Şimdi Ara

Xbox Series X mini buzdolabı satışa çıkıyor: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Series X mini buzdolabı satışa çıkıyor: İşte fiyatı

Microsoft, Xbox Series X mini buzdolabı satışlarının yakında başlayacağını duyurdu. Tüketicilere 100 dolar fiyat etiketiyle sunulacak buzdolabı 19 Ekim itibarıyla ön siparişe açılacak. Sevkiyat tarihi ise Aralık.

Ayrıca Bkz.iOS 15.1'in çıkış tarihi belli oldu: Hatalar gidiyor, yeni özellikler geliyor

Microsoft mini buzdolabını Ukonic firması ile ortaklaşa tasarladı. Xbox Series X'ten ilham alan tasarımı ile en sevdiğiniz 12 kutu içeceği muafaza edebilecek. Kapıdaki raflarda atıştırmalıklar için de yer var.

Mini buzdolabının ön tarafında Xbox Kablosuz Oyun Kumandası ve akıllı telefon gibi diğer elektronik cihazları şarj etmek için kullanılabilecek bir USB bağlantı noktası var. Ayrıca ürün DC güç adaptörü ile birlikte geliyor.

Hangi ülkelerde satın alınabilecek?

Xbox Series X mini buzdolabı ABD'de Target aracılığıyla satışa sunulacak. Birleşik Krallık'ta yaşayanlar GAME mağazasından 90 pound karşılığında satın alabilecekler.

Fransa, Almanya, İtalya, İrlanda, İspanya, Hollanda ve Polonya'daki oyun severlerin ise mini buzdolabını GameStop, Micromania veya Toynk'tan (Amazon üzerinden) 99 euro karşılığında satın almaları mümkün olacak.

Microsoft, Xbox Series X mini buzdolabını gelecek yıl diğer pazarlarda da piyasaysa sürmeyi planlıyor.

Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2021/10/15/xbox-series-x-mini-fridge/?ocid=Platform_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_10.15.1

• bizde 1000 lira asgari ücretin yarısına yakın adamlarda 1 günlük çalışma.

• Akıllıca bir ürün vede iyi reklam fiyatıda gayet uygun.

• Bedava resmen, sırf tasarımdan dolayı bile alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla çok güzel çok tarz olmuş. bi xbox fan olarak kesin alırdım bunu... tabii yurtdışında yaşasaydım ve 100 lira olsaydı... tc de buna bi özel tüketim vergisi hatta belki bi lüks tüketim vergisi bi de katma değer vergisi falan çakarlar. 2299 tl den satışa çıkar ki al alabilirsen.Xbox Series X mini buzdolabı satışa çıkıyor: İşte fiyatı 

• Xbox ile alakam olmamasına rağmen çok beğendim, imkan olursa almak isterim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz 99 eurodan kolunu alıyoruz anca xbox ın 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar 100 liraya alıyor, şaka gibi, bunca kötüye giden durumda sorumluluğu olanların Allah evinden dert eksik etmesin diyorum hepinizin adına.

• Bizde keşke 800 e fln çıksa iyi giderdi aslında

• 100 tl ye aldığınızı düşünün adamlar o birimde

• tam içine redbull doldurmalık

• Yanlış zamanda yanlış yerde doğmuşuz.

• Sony’nin cevabı:

• Corafya kader dir

• Bunun paylaşımını ilk gördüğümde espri yapıyorlar sanmıştım meğer gerçekmiş.

• Mükemmel bir tasarım olmuş, odada da işime çok yarar Türkiye’de bulunursa kesin alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Bu internette bir memedi, dalgasına böyle dizaynlar paylaşılıyordu yeni xbox dikdörtgen prizma olduğu için, Microsoft da madem buz dolabı istiyorsunuz alın size buz dolabı diyip ürün yaptı

• İlk olarak sadece birkaç kişiye verilen büyük buzdolabı versiyonu yapıldı şimdi herkese mini tipi xbox dolabı yapıldı Microsoft'u tebrik ediyorum. 😇

• Yokluklar ülkesinde yeni bir gün daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.