witcher 3 standart paketi almıştım. goty versiyonu alsam tam fiyat mı ödüyorum sadece fark mı alıyor storeda. standart versiyon sansürlüymüş sanırım forumda birisi yazmış :(( |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (57. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Witcher 3 Goty ve Metro Bundle aldım bu indirimde. Kur bu kadar yüksek iken güzel indirimde olan bütün oyunları almak istiyorum ama işte...
RE Village - RDR2- Cyberpunk ve AC Valhalla. Yakın fiyatlarda olduğu için bunlardan birisini seçip almak istiyorum ama karar veremedim. RDR 2'yi oynamamış olsam direk alırdım ama oynadığım için eşit seviyede diğerleriyle.
-
Hocam ben bulamadım dts ve dolby atmosu konsoldan mı bakmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam konsoldan alabiliyorsunuz sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox Live Gold | Xbox Game Pass Ultimate ile ücretsiz:
1-31 Aralık:
The Escapists 2 -57,50₺
16 Aralık-15 Ocak:
Tropico 5 - Penultimate Edition -71,25₺
1-15 Aralık:
Orcs Must Die! (Xbox Live Arcade BC) -27,50₺
16-31 Aralık:
Insanely Twisted Shadow Planet (Xbox Live Arcade BC) -18,25₺
-Toplam=174,50₺
-The Escapists,Ekim 2016'da Xbox Live Gold ile ücretsizdi.
-The Escapists,Mayıs 2018'de Xbox Game Pass (Xbox)'e dahil edilmişti. Ekim 2019'da kaldırıldı.
-Tropico 6,8 Temmuz'da Xbox Game Pass(Xbox-Windows 10+)'e eklenmişti.
-Tropico 4, Mayıs 2021'de Xbox Live Gold ile ücretsizdi.
-
Şu an black friday indirimleri var. Rdr2 ultimate aldım 200tl. Lost judgement, kingdom come ve witcher 3 goty de alıcağım. Belki gta5 ve ac valhala da alınır ama bunlar yetecek gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 24 Kasım 2021; 17:16:17 >
i am alive, splinter cell chaos theory ve blacklist aldım 44,25 totalde. gold indirimleri ve geriye dönümlülük çok iyi
-
Arkadaşlar indirimde live gold üyeliği alıcam 3 adet 12 aylık ama üyeliğim ağustosta felan bitecek o zaman kdr beklemem de sakınca oluyormu. Satıcıya msj attım normalde sorun olmaz ama yakın zamanda alın diyor ne diyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mafia 1 almak istiyorum ortak olmak isteyen var ise yazabilir
Bende indirimlerde Rdr2 ve Cyberpunk aldım. Bu ay battık.
witcher 3 2ün 40 TL olduğu bir mağazada cyber ve diğerlerinin 200+ TL olması garibime gidiyor açıkçası, aklımda almayı düşündüğüm oyunlar var cyberpunk, rdr serisi, valhalla, mafia serisi ama bunlarda 100 tl altına inmeden açıkçası almam gibi geliyor bana hali hazırda gamepass ile gelen oyunları oynamaya başlasan bir kaç ay götürür rahatlıkla.
-
Bende nba istiyorum fakat 300tl. Hoş 25 dolar gibi bisey yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu indirimlerde fifa22,Nba2k 22,Formula21,Dirty5,Forza4,Gears,MortalKombat,Witcher aldım.Biraz tuzlu oldu ama insan dayanamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 2 Aralık 2021; 14:16:23 >
Sigara parasina AAA oyun satıyorlar indirip external hdd ye atiyorum GP sarmayinca girip oynuyorum. Black Friday ve GVG ile
Rdr, gta4, bully, Witcher3 goty, splinter cell blacklist, metro bundle, lords of the fallen almışım toplam 200TL etmiyor çalışarak kazandığım paranın boşa gitmediğini hissettiğim tek yer xbox store.. is gucten pek vakit yok suan alip köşeye atıyorum bakalim elbet hepsini oynanacak vakit bulunur
Direkt zihnimi okudunuz...
Bully, Red Dead Redemption ve GTA 4 yine indirime girmiş. Bully 2'nin ortada söylentileri varken, PC versiyonu oynanmaz hâldeyken, 16 liraya kaçırmayın derim. Bu indirim serüveni biterse bir daha 7-8 ay indirime girmesini beklemeniz gerekebilir. Aynı şekilde ilk RDR oyunu da çok zor indirime girerdi, son 1,5 aydır Bully'yle beraber sık sık indirimde. Onu da kaçırmayın derim. Series konsollarında GTA 4 de 60 FPS sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu 3'lüyü kaçırmayın...
60% discount on Bully: Scholarship Edition Xbox One — buy online — XB Deals Türkiye
67% discount on Red Dead Redemption Xbox One — buy online — XB Deals Türkiye
65% discount on Grand Theft Auto IV Xbox One — buy online — XB Deals Türkiye
-
Bully steamde sürekli çöküyor bende. Xbox versiyonu nasıl acaba?
Hocam oyunu Xbox'ta tamamıyla bitirmedim fakat oynadığım süre boyunca bir problemle karşılaşmamıştım.
YouTube'da çeşitli videolar var zaten, videoların altında herhangi bir problem yaşadığını vs yazan olmamış.
-
Konsollarda, PC’deki problemlerin hiçbiri olmaz. Bütün oyunları sorunsuzca bitirebilirsin.
Store’da rdr 1,gta 4 ve bully indirimde ama gold istiyor. En ucuz şekilde live goldu nasıl alabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X