Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kartal37100 , umityasar
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.670
Cevap
232
Favori
250.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 kuruşun hesabını mı yapmışım? Oku anla öyle cevap ver,720p ise almasaydın konsolu.Çok istiyorsan yallah steam den al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gardaş gereksiz elemanlara zaman harcayamam çek arabanı hadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda gereksiz insan sensin,forumda yeni üyelik açmışsın,konuya gelip kötülemeye çalışıyorsun.Ayrıca "Gardaş" ın falanda değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac syndicate,dishonored 2,life is strange complete season ve doom u RUB gift card alarak rus store üzerinden 2750 ruble ye aldım.44 tlyede tr store dan dying light enhanced edt. aldım.

200 tl civarı bi para harcadım.Gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 30 Haziran 2017; 20:43:42 >
  • arkadaşlar crysis 3 almayı düşünüyorum xbox mağazadan ama oyun içi konuşmalar türkçe mi emin olamadım
  • Merhaba arkadaşlar, Xbox'da yeniyim birkaç sorum var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1-) The Witcher 3 almayı düşünüyorum.

The Witcher 3: Wild Hunt Standart - 35,76 TL

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass - 29,50 TL

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition - 80,38 TL

Şimdi Standart sürüm ve Expansion Pass alırsam 65 TL ama GOTY 80 TL. Bunların arasında ne fark var?

2-) Dark Souls geriye uyumlu oyunlar listesinde var. Ama Xbox mağazasında satın alma seçeneği yok. Bu oyunu nasıl alabilirim?

3-) Xbox yaz indirimleri başladı. Benim alacağım oyunlara indirim gelmemiş. Yaz indirimi kapsamında başka oyunlara da indirim gelecek mi yoksa yaz indirimi bu kadar mı?

4-) Son olarak Xbox'da indirim beklediğim oyunları istek listesine almak gibi bir şey var mı?

• Koskoca indirimlerde alınabilecek tek oyun Dying Light: The Following - Gelişmiş Sürüm.
  • Xbox'ı ilk aldığımda kenarda dursun fiye 48 saatlik live gold kodu da almıştım. Şimdi bu kodu kullansam gold indirimlerinden faydalanabilir miyim? Yoksa aylık gold mu almak lazım? Bir hesabımda gold var zaten, sırf oyunları diğer hesabıma almak için kullanacağım.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Rus store da fallout 4 35 tl, doom 35 tl, dishonored 2 52 tl, life is strange 10 tl, ac syndicate 60 tl. Bunlar alınabilir ben fallout 4 hariç hepsini aldım.

• Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Rus store'dan nasıl alabiliyoruz?
  • Rusya store'dan Fallout 4'ü 35 TL'ye satın aldım. 1000 Ruble satın alıp, konsol bölgesini rusya yaptım ve kodu girdim. Şimdi konsol Türkiye bölgesinde oyun gözüküyor, sıkıntı yok.
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Hocam, 1000 Ruble dediğiniz zannediyorum gift kart onu nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graucus -- 30 Haziran 2017; 22:34:42 >
  • Graucus kullanıcısına yanıt
    plati.ru'dan aldım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Dil sorunu olmuyor değimi bende alıyorum şuan 2 günlük de Gold aldım 30TL gibi bir fiyata geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furcin

quote:

Dil sorunu olmuyor değimi bende alıyorum şuan 2 günlük de Gold aldım 30TL gibi bir fiyata geliyor.

Daha indirmedim oyunu ama dil sorunu olacağını sanmıyorum hocam.

• quote:

Hocam linki varmı verebilirmisiniz nasıl alınıyor neqr yapmam gerek en azından 3 veya 5 bişey alayım dedim

• Graucus kullanıcısına yanıt
    1- Aralarında bir fark yok. Nasıl ucuz oluyorsa o şekilde al. Fallout 4 de bu şekilde mesela.
    2- Xbox 360 oyunlarını marketplace.xbox.com sitesinden alıyoruz. Dark Souls -
    3- Bu hafta başka indirim gelmez.
    4- Bu özellik yakında eklenecek şu anda böyle bir durum yok. Ya da bu site ile kendin istek listesi yapabilirsin. İndirim geldiğinde bildirim gelir: xbdeals.net

• Bf 1 alıcam usa store da 24 dolar türkiyede 107 haliyle usa store daha uyguna geliyor nasıl alabilirim yardımcı olabilecek birileri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boye585858

Beğenmezsen almazsın birader,gayet de iyi indirimler almış oyunlar Quantum break pc nin High ına eşdeğer ayrıca bil istedim 2 platformdada oynadım bu arada.

High ile uzaktan yakından ilgisi Yok. 2 platform dada bitirdim. Low, medium arasında. Optimize özürlü bir oyun. Yalan yanlış bilgi aktarmayın.

• amazon.com sitesinden Xbox Gift Card alacaksın sonra Xbox'ının bölgesini US yapıp kodu redeem edip oyunu alacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.