< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (55. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sağlam indirimler var store'da
RDR2 187 TL
Metro Bundle 60 TL
Diablo 2 210 TL
Tales of Arise 210 TL
Mafia Trilogy 187 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ay Gold ile verilen LEGO Batman 2 oyunu TR Store'da olmadığı için aşağıdaki linkten alabilirsiniz.
https://www.xbox.com/en-us/games/store/lego-batman-2/bvwmp1mbmncp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Kasım 2021; 6:16:12 > -
teşekkür ederim hocam fiyatlarda çok iyi indirimler olmuş
-
Dolby atmos da 29.75₺ düşmüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DTS de 28,12 TL ye inmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sekiro arjantin storeda 125 tl şaka gibi.
alma yolu yok sanırım değil mi?
-
Onların hepsi daha yeni hayvan gibi indirim aldı kaçırmışsın.
-
Mtc üzerinden bir göz atın belki oradan alınıyordur emin değilim
Arkadaşlar kaçmaz dediğiniz indirim var mı bunu al diyebileceğiniz. Rdr 2 oynadım spor oyunlarını da sevmiyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valhalla, Cyberpunk, Re8 ve Metro. Bu oyunları oynayamadım ve oynamak istiyorum baya fakat hepsini birden almakta biraz koyar. Metro 2033 ucuz baya onun yanına bu 3'ünden birini ekleyeceğim ama bilemedim hala.
Rdr bitirmeme rağmen o da göz kırpıyor baya fiyatıyla.
-
Metro Saga Bundle 59,50 ₺
www.xbox.com
Metro Saga Bundle | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/metro-saga-bundle/9N9Z4S1RD397/0010
Kaçmaz beyler Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux’u Steam üzerinden oynamıştım hikayesi inanılmaz keyif vericiydi. Exodus’un Gold Edition olması daha da efsane yapıyor fiyatı. İyi ki o zamanlar Exodus’u oynamamışım şimdi Series S ile next gen upgrade almış halini oynamak daha keyif verici olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 19 Kasım 2021; 22:45:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
next gen sürümü değil galiba
Eğer ortalama üstü İngilizceniz varsa Control.
Metro Exodus ve RE2 kesinlikle kaçmaz. Yumulun
-
@Nat Pagle Ücretsiz yükseltme aldı hocam.
@blackprague Metro saga kaçmaz bu fiyata.W3 oynadığınızı ve gamepass sahibi olduğunuzu varsayıyorum.Zaten indirimde olup kayda değer oyunların birçoğu gamepass te mevcut.Onun dışında Dark souls remastered genelde zor indirim görüyor.Diğer önerim Ace combat,ucak simulasyonu dip fiyat,Kingdom Come: Deliverance ta güzel oyunmuş ama bunlardan hangisi sizin ilgi alanınıza girer onu bilemiyorum
-
Bedava fiyat
Sağ ol hocam :)
Ulen reduxlar vardi bende ya. Tek exodus zaten 55 lira. Almak istiyordum da exodusu ne yapsam bilemedim. Bunun icinde birkaç ek paket de var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen de bundle al DLC’ler de izlediğim kadarıyla baya keyifli ben de ilk iki oyunu oynadım alsam da oynamayacağım ama DLC’ler birlikte çok uyguna geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X