Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: braveyours
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
2.668
Cevap
232
Favori
250.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz indirimi yarın başlıyor... Haberiniz olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet.%65+gold %10.300den fazla oyun ve dlc.+windows mağazada pc oyunları da indirimde.bekliyoruz,pc tarafını özellikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimler mağazada yavaş yavaş belirmeye başladı.

• Mobil uzerinden bu program ile takip edebiliyorsunuz. Belki daha once paylasilmis olabilir, ben denk gelmedim. Mobil bildirim ozelligi var. takipdeki bir kac oyun icin hemen haber verdi..

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

• nighthood kullanıcısına yanıt
    Arayüzü güzel gözüküyor. İndiricem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dying Light ile Battlefield 1 i kaptım. Yarışmacı arkadaşlara başarılsr. Belki Little Nightmares i da alabilirim

• Ac syndicate

Doom

Dishonored 2

Dying light

Fallout 4 almayı düşünüyorum arkadaşlar, sizin oynayıpta alma dediğiniz oyun var mı listemde?

• https://www.reddit.com/r/GreatXboxDeals/comments/6kbnk0/2017_xbox_ultimate_game_sale_630_710_via_xbox/

Bu indirimleri de pas geçicem. DR4 ve GR: Wildlands'ı almayı düşünüyodum fakat ikisinin de gold indirimleri bile pahalı, özellikle Wildlands.Diğer kaliteli oyunları oynamıştım zaten.
    Birikmiş oyunlarım olmasaydı DR4 alırdım.

Fiyat, kalite bakımından önerilerim;
    -Batman: Arkham Knight Premium Edition
    -Battlefield 1 ( Sadece hikaye bölümünü oynayacaksanız almayın. Fiyatın biraz daha düşmesini bekleyin.)
    -DARK SOULS™ III
    -DOOM (Hikayesini bitirip satmıştım.Çok eğlenceliydi.)
    -Dead Rising 3 (Hala oynamadıysanız ve binbir farklı yolla zombi öldürmek(!) istiyorsanız alın)
    -Deus Ex: Mankind Divided (Oyun mükemmel ama beklemediğiniz anda bitiveriyor.Deluxe versiyonunu almaya gerek yok çünkü dlcler hikayeyi tamamlamıyormuş.)
    -Dishonored 2
    -Get Even (Bu günlerde oynuyorum. Bulmacalı gerilim oyunlarını seviyorsanız kaçırmayın.Düşmanları öldürme biraz kolay gelebilir ama.)
    -The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY edition. ( 3 oyun 80 TL. DLCleri oynayınca anlayacaksınız)

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

Xbox aldiğim ay gelen bedavalara bak...

aynen bende salede forza indirime girsede alsam bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 30 Haziran 2017; 2:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Ac syndicate

Doom

Dishonored 2

Dying light

Fallout 4 almayı düşünüyorum arkadaşlar, sizin oynayıpta alma dediğiniz oyun var mı listemde?

Doom un demosunu dene derim seven çok seviyor nefret eden nefret ediyor.

Wolfestain new order ve oldblood öneririm uygun fiyatta ayrıca metro redux tavsiye edrrim eğer alıp oynamadıysan

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum. Aslında overwatch bekliyordum indirimlerde ama şans işte indirimw girmedi, bende ona ayırdığım parayı diğer oyunlara gömeyim dedim bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

Xbox aldiğim ay gelen bedavalara bak...

aynen bende salede forza indirime girsede alsam bari

Bende yeni aldım geçen %50 de forza 5 goty ve horizon 3ü almıştım. Gitmiş şahsi mailime almışım p2 hakkı yatıyor.

• rusya meksika japonya gibi yerlerden oyun alabilen var mı?
  • sıralı tam listeyi bloga ekledim... daha listeyi inceleme vaktim olmadı :)
  • Deus Ex ve Sniper Ghost Warrior 3 almak isteyen varsa pm atsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quantum break xbox one için 20$/74,8 TL ama windows mağaza'da windows 10 için 30 TL,mağazada play anywhere yazıyor ancak hepsi o,oyun play anywhere değil.ayrıca steamde 29,5 TL.xboxda 720p olan oyun hem en kötü grafiklere sahip hem de en pahalısı,bu nasıl indirim ey microsoft.

• Beğenmezsen almazsın birader,gayet de iyi indirimler almış oyunlar Quantum break pc nin High ına eşdeğer ayrıca bil istedim 2 platformdada oynadım bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he sana mı soracam hadi
    gelir bana oyun alırken 3 kuruşun hesabını yapa burda ms avukatı kesildi bak sen şuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabopp -- 30 Haziran 2017; 15:54:01 >
  • Kaç aylık QB hala 225 TL ve indirim dönemi olduğu için 90 TL olmuş.

Normalde oyunun fiyatının artık 90 TL olması gerekiyor ve indirimle yarı fiyatına gelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Kaç aylık QB hala 225 TL ve indirim dönemi olduğu için 90 TL olmuş.

Normalde oyunun fiyatının artık 90 TL olması gerekiyor ve indirimle yarı fiyatına gelmesi lazım.

aynen öyle.aynı oyun yine windows mağazada windows 10 versiyonu 30 lira xbox versiyonu 75 lira bu nasıl iş?ikisi de microsoft un sonuçta...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.