdr 2 kısa bir süreliğine geldi ve gitti. şu anda rdr var mı? yok. 396 tane oyun var. çoğu ipad oyunu kalitesinde. gir kendin bak. kaç tanesini girer oynarsın o oyunların. 12 tflops konsol alıp minecraft mı oynayacaksın? 15 senelik alan wake'i mi girip oyanayacaksın? oyun sayısının çok olması bir şeyi değiştirmiyor. mynet oyun sayfasında da 1000 tane oyun var. nicelik önemli değil nitelik önemli. ea play de sen sanıyormusun gidip fifa21 oynayabileceksin? fifa 22 çıktıktan 4-5 ay sonra anca gelecek fifa 21. 1.5 sene geriden takip ediyor. gir bak ekşiye eaplaye üye olan herkes parasını geri almaya çalışıyor. tüm serileri 1 yıl geriden takip ediyorsun. yeni battlefield geldiğinde sen hala battlefield V oynayabileceksin. gamepass e kötü demiyorum, meraklısına iyi hizmet. ancak çıkıp da "sony de oyunlar 500 lira gamepass te bedava" mantıgı yanlış. top class oyunlar hepsinde 500 lira. gir fifa21 e bak bakalım fark var mı, cyberpunk'a assassins creed valhallaya gir fark var mı ön siparişlerde. konsol alan adam top class oyunları iyi grafiklerle almak için alıyor. gamepassteki oyunları oynayacak adam bimden 2000tl ye laptop alır steamden bu oyunları 10-15 liraya oynar zaten. 8299 tl verip minecraft bedava diye övünmek saçma. şu an doom dışında avantajlı bir oyun yok o övündüğün 396 oyun arasında. doom da konsol aldırır mı tartışılır. |
XSX daha avantajlı şu an.
|
Hükümet sömürüyor, şirketler vatandaşı düşünüyor, geldiğimiz şu hale noktaya bak !!
|
Sadece yorum yapmak için yorum yapma. https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games Hali hazırda 396 oyun var. 60 Dolar fiyata satılan Flight Simulator çıktığı gibi geldi. Toplam 396 oyun var şu anda. Örneğin bunlardan biri RDR2, ve bu oyunu da indie görüyorsan birileri sana indie'nin anlamını çok yanlış göstermiş. Üstüne EA Play + Bethesta. |
Benzer içerikler
- uygulama indirmeden karekod okutma
- telegram hesap silme
- fotoğraf canlandırma
- netflix oyunları ücretli mi
- instagram dm den konum atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X