Hitman 3 muazzam bir oyun. Özellikle geriye dönük 1 ve 2 pass'lerini de alırsanız (dün 1'i 30 küsü liraya aldım) ilk 2 oyunun içeriğini de eklersiniz. Bu tek oyun bünyesinde size yıllarca oynayabileceğiniz içerik verir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (59. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telekkürler. A tale of two sons steam kütüphanemde varmış, xbox için crash bandicoot trilogy aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xboxta yüklemek istediğiniz paketleri kendiniz seçebiliyorsunuz. Ps de böyle bir seçenek yok maalesef boşuna yer kaplıyordu
-
Xboxta da aynı. Warzone ana oyun üzerine campaing ve multiplayer seçiyorsunuz. Saçmalık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ona dikkat etmedim =)
-
Fifa 22 almak istiyorum fakat 100 lira eksik verip sadece Xbox One olanı alırsam ne olur ? Series X'de oynayamıyor muyum eğer bunu alırsam ?
100 lira fazla vermek yerine yanına bir oyun daha almak istiyorum da.
-
Bir suru oyun aldim demin 211 lira saka gibi 12 dolar yapiyor. Onceden cinde hersey ucuz derdik simdi millet turkiyede hersey ucuz diyor artik. Sonumuz hayrolsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batman Arkham oyunları series x’te kaç fps 60 ise almak istiyorum.
Rdr 2 ve Darksuls 2'yi aldım ve yetti. 215TL gitti şu iki oyun için :(
-
Hepsi 30 FPS.
-
Şu an bende hitman 3 xs yüklü ama içinde sadece hitman 1 ve 2 aktif çünkü daha önce o oyunları almıştım. sadece hitman 3 ün bölümleri eksik. Bu arada hitmanin yeni nesil versiyonunun boyutu gerçekten harika. 3 oyunu 50gb içine sığdırmışlar. Doğrusu daha fazla indirim olur mu diye bekliyordum hitman 3 için ama store fiyatlarını kura göre güncellemeye giderse xbox diye korkuyorum.
-
Kaçırmayın derim, full fiyatı dahi uygundu TR için. 3'ün çok eğlenceli level'ları bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 20 Aralık 2021; 13:41:13 > -
Almışken HITMAN 3: Seven Deadly Sins Collection da alsam mı değer mi denediniz mi acaba ek paketleri?
-
Bu içerik 3 ile beraber ilk kez DLC olarak satılıyor ve o nedenle bayağı tepki çekmişti. Benim henüz zamanım olmadığı için hiçbirini denemedim, yorum yapamıyorum. Fiyat farkı azsa ben olsam alırdım yine de.
-
Ayrı paket olarak satılıyor. 51 tl fiyatı var.
Cyberpunk,dmc5,ff 15 içlerinden birini almayı düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mı kesin oynanmalı dediğiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Series model cihazlarda da One versiyonu oynayabilirsiniz ancak grafikler tabii ki Series X/S olan versiyona göre daha düşük oluyor.
-
grafikleri fena değil bence ds1 remastered ve ds2 scholar of the first sin oyunlarının, ki ikisi de güzel oyundur. Seriyi seviyorsanız oynanır her türlü :) Fiyatlarına bakmadım ama uygunsa düşünülebilir hocam. Tabi grafikten beklentiniz çok yüksekse ne kadar tatmin eder onu da bilemiyorum.
-
Ben olsam FF15 alırdım.
Metro serisini oynayın hocam henüz oynamadıysanız. 3 oyun bundle baya uygun store'da.
-
Cyberpunk çıkış tarihinden beri buglı bir oyun olarak biliyorum. Hala öyle mi? Xbox One X için almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X