Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
245
Favori
273.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hitman 3 muazzam bir oyun. Özellikle geriye dönük 1 ve 2 pass'lerini de alırsanız (dün 1'i 30 küsü liraya aldım) ilk 2 oyunun içeriğini de eklersiniz. Bu tek oyun bünyesinde size yıllarca oynayabileceğiniz içerik verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Telekkürler. A tale of two sons steam kütüphanemde varmış, xbox için crash bandicoot trilogy aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xboxta yüklemek istediğiniz paketleri kendiniz seçebiliyorsunuz. Ps de böyle bir seçenek yok maalesef boşuna yer kaplıyordu

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Xboxta da aynı. Warzone ana oyun üzerine campaing ve multiplayer seçiyorsunuz. Saçmalık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ona dikkat etmedim =)

• Fifa 22 almak istiyorum fakat 100 lira eksik verip sadece Xbox One olanı alırsam ne olur ? Series X'de oynayamıyor muyum eğer bunu alırsam ?

100 lira fazla vermek yerine yanına bir oyun daha almak istiyorum da.

• Bir suru oyun aldim demin 211 lira saka gibi 12 dolar yapiyor. Onceden cinde hersey ucuz derdik simdi millet turkiyede hersey ucuz diyor artik. Sonumuz hayrolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman Arkham oyunları series x’te kaç fps 60 ise almak istiyorum.

• Rdr 2 ve Darksuls 2'yi aldım ve yetti. 215TL gitti şu iki oyun için :(

• SLOWDIVE kullanıcısına yanıt

Hepsi 30 FPS.

• salvo kullanıcısına yanıt

Şu an bende hitman 3 xs yüklü ama içinde sadece hitman 1 ve 2 aktif çünkü daha önce o oyunları almıştım. sadece hitman 3 ün bölümleri eksik. Bu arada hitmanin yeni nesil versiyonunun boyutu gerçekten harika. 3 oyunu 50gb içine sığdırmışlar. Doğrusu daha fazla indirim olur mu diye bekliyordum hitman 3 için ama store fiyatlarını kura göre güncellemeye giderse xbox diye korkuyorum.

• alpercck kullanıcısına yanıt

Kaçırmayın derim, full fiyatı dahi uygundu TR için. 3'ün çok eğlenceli level'ları bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 20 Aralık 2021; 13:41:13 >

Almışken HITMAN 3: Seven Deadly Sins Collection da alsam mı değer mi denediniz mi acaba ek paketleri?

Bu içerik 3 ile beraber ilk kez DLC olarak satılıyor ve o nedenle bayağı tepki çekmişti. Benim henüz zamanım olmadığı için hiçbirini denemedim, yorum yapamıyorum. Fiyat farkı azsa ben olsam alırdım yine de.

Ayrı paket olarak satılıyor. 51 tl fiyatı var.

• Cyberpunk,dmc5,ff 15 içlerinden birini almayı düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mı kesin oynanmalı dediğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fujitora kullanıcısına yanıt

Series model cihazlarda da One versiyonu oynayabilirsiniz ancak grafikler tabii ki Series X/S olan versiyona göre daha düşük oluyor.

grafikleri fena değil bence ds1 remastered ve ds2 scholar of the first sin oyunlarının, ki ikisi de güzel oyundur. Seriyi seviyorsanız oynanır her türlü :) Fiyatlarına bakmadım ama uygunsa düşünülebilir hocam. Tabi grafikten beklentiniz çok yüksekse ne kadar tatmin eder onu da bilemiyorum.

• Ben olsam FF15 alırdım.

Metro serisini oynayın hocam henüz oynamadıysanız. 3 oyun bundle baya uygun store'da.

• Cyberpunk çıkış tarihinden beri buglı bir oyun olarak biliyorum. Hala öyle mi? Xbox One X için almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.