Bildirim
Xbox Special edition
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gears of war 3 edition al bi tane,müthiiş!
ha bende jasper elite var o ayrı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
gears of war 3 edition al bi tane,müthiiş!
ha bende jasper elite var o ayrı.
Kaça ve nerden aldın böyle şeyler hoşuma gidiyo 150 oyuna verene kadar 200 verip edition almak daha iyi ama bulamıyorum çogu yer getirtmemiş hiç görmedim.
yalnız oyun dedim ben senin dedigin konsolun tamamı olabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |HokkaBaZ| -- 12 Ekim 2013; 21:22:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|
Special edition dedigimiz oyunları yani oyun+içinde bazı ekstra şeyler olan güzel paket tavsiye edermisiniz onlar çok hoşuma gidiyor fiyat önemli degil fazla abartmamak şartıyla
Arkadaşım 250 gb gears of war edition var 2 kol var .kopya oyunları oynatıyor 3 ay oldu toplamda 10 kez oynamadım en son çıkan 15 falan oyun vardır hepsi en çok satan düşünürsen 800 tl ye satıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lordneon06
quote:
Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|
Special edition dedigimiz oyunları yani oyun+içinde bazı ekstra şeyler olan güzel paket tavsiye edermisiniz onlar çok hoşuma gidiyor fiyat önemli degil fazla abartmamak şartıyla
Arkadaşım 250 gb gears of war edition var 2 kol var .kopya oyunları oynatıyor 3 ay oldu toplamda 10 kez oynamadım en son çıkan 15 falan oyun vardır hepsi en çok satan düşünürsen 800 tl ye satıyorum
Haberim olsaydı keşke 700 tl aldım. -
sen asıl oyunlar için çıkan limited edt.ları mı diyorsun,yoksa custom Xbox ları mı? -
quote:
sen asıl oyunlar için çıkan limited edt.ları mı diyorsun,yoksa custom Xbox ları mı?
Special olarakta geçiyor mesela black ops special editions yaz paketi çıkıyor special ve limited olarak fark etmiyor.Düzeltirim sorun degil genede anlamayan çıkar dogru söylüyosun. -
sen bana direkt oyun mu konsol mu olduğunu söyle.
cod bops için özel kontroller çıktığını biliyorum. -
quote:
sen bana direkt oyun mu konsol mu olduğunu söyle.
cod bops için özel kontroller çıktığını biliyorum.
Oyun olur ama şu xbox dışına takılan kapaklardan olursada olur öncelik oyunda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X